Donald Trump na vierentwintig maanden …


Jon Rappoport

December 2016: Ik heb veel woorden geschreven over de man en wat hij heeft gedaan. Om er een paar te herhalen, zijn twee belangrijkste prestaties: hij draagt op een belangrijke manier bij aan de voortdurende vernietiging van de geloofwaardigheid van grote media; en hij hield Hillary Clinton uit het Witte Huis.


Bron artikel: Donald Trump twenty-four months on …
Door: Jon Rappoport


Het is vierentwintig maanden geleden dat ik dit voor het eerst heb gepost. Zou graag uw mening horen over dit artikel en president Trump twee jaar later.

Wat de media betreft: ik ben enorm enthousiast over wat Trump heeft gedaan. Ik knal er champagnekurken op. Hij heeft eeuwenlang een openbare dienst geboden. We zouden lichtjaren verder zijn dan waar we nu zijn, als de wereld van de conventionele journalistiek zijn ziel, moraliteit, intelligentie en honger om de bodem van de dingen zo lang geleden te bereiken niet had verkocht. In zijn eigen improvisaties en riffs (steeds weer herhaalde korte statement) heeft Trump de mediasterren op hun kop gezet en uit hun kont laten kijken. Hij is genadeloos geweest. Hij heeft acrobatische tricks gedaan die een Salvador Dali waardig zijn. Toen ze dachten dat hij hier was, was hij daar. Toen ze dachten dat ze hem tegen de muur hadden gespijkerd, verdween hij en was er geen muur. Toen ze dachten dat hij klaar was, begon hij. Toen ze aannamen dat ze een hogere positie innamen, draaide hun maag om van hun pretenties en stelde ze hen bloot als amateurs. Ze gaan nuchter serieus, hij lacht. Ze bespotten en bespotten hem, hij herinnert hen eraan dat ze professioneel moeten zijn. Ze gillen en gaan ballistisch, hij loopt weg. Hij hoort in Washington te zijn, hij is in New York. Hij moet zijn schema voor hen opstellen, hij verdwijnt. Hij moet niet praten met een buitenlandse leider, hij praat met een buitenlandse leider. De Washington Post meldt dat de Russen de verkiezingen hebben gehackt, hij zegt dat de CIA het heeft verzonnen.

Vergis je niet, globalisten in elke vorm en vermomming infecteren Washington als de pest. Hun doelen, reputaties, connecties en loonstaten staan ​​op het spel. Ze willen Trump op alle mogelijke manieren neutraliseren. Hij heeft de TPP weg gehamerd en gezegd dat hij het zal annuleren (Chuck Schumer heeft al gezegd dat het akkoord dood is). Hij hijst de banier van het nationalisme, niet van het globalisme, en hij belooft banen terug te brengen naar Amerika … alles wat hij in dit opzicht belooft, druist in tegen de Rockefeller-agenda van vernietiging.

Zal hij de verderfelijke cultuur veranderen, die zo verwoestend is dat ‘gratis alles’ voor niets als de meest verlichte versie van de politieke filosofie wordt beschouwd? Hij zal het proberen, maar indirect, door nieuwe niveaus van werkgelegenheid te openen.

Zal hij blijven doorgaan met het beheersen van grote media van de informatiestroom? Ja. In dat opzicht heeft hij al meer gedaan dan welke president in de moderne geschiedenis ook.

En als taal belangrijk is (en dat is het ook), dan is zijn communicatie met het Amerikaanse volk in zijn directe informele stijl een duidelijke afwijking van de gepolijste, lege, groteske media / politicus mechanische geestdodende bullshit dan heeft hij dit landschap al overgenomen.

Zal hij proberen de ‘heersende en oorlogszuchtige’ mentaliteit die de afgelopen acht jaar zwaar is gepromoot, in te dammen? Nogmaals, zijn basisstrategie is: mensen banen geven. Vernieuw de economie. Maak alle boten weer drijvend.

Donald Trump
I do it my way

Zal Trump open grenzen beperken en de realiteit van terroristen en criminelen die de VS binnenkomen verminderen? Zal hij de onbewezen claims van global warming-spelers naast zich neerleggen en het absurde en gevaarlijke CO2-belastingplan uitwissen? Zal hij de vervagende infrastructuur van dit land herbouwen? Zal hij de Common Core uit zijn lijden halen? Ik geloof dat hij op al deze gebieden vooruitgang zal boeken. Hoeveel vooruitgang? Onmogelijk te voorspellen.

Zal hij weigeren oorlogen en geheime operaties van het Empire te lanceren? Zal hij massale aantallen Amerikaanse troepen naar het buitenland brengen, naar huis terug, de neocons op hun ezels trappen, en de enorme invloed van het militair-industriële complex terugschroeven, dat, na JFK, Amerika omcirkelde met zijn droom van eens en voor altijd wereldrijk? Dit zou een van de belangrijkste acties zijn die hij als president zou kunnen lanceren. En de inspanning is hetzelfde als proberen een olietanker in een klein water rond te draaien. In de mate waarin hij het leger herbouwt, zal hij $$ in de kuil van de militair-industriële machine blijven gieten. Ik denk dat het mogelijk is dat hij en zijn adviseurs, vanuit een puur pragmatisch standpunt, zien dat het Amerikaanse rijk een eindpunt heeft bereikt. Het is een mislukking. Het kan niet verder gaan. De terugslag op Amerika heeft de lijst met Empire-veroveringen omgeleid. Maar totdat Trump laat zien dat hij echt zal proberen het neoconistische Amerikaanse rijk te annuleren, en dat meent, maak ik helemaal geen veronderstellingen.

Is Donald Trump meer dan een marionet in handen van globalisten? Ik geloof dat hij meer is dan dat.

Is hij een hulpmiddel dat de verkiezing door globalisten heeft overhandigd die zich realiseerden dat Hillary Clinton te ziek en gestoord was om de cursus in het Witte Huis te blijven volgen? Ik geloof dat hij niet alleen maar een hulpmiddel in hun handen is, ook al hebben ze hem uiteindelijk gesteund.

Wil hij ALLEEN de taak van president met het doel zijn persoonlijk nest te bevederen en zijn eigen ego te aaien? Ik denk niet dat dat nu het geval is, als het ooit was.

*** Het ontrafelen van zijn talloze zakelijke interesses is echter noodzakelijk om te ontdekken of zijn beslissingen als president bijdragen aan zijn rijkdom. Het overhandigen van die bedrijven aan zijn familie vormt geen barrière tegen zichzelf verergend beleid. Trump is tenslotte al van oudsher een hustler van onroerend goed.

Eén vraag in dit verband: Trump lijkt klaar om Amerikaanse bedrijven een belastingvrije vakantie te geven, zodat ze enorme hoeveelheden geld kunnen terughalen die ze in het buitenland hebben gestoken, met als specifiek doel aandelen van hun eigen bedrijf te kopen. Deze praktijk was een manier waarop CEO’s hun activiteiten er goed uit kunnen laten zien (aandelenkoersen gaan omhoog) terwijl ze eigenlijk niets nieuws produceren. Zoals een lezer van mij heeft voorgesteld (en ik vroeg), zal dit Trump-beleid van aandeleninkoop niets doen om die bedrijven te verjongen, waardoor er geen nieuwe banen ontstaan? En zal dit beleid het voor de familie van Trump mogelijk maken om aandelen te kopen in welk stuk van het Trump-imperium dan ook openbaar wordt verhandeld, waardoor de aandelenkoers stijgt? Dit heeft serieuze aandacht nodig.

Zal Trump de vele lokale incarnaties van de criminele Agenda 21-blauwdruk van de VN voor nauw gecontroleerde, uitgebreid geplande technocratische steden en steden terugdraaien? Ik ben er niet zeker van dat hij zich zelfs bewust is van deze massale inval in het leven in Amerika – afgezien van heiligdom steden waar deugd de toon aangeeft: liberale sneeuwvlokken en betaalde arbeiders. Hij zal stappen ondernemen om die bastions van hoop en verandering te verminderen.

Is het mogelijk dat, wanneer alles is gezegd en gedaan, Trump’s belangrijkste actie zijn genadeloze aanval op de belangrijkste media – en bij uitbreiding hun globalistische handlers – zal zijn geweest? Ja. En door mijn maatregel, zou hij dan een stap hebben bereikt in de richting van het vrijmaken van informatie en waarheid van zijn eeuwenlange gevangenis van geestcontrole. De gevolgen van een dergelijke bevrijding zouden titanisch kunnen zijn.

CNN = FNN

Op de lange termijn is Trump veel minder belangrijk dan de miljoenen mensen die uit hun diepe slaap konden ontwaken.

Ik denk dat het plan van Trump om de werkgelegenheid terug naar Amerika te brengen een soort FDR / New Deal-programma met triljoen dollar-overheidscontracten met zich meebrengt om de infrastructuur te herbouwen. Dit is geenszins vrije markt Amerika. Als zijn plan door het congres komt, zullen er veel nieuwe banen worden gecreëerd, ja. Aan de andere kant zal de $$ macht van de federale overheid toenemen. Het is nooit een goed idee om de FBI meer controle te geven als de grootste werkgever in de natie.

Ik denk dat Trump de voorkeur geeft aan banen, alle banen, en tot het uiterste zal gaan om ze te creëren. Dit omvat het geven van groen licht aan technische reuzen om contracten te blijven uitvoeren om de toezichthoudende staat uit te breiden. Hij zal manieren vinden om de FDA in staat te stellen nieuwe medicijnen sneller in licentie te geven, waardoor meer Amerikanen worden verminkt en vermoord. Hij zal een oogje dichtknijpen voor grote bedrijfsgif ggo’s / pesticiden. Hij zal belangrijke gebieden van agrarische en industriële vervuiling over het hoofd zien en negeren, en hen toestaan ​​uit te breiden.

Zal Trump de verontrustende trend van militariserende lokale politiediensten in heel Amerika inperken? Twijfelachtig.

Zal hij de kracht van vicieuze bendes in binnensteden uitroeien en elimineren – bendes die bewoners in hun eigen gemeenschap laten gijzelen? Ik geloof dat hij op zijn minst een minimale inspanning zal leveren. Zelfs als een president gemotiveerd is, is dat een hele belangrijke zaak.

Ik neem aan dat hij als zakenman criminele handelingen van een of andere soort heeft gepleegd. Gaan ze zo hoog als de pay-for-play Clinton Foundation en de massale vernietiging van Libië, twee van de favoriete operaties van Hillary Clinton? Nee. Dat komt niet eens in de buurt.

Zal Trump de voorkeur geven aan groot zakelijke trawanten met het geschenk van overheidscontracten? Ik zou het denken.

Zal hij deals en nevendeals sluiten, waarvan sommige verder gaan dan de letterlijke beperkingen van de wet, om zijn presidentiële agenda te bevorderen? Dat zou ik zeker denken. Welke president heeft dat niet?

Kan alles wat ik in dit artikel noem door te raden gaan, omdat de vijanden van Trump plotselinge rampen veroorzaken om dit te beheren – rampen die alle andere problemen en programma’s in de schaduw stellen? Absoluut.

Zou Trump zelf een fatale fout kunnen maken die zijn huis naar beneden haalt? Kunnen zijn adviseurs hem bijvoorbeeld overtuigen om een veelomvattende deal met Rusland te sluiten die de uitlevering van Edward Snowden omvat om terecht te staan in Amerika? Kan zijn.

Zou Trump ervan overtuigd kunnen zijn ergens een gevaarlijke oorlog te beginnen, misschien als reactie op een geplande valse vlagoperatie die speciaal voor dat doel is ontworpen? Het is mogelijk.

Ziet hij dat zogenaamde liberalen, die echt socialisten en globalisten en technocraten zijn, het land bijna hebben willen overnemen, onder de vlag van ‘delen en zorgen’ en ’empathie’ en ‘liefde’ – waarin ze zich verbergen een eindeloze voorraad gif voor die mensen die geloven in:

a) werken voor hun eigen beloningen;
b) individualisme; en
c) onafhankelijkheid van het denken?

Ik denk dat hij van plan is om die gigantische realiteit te benaderen met banen en meer banen; zijn dekenoplossing. Zet Amerika weer aan het werk.

Is dat een echte oplossing?

Ja, het helpt zeker. Maar hier hebben we het over de cultuur, en over wat hij mogelijks kan zeggen tegen het Amerikaanse volk om een ​​gevoel van traditionele waarden (leven, vrijheid en het nastreven van geluk) te herstellen die niet overkomen als sentimenteel. Hij is een slimme man. Ik geloof dat hij een directe confrontatie met ‘de waarden kwestie’ wil omzeilen. In plaats daarvan wil hij de echte wanhoop genezen die veel Amerikanen voelen omdat ze geen fatsoenlijk werk kunnen vinden. Hij wil een hausse creëren in de binnenlandse economie die alle boten laat drijven. Ik kan hem dat niet kwalijk nemen. Een groot deel van de Amerikaanse economie is echter al lang gebaseerd op banen die ofwel niets produceren ofwel toxische resultaten produceren. Die motoren zullen niet weggaan.

Ik geloof dat Trump vooruitgang kan boeken bij het decimeren van de politiek-correcte ziekte. Ik geloof dat hij de obsessie voor het ontleden van de woorden van mensen en het vinden van ‘verborgen racistische inhoud’ kan helpen keren. En de kwestie waar al dit rubber op de weg komt is: immigratie.

Zijn tegenstanders zullen blijven zeggen dat iets minder dan wijd open grenzen Hitleriaans is. Zijn punt is: er is een dreiging en een gevaar. Inlaten van misdadigers; potentiële terroristen en daadwerkelijke terroristen binnenlaten; mensen binnenlaten die Amerika haten en alles willen wat ze gratis in Amerika kunnen krijgen; mensen binnenlaten die banen aannemen van Amerikanen (inclusief legale immigranten); mensen binnenlaten die de economie overbelasten via alle gratis diensten die ze kunnen krijgen – dit is verkeerd, dit is zelfmoord, dit is gek. Het heeft niets met racisme te maken.

Als hij erin slaagt deze immigratiedreiging – muur of geen muur – te verminderen, zal hij een aanzienlijke afstand afleggen om te bewijzen dat het beschermen van Amerika niets met haat te maken heeft.

Tegelijkertijd (en ik moet dit nogmaals benadrukken), kan hij niet beslissen om het Empire in het buitenland voort te zetten, waardoor het verlangen naar wraak op Amerika wordt verergerd onder veel mensen die de vernietigende kracht van de Amerikaanse militaire machine voelen.

Als hij gewoon een andere jingoist wordt, is hij klaar. En dat zou hij ook moeten zijn. (Jingoïsme is een vorm van overdreven patriottisme)

Hij moet met Ron Paul praten. Op lengte.

Hoe zit het met het leegpompen van het moeras in Washington? Dit is een ander geval van het proberen omdraaien van een olietanker in een kleine ruimte. Hij moet levendige voorbeelden geven. Om te beginnen moet hij met spoed voortgaan met het verzamelen van specifiek bewijsmateriaal voor de vervolging van Hillary en Bill Clinton ten opzichte van de Clinton Foundation en zijn snode activiteiten. Geen steen moet onberoerd gelaten worden. Dat zou een nieuwe toon zetten.

Voor mensen die een zware dosis nodig hebben van wie en wat de Clintons zijn, raad ik je aan jezelf onder te dompelen in alles wat wijlen Christopher Hitchens over hen schreef en zei. (Ik weet zeker dat Hitchens een president als Trump zou haten.)


  • Als ik de leiding had over alles vanaf het begin van de Republiek in de 18e eeuw (!), Zou het mijn doel zijn geweest om honderd republieken te maken met streng beperkte regeringen op dit continent – met vrijwel geen buitenlandse verwikkelingen van welke aard dan ook (politieke of commercieel), in plaats daarvan, kiezen voor zelfvoorziening als de primaire waarde. Maar dat is een ander verhaal voor een andere keer. Ondertussen zie ik hier een lichtflits en zie ik risico’s en mogelijkheden, en ik zie dat we misschien stappen kunnen zetten in de richting van het bevrijden van Amerika van de etterende narigheden die het heeft overleefd: rijk, enerzijds; afschuwelijk liberalisme dat een technocratische globalistische overname maskeert die ons zou doen zinken, aan de andere kant.

Ik heb nooit het gevoel gehad dat alles in de afgelopen dertig jaar als reporter verloren is gegaan. Ik heb nooit het gevoel gehad dat de krachten die tegen ons zijn aangelegd te groot of te slim zijn. Ik heb nooit het gevoel gehad dat alle deuren gesloten zijn. Ik kijk naar de lange termijn. Er kunnen veel dingen gebeuren om mensen wakker te maken – vooral zichzelf als ze eindelijk voelen dat hun manier van werken en leven zelfvernietigend is geworden.

In plaats van nu voor pure hoop te kiezen, geloof ik dat de voeten van Trump aan het vuur moeten worden vastgehouden. Hij deed beloften. Die beloften zijn duidelijk. We zouden authentieke inspanningen van hem in die richtingen moeten zien.

Ik ben me ervan bewust dat sommige lezers alleen extreme opvattingen van Trump of een politicus kunnen accepteren. Prachtig of verschrikkelijk. Messiaans of afschuwelijk. Dat is niet wat ik hier heb gepresenteerd. Ik heb gepresenteerd wat ik zie. Zo zal het zijn.

Stay tuned …

Noot: Het is onmogelijk een moeras droog te leggen door de geldstromen te beheersen (defunding) als ‘men’ dat zelf met een druk op de knop kunnen creëren. Bereidt je dus voor op harde acties. – HM

update 01-01-2019