2019 wordt het jaar van het ‘harde’ ontwaken van de ‘massa’, en …


Wake Up 2019

Als ik aan 2019 denk dan komt het woord ‘turmoil’ naar boven. ‘Beroering’, consternatie, het wereldtoneel wordt opgeschud, grote onrust zal er nog verder plaatsvinden en ontwikkelen, die de emoties hoog op zullen laten lopen, er zal veel deining ontstaan maar in hoofdzaak zal voor de massa het woord ‘ontsteltenis’ 2019 gaan samenvatten.

Op zo’n eerste dag van het jaar zet je het een en ander op een rijtje van wat je zelf verwacht van 2019. Privé verwacht ik een nieuwe start en een heel mooi jaar. Dat zijn zaken die aan de ene kant losgekoppeld zijn van het wereldtoneel aan de ene kant en juist ontstaan zijn door het zien en analyseren van wereldgebeurtenissen en het ontdekken van mogelijkheden om daar je eigen weg in te vinden en vooral kansen te scheppen.

Kijk ik naar het totale wereldbeeld dan heb ik de indruk dat er toch meer mensen ontwaakt zijn de afgelopen jaren. Maar ik verwacht dat ook veel van deze mensen nog geen idee hebben van de scope, de reikwijdte van de misdaden tegen de mensheid die door de Deep State gepleegd zijn.

O-N-T-S-T-E-L-T-E-N-I-S , …
… zal voor velen het woord van 2019 gaan worden

Al die zaken die anderen langzaam maar zeker, stap voor stap ontdekt hebben, een plaatsje hebben kunnen geven hoe misdadig de feiten ook zijn. De wetenschap dat je door die verworven kennis vaak ZELF een hoop ellende kon voorkomen. Maar dit gaf ook de droevenis dat je anderen niet kon helpen omdat die nog in de ‘oude’ wereld geloofden, vertrouwen hadden in dokters, politici, wereldleiders, de kerk, de media, etc.

Voor al deze mensen gaat 2019 veel beroering brengen. Alsof je met oogkleppen op een motor met 200 kilometer per uur over de snelweg raast en je even achter het windscherm vandaan komt waardoor in een klap je oogkleppen van je hoofd afgerukt worden.

Je ineens het volle zicht geven op de nieuwe wereld. Waar je bovendien gaat ontdekken dat die kennis er grotendeels al allemaal was, alleen had jij de weg nog niet gevonden om het allemaal zelf te ontdekken.

Ik denk dat het ook een mooi jaar gaat worden omdat de wereld zo niet verder kan gaan en er EINDELIJK een halt gaat geroepen worden tegen de misdadigers van deze wereld. Een jaar waar een nieuwe koers ingeslagen gaat worden. Een jaar wat veel mensen moed zal geven, in een halleluja stemming zal brengen.

Een jaar dus met grote tegenstellingen van Ontsteltenis tot Halleluja

Hoe mensen in het leven staan, hoe snel ze kunnen schakelen, hoe snel ze de onderliggende positieve koers gaan ontdekken, dat gaat voor een ieder bepalen hoe 2019 ervaren gaat worden.

Met het dotcom.radio team zijn wij inmiddels al van start gegaan met positieve zaken zoals de actie #StemZeWeg, woensdag ligt mijn geel hesje bij de drukker om dat netjes te doen.


De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws.  >> De wereld is 17 november begonnen aan een ontwakingstraject met de “Jilets Jaunes revolution” in Frankrijk, meer en meer landen volgen. Stem bewust in Mei >> #StemZeWeg


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]