Nigel Farage EXPOSES EU, maakt Juncker Zeer Boos!


Nigel Farage EXPOSES EU, makes juncker VERY ANGRY!

Nigel Farage in top vorm

Al jaren en jaren ben ik een fan van Nigel Farage, de beleefde wijze zoals het een Engelsman betaamt waarop hij iemand zijn standpunt kan duidelijk maken is zijn grote kracht. Steeds weer vraag ik mij af wat al die anderen daar doen die als grijze muizen nooit het stem schijnen te durven te verheffen? Schijnen want van al die anderen zie ik geen video materiaal die hun visie hun standpunten onderschrijven. Ook in 2019 verwacht ik nog veel vuurwerk in Brussel … en meer, …

“She RUINED Germany” Nigel Farage DESTROYS Angela Merkel

De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]