Gezondheid Basisbeginselen: de ware geschiedenis van kanker in de VS.


NaturalNews

Je hoeft niet zo ver terug te gaan, slechts iets meer dan een eeuw, om uit te vinden wanneer kanker in de Verenigde Staten werd ‘aangewakkerd’ als een vorm van inkomen voor verraderlijke tirannen van de medische industrie.

<< Vergeet complottheorieën en laten we praten over feiten >> in feite een heel spervuur van hen die een smerige weg van corruptie en planning onthullen. << lees deze twee NaturalNews artikelen voordat je …. >>


Bron artikel NaturalNews: Health Basics: The TRUE History of Cancer in the USA
Door S.D Wells


We beginnen dit met het jaar 1905, toen de American Medical Association (AMA) misdadigers inhuurde om wat zij het Department of Investigation (DOI) noemden, artsen op te jagen die natuurlijke remedies gebruikten en ze ‘buitensloten’. Dit zou de stijging van de AMA-winst verzekeren. De DOI hield dossiers bij van iedereen die genezen was van kanker door natuurlijke geneeskunde. De DOI hield ook aantekeningen bij over gezondheidsvoedsel en vitamines. Een boef die op dat moment de toenmalige AMA leidde, Morris Fishbein, was een afperser die grote betalingen aan de AMA door farmaceutische bedrijven vereiste voor de gouden ‘Seal of Acceptance’ van de AMA (klinkt als de Fast Track-goedkeuringen van vandaag), hoewel de AMA Geen faciliteiten had om de zeer experimentele, chemische medicijnen te testen.

Het was een enorme oplichting, maar dokters in Amerika waren er niet bekend mee. Tegelijkertijd werd alle voedingseducatie heimelijk verwijderd van medische colleges en waren chemische drugs het enige legale ‘medicijn’. De tsunami van te voorkomen ziekten zou volgen, waaronder Alzheimer, diabetes, hartkwalen, artritis en kanker. Vóór het begin van de twintigste eeuw bestond er nauwelijks een geval van deze te voorkomen ziektes en stoornis. De beruchte AMA die we vandaag kennen, begon het allemaal en ze werken vandaag nog steeds hard om de nachtmerrie in stand te houden.

Wat is kanker precies?
Kanker is de ongecontroleerde verdeling, vermenigvuldiging en verspreiding van gemuteerde en kromgetrokken cellen die gezonde cellen en organen aanvallen. De meeste kanker komt voort uit de consumptie van chemicaliën die ervoor zorgen dat een verzuurd lichaam geen zuurstof en voedingsstoffen bevat. Hoewel kanker niet letterlijk in de Verenigde Staten werd gecreëerd, was de giftige voedings- en medicijnomgeving die eraan bijdraagt en katapulteert, dus laten we eens kijken hoe we zijn gekomen tot waar we nu zijn, waar één op de drie Amerikanen in hun leven kanker krijgt, en de helft van die ongelukkigen wordt ermee gestopt.

Tijdlijn van de verspreiding van kanker in de Verenigde Staten

1900 – Kanker (vooral longkanker) is zeldzaam. Slechts ongeveer 90 mensen van elke 100.000 worden ervan gediagnosticeerd.

1905 – De AMA begint bekende natuurlijke geneeswijzen voor allerlei kwalen te onderdrukken en verwijdert voedingseducatie uit het curriculum van de medische school.

1930 – Alle wetenschappers en artsen die genezing voor kanker ontdekken vinden hun laboratoria vernietigd of materialen geconfisqueerd, en daarna worden ze gearresteerd, het zwijgen opgelegd of vermoord (dit gebeurt trouwens vandaag nog steeds).

Jaren 1930 – FDA, AMA en CDC onderdrukken en ontkennen natuurlijke geneeswijzen en preventiestrategieën voor kanker.

1930 – Microbioloog Dr. Royal Rife bewijst dat als microben in kankercellen worden gedood, de cellen terugkeren naar de normale cellen.

1931 – Artsen uit het hele land sluiten zich aan bij Dr. Raymond “Royal” Rife, die de eerste krachtige microscoop uitvond die direct bacteriën en virussen kon observeren, omdat hij een filtreerbaar carcinoma-virus isoleert en erin slaagt de tyfusbacterie te vernietigen, en zelfs het herpes-virus en polio-stammen.

1937 – De AMA stelt Dr. Rife voor “frauduleuze” medische praktijken.

1938 – De AMA bezoekt alle artsen die Dr. Rife (en degenen die zijn instrument uitvindingen gebruiken) steunen en waarschuwen hen dat als zij doorgaan zij “hun medische vergunning zullen verliezen”.

1939 – De AMA en de FDA vernietigen het laboratorium van Dr. Rife (en probeerden al zijn onderzoek te vernietigen, inclusief de verslagen van zijn academische commissie) omdat zijn genezingspercentage voor kanker 100 procent was onder zijn patiënten.

1939 – De AMA betaalt letterlijk een kankeronderzoeker, Dr. Arthur Kendall, meer dan $ 250.000 (dat zou vandaag ongeveer $ 5 miljoen waard zijn) om te stoppen met werken aan kankerbehandelingen en met pensioen te gaan in Mexico, waar hij land bezat.

1944 – Dr. Kendall sterft aan mysterieuze, onbekende oorzaken.

1940s – Longkanker is wetenschappelijk ontdekt als veroorzaakt door het roken van sigaretten, maar de AMA en 20.000 artsen onderschrijven sigaretten als gezond en goed voor de spijsvertering gedurende dertig jaar.

1945 – Het veelbelovende begin van waterfluoridering begint in Grand Rapids, Michigan net als de Tweede Wereldoorlog eindigt. Hitler had eerder hetzelfde type fluoride in het drinkwater in concentratiekampen gebruikt om de Joden te verzwakken om te voorkomen dat ze in opstand kwamen.

1950 – Voedingsfabrieken uit de Tweede Wereldoorlog beginnen met de verwerking van Amerikaans voedsel in blikjes, het toevoegen van kankerverwekkende chemische additieven en chemische conserveermiddelen.

1955 – Dr. Jonas Salk verwijdert nieren van rhesusapen, injecteert ze met drie verschillende stammen van polio en incubeert ze om de groei van het virus te stimuleren. Vervolgens verdunt hij de combinatie van stammen met formaldehyde om het virus te verzwakken, injecteert het vervolgens in levende apen, muizen en konijnen en beweert, samen met CDC, het nieuwe “wondermiddel van de eeuw!” Is ontdekt en dat het “veilig is, krachtig en efficiënt. “Fake-polio vaccinbehandeling wordt in flacons over de hele wereld verzonden. De valse “kuddetheorie” is uitgevonden.

Eind jaren vijftig – Polio-vaccins gegeven aan bijna 100 miljoen Amerikanen die besmet waren met verborgen leukemie en SV40-kankervirussen (het werd allemaal toegelaten en geregistreerd door Merck-wetenschapper genaamd Dr. Maurice Hilleman, die er op dat moment was en het allemaal zag). Hij wordt nu de ‘vergeten held’ genoemd.

1963 – Onderzoekers injecteren kankercellen in 19 oudere, verzwakte patiënten in een Joods Chronic Disease Hospital in Brooklyn, New York. Het door de farmaceutische industrie gefinancierde experiment werd uitgevoerd op zwarten en Joden die gevangenen waren omdat “ze goedkoper waren dan chimpansees”, aldus de farmaceutische industrie.

Jaren 70 – Invasieve medische procedures worden de “norm” voor de behandeling van kanker, inclusief chirurgie, bestraling, mammografie, chemotherapie en andere gevaarlijke toxische geneesmiddelen.

1971 – President Nixon verklaart de valse ‘oorlog tegen kanker’ door de ‘National Cancer Act’ te lanceren, terwijl hij een koele $ 100 miljoen uitdeelt aan frontgroepen, waaronder NCI (National Cancer Institute) fondsen voor het bevorderen van toxische chemotherapie.

1970s – Dr. Stanislaw Burzynski vindt een geavanceerde, geavanceerde en niet-toxische gene-targeting-behandeling voor zelfs de meest dodelijke vormen van kanker (zoals hersenkanker en tumoren op de ruggengraat bij kinderen).

1977 – De FDA raids Dr. Burzynski’s kliniek, steelt zijn gepatenteerde formules, neemt 12.000 patiëntendossiers in beslag, verdunt opzettelijk de belangrijkste ingrediënten van zijn neoplastons formule en beweert dan dat het niet werkt na het uitvoeren van tests (Dr. Burzynski geneest nog steeds mensen van kanker vandaag in zijn kliniek in Texas).

Jaren 80 – Genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) geïntroduceerd in maïs en soja in de VS. Genetisch gemanipuleerde en gemuteerde producten in Amerika zouden nu van binnenuit geïnfecteerd zijn met insecticiden en herbiciden.

Jaren 80 – Komen Foundation, American Cancer Society, National Cancer Institute, Karmanos Cancer Institute, en nog veel meer frontgroepen zamelen geld in (vooral voor administratieve salarissen en kosten) terwijl ze doen alsof ze “op zoek zijn naar genezing” voor kanker.

2010 – Google, YouTube en Social Media-controllers beginnen met massale zuivering van alle informatie over het genezen van kanker, natuurlijke remedies, CBD-olie, hennep, enz.

2012 – Het National Cancer Institute (NCI) spendeert jaarlijks meer dan 1,2 miljard dollar om natuurlijke geneeswijzen te begraven.

2018 – Kwik wordt nog steeds gebruikt in vaccins, inclusief griepprikken, terwijl CDC liegt en zegt dat het dat niet is. Er is geen veilig niveau van kwik, formaldehyde of aluminium dat in een mens kan worden geïnjecteerd.

2018 – Toxisch natriumfluoride wordt nog steeds sluipend in gemeentelijk leidingwater gedruppeld, zodat de meerderheid van de Amerikanen dit kan consumeren.

Kankerbehandelingen worden nog steeds begraven door de FDA, CDC en het kanker-industriële complex van de VS. Waar moet je antwoorden beginnen te vinden? Overweeg de informatie die wordt gedeeld in de video hieronder door Dr. Leonard Caldwell.

Dr. Leonard Caldwell

Kanker is een chemisch gestuurde ziekte die sterft in een alkalisch lichaam

Voor meer informatie over hoe Amerika kanker letterlijk kweekt met chemisch veranderd voedsel en in het lab gemaakte medicijnen (denk aan voorgeschreven medicijnen en chemotherapie), ga je naar Cancer.news en leer je niet alleen de waarheid over kanker, maar ook hoe je het kunt voorkomen en verslaan. Zoek biologische voeding en natuurlijke geneeskunde. Kijk op NaturalPedia.com voor voedingsinformatie, natuurlijke remedies en kruidengeneesmiddelen. Bekijk ook de top 25 van de meest verbazingwekkende feiten over de verborgen geschiedenis van de geneeskunde.

Bron artikel 2 NaturalNews: Over a million people DIE from chemotherapy every year, but only 750,000 pass away from cancer – what’s WRONG with this picture? Door S.D. Wells

lees verder hier onder, ….


De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg


Op 23-09-2016 schreef ik dit over het toen nieuwe boek “The Truth About Cancer“. Ik heb het boek in Amerika besteld maar het is nu vertaald naar het Nederlands door de nummer #1 gezondheid boeken website van Nederland: “Als het aan de traditionele media ligt blijft het genezen van kanker een van de best bewaarde geheimen in de wereld. Mensen kunnen het niet bevatten hoe simpel het is en waarom de dokter dat niet toepast “als dat zo zou zijn”? Dit laatste moet hoognodig gaan veranderen. Big farma en al die dokters die braaf de protocollen blijven volgen moet in hun hemd gezet worden. Ze moeten gedwongen worden te veranderen … De Waarheid Over Kanker


Meer dan een miljoen mensen sterven elk jaar aan chemotherapie, maar slechts 750.000 gaan dood aan kanker – wat is er VERKEERD met dit plaatje?

Tussen 2001 – 2018 hebben we bijna 19 miljoen sterfgevallen gezien door chemotherapie, niet door kanker, wanneer slechts ongeveer 750.000 Amerikanen elk jaar doodgaan aan kanker. De wiskunde vertelt je om zelfs nooit chemotherapie te proberen, maar wie de echte sterftecijfers kent die niet op de leugen tube (TV) zijn gepubliceerd, via Google, of besproken in de somberheid-en-doom centra (kankerinstellingen) in het hele land ?

De bijwerkingen op de korte en de lange termijn van chemotherapie zijn voldoende om een ​​gezonde persoon, die niet al gehersenspoeld is door massamedia en hun kwakzalvers, te weigeren en andere opties te kiezen die veel betere kansen bieden om kanker te verslaan, en die niet letterlijk het menselijke immuunsysteem in het proces vernietigen. Overweeg het feit dat als er een natuurlijke, holistische geneeskunde op aarde zou zijn die de gruwelijke, intense, geest-en-lichaamvernietigende “neveneffecten” van chemo veroorzaakte, de FDA, CDC en reguliere media het “kwakzalverij” zouden noemen en maken dat helemaal belachelijk in de media wordt gemaakt, en alle artsen en oncologen zouden het sneller ‘in de vergetelheid’ brengen.

Chemotherapie “bijwerkingen” elke Amerikaan zou moeten ageren tegen de 97% FAILURE-snelheid van deze rampzalige reguliere “geneeskunde”

De eerste bijwerkingen die de meeste mensen opmerken, zijn bij chemotherapie misselijkheid en haaruitval, maar dat is slechts het topje van de helse ijsberg. Wist u dat 75 procent van de oncologen letterlijk niet eens chemo voor zichzelf of hun familieleden zullen overwegen? Dat is niet eens zo, want chirurgie, bestraling en chemokosten kosten tussen de $ 30.000 en $ 50.000 voor slechts drie tot zes maanden behandeling.

Artsen die chemo en bestraling aanbevelen en toedienen, weten dat het het immuunsysteem vernietigt, goede cellen vervormt en nieuwe kankers veroorzaakt in andere delen van het lichaam. Het gemiddelde slagingspercentage van chemotherapie die de kanker die behandeld wordt, afhoudt, is een magere drie procent, maar wie weet dat? We beginnen met de top 10-lijst met de meest voor de hand liggende bijwerkingen, en we schieten je te pletter terwijl de lijst wordt verplaatst naar de verraderlijke die de meeste artsen nooit noemen, net als wanneer ze vaccins en geneesmiddelen op recept pushen.

1). Haaruitval omvat alle lichaamsbeharing, inclusief wimpers. Het deel dat de artsen aan niemand zullen vertellen, is dat de hergroei van het haar uiterst pijnlijk is en slaapstoornissen veroorzaakt.

2). Voor de gruwelijke misselijkheid, diarree en braken, schrijven artsen nu experimentele, niet-geteste “pre-chemomedicijnen” voor als “anti-misselijkheid” en “anti-angst” -hulp. Deze medicijnen zelf kunnen spierspasmen en kloppend hartritme veroorzaken als hun eigen bijwerkingen (waarvan het stelt dat ze permanent kunnen zijn), dus kom erachter. Geen enkele MD of oncoloog in Amerika zegt dat je GMO’s, bewerkte voedingsmiddelen, nitraten, kunstmatige zoetstoffen, koolzaadolie, BPA, natriumbenzoaat of honderden andere bekende carcinogenen in voedsel moet vermijden – dat wordt allemaal geserveerd in de cafetaria’s van het ziekenhuis en voor patiënten die doodgaan van chemo in hun super-bug-bereden ziekenhuisbedden.

3). Er is niets dat het lichaam meer nodig heeft dan schoon bronwater, er is immers meer water in ons lichaam dan wat dan ook. Toch veroorzaakt chemotherapie ernstige uitdroging, het aanwakkeren van ontstekingen, de boosdoener en steunpunt van bijna elke bekende ziekte en stoornis, inclusief kanker. En wat voor soort water hebben ze in ziekenhuizen? Ze serveren gefluorideerd kraanwater en water in plastic flessen met bisfenol-A (BPA), een chemische stof die in plastic wordt gebruikt en die ook kanker veroorzaakt.

4). Chemo-agentia veroorzaken vaak perifere neuropathie (schade aan uw perifere zenuwen) die kan voelen als steken en brandende pijn in de handen en voeten.

5). Vernietiging van witte bloedcellen komt veel voor bij chemo, waardoor de mens wijd open staat voor andere infecties en infectieziekten, waaronder MRSA dat resistent en dodelijk is voor antibiotica, plus het komt veel voor in ziekenhuizen in heel Amerika.

6). Rode bloedcel vernietiging komt ook veel voor bij chemo, wat direct leidt tot bloedarmoede. Het komt door de hartkloppingen, de bonzende hartslag, kortademigheid en extreme vermoeidheid. Dat is wanneer de artsen je bloedtransfusies geven, waardoor je gezondheid nog meer in gevaar komt.

7). Chemo veroorzaakt ondraaglijke botpijn en verlies van botdichtheid, vaak leidend tot osteoporose.

8). Essentiële orgaan- en hartbeschadiging komen vaak voor. De FDA zou nooit een natuurlijk medicijn goedkeuren dat deze nachtmerrie “bijwerking” heeft.

9). Gehoor, smaak, geur en verlies van gezichtsvermogen. Dus je bent doof en blind, kunt niet proeven of ruiken, en je hebt nieuwe kankers die zich door je hele lichaam verspreiden, met slechts drie procent kans dat de chemo zelfs aan de kanker werkt die hij “managet”. Klinkt als een echte winnaar.

10). Permanente schade aan de tanden (zoals gaten in uw tanden) en tand verlies wordt niet vaak door artsen besproken, hoewel het gebruikelijk is.

Chemotherapie is uiterst gevaarlijk en carcinogeen en zou illegaal moeten zijn

Hier is het slechte nieuws en het goede nieuws, mensen: als je niet sterft aan de chemotherapie en het is krankzinnige bijwerkingen, heb je nog steeds een grote kans om te overlijden aan kankers die je niet eens had toen je in behandeling ging , omdat de chemotherapie zelf carcinogeen is en ervoor zorgt dat nieuwe kankers zich door het lichaam ontwikkelen en verspreiden, zoals de wetenschap en onderzoeken hebben bewezen. Waarom is dit in hemelsnaam zelfs legaal, of wordt het “medicijn” genoemd om mee te beginnen? Het is een verbijsterende beproeving (letterlijk) en de medische gemeenschap is “helemaal in” met het meest gruwelijke Ponzi-plan ooit. Stem af op Oncology.news voor updates over hoe je kanker kunt verslaan zonder giftige medicijnen te nemen.