Chemtrails, Fijnstof, Straling, maar dat treft toch ook “de Powers That Be”, de veroorzakers ?

fijnstof JA MAAR, … DAT KAN TOCH NIET WAAR ZIJN?


 Het is moeilijk te bevatten dat “the Powers That Be” moedwillig de aarde vervuilen want ze leven toch ook onder dezelfde omstandigheden? Ze zijn dan toch ook het slachtoffer net als wij? Dat alleen al, deze redenering is moeilijk te bevatten als je net je eerste stappen zet in de wereld die nooit beschreven wordt in de traditionele media.


Update 27-12-2018 bovenste video met tips over detoxen en voeding optimalisatie (Engelstalig – slides in Nederlands)


Chemtrails, Fijnstof, Straling, maar dat treft toch ook “de Powers That Be”, de veroorzakers ?

chemtrails, fijn stof en starling treft toch ook de veroorzakers
Open en bloot wordt er een misdaad begaan tegen de mensheid met het het besproeien in de lucht van Chemtrails. Eerst was het een complot, daarna werd het toegegeven in het rapport “Owning the weather by 2025” alleen werd het toen Geoengineering genoemd met het smoesje dat dit de opwarming van de aarde moest tegengaan (Smoes want de aarde koelt al meer als 15 jaar langzaam af) Velen zullen dit rapport nooit lezen, taaie kost en of een gebrekkige of geen Engelse taal beheersing. Zijn dit dan gewoon condenssporen, en zoveel en vaak mooie eenzijdige patronen waarbij de vliegtuigen soms allemaal op dezelfde plaatsen omkeren? Sommige mensen willen dit maar al te graag blijven geloven dat het geen Chemtrails zijn.

De lucht wordt steeds schooner als we de instanties mogen geloven. Want, als je het op internet zoekt valt het wel mee met dat fijnstof heden ten dage. Als je het echte nano fijnstof niet meet is het er dus niet. Maak gewoon je raamkozijn eens schoon en na een paar dagen weer. Kijk eens wat er aan de zeem blijft hangen. Dat adem je elke dag in, elk uur. (tip: schakel je luchtventilatie in de auto op de stand interieur, je hebt dan een prima fijn stof filter)

12-09-2016 kreeg ik deze mail van Ad:

Beste Henk.
Ik lees altijd jouw “Gedachtenvoer” met veel interesse en vertel ook veel dingen verder, echter ik krijg vaak een terechte opmerking over het feit van nu “fijnstof” de mensen of organisaties die dit stof verspreiden zitten er zelf dan toch ook in??? Dus ondervinden ook de nadelen en ook vaak de opmerking; Een dier poept nooit in zijn eigen nest. Het is moeilijk om dan het item te verdedigen, want “ja” ze hebben dan wel een punt, hoe red jij je uit zo’n situatie. — Ad.

Nou Ad, die vragen heb ik natuurlijk ook al eens gehad, en ja het zijn terechte vragen en opmerkingen. Kijken we eerst eens naar dit fenomeen: Vele mensen weten niet eens hoe erg het fijnstof gevaar is, vele mensen ontkennen Chemtrails, dat kan toch niet waar zijn! En de straling van Chernobyl en vooral de laatste, Fukushima is allang in de doofpot gestopt. Wat niet weet, wat niet deert.

Als je dus weet dat die gevaren wel degelijk bestaan, en als je zelf de veroorzaker bent dan ga je opzoek naar middelen die jou persoonlijk kunnen beschermen. Eerder sta je daar niet bij stil. Ben je de veroorzaker dan kijk je naar de risico’s ten opzichte van de winst. Als je daar als industrie dik geld aan verdient en er zijn mogelijkheden jezelf te beschermen dan blijkt het in de praktijk dat deze “mensen” letterlijk over lijken gaan. Wat betreft het stralings probleem, daar is geen enekel oplossing voor, alleen met hoge doseringen vitamine C krijg je bescherming maar nooit totale bescherming. Dieren bevuilen nooit hun nest, mensen dus duidelijk wel. Dieren kennen het belang van geld niet waardoor ze uiteindelijk veel slimmer zijn. Ik neem zelf elke dag ongeveer 5 gram liposomale vitamine C. (Dat zijn 50 tabletten van 1.000 miligram die je kunt kopen, … per dag. Bij een ramp in de nabijheid mag je opschalen naar 100 gram per dag | Liposomale vitamine C is eenvoudig en goedkoop zelf te maken)

De veroorzakers weten dus dat zij zichzelf kunnen beschermen.

Dat gaan ze echter nooit aan de grote klok hangen want dan komen de gevaren aan het licht en daarmee de mogelijkheid om geld te verdienen of geheime wapens te laten functioneren.

The Powers That Be“, weten dus wat ze zelf moeten doen. Mensen dom houden. Ze weten precies waar de vervuiling het hoogst is en maken dat ze in die streken zo min mogelijk of nooit hoeven te vertoeven, Wij moeten in ons kikkerlandje echter gewoon naar ons werk en we leven in een van de vuilste streken op aarde.

“The Powers That Be”, weten exact waar en wanneer er Chemtrails verspreid worden en kunnen in hun prive jets wel een andere route nemen.

Zo vertellen “The Powers That Be” via de landelijke instellingen dat bij een evenwichtige voeding iedereen voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen. Hier komen we zo op terug.

Wat kunnen wij zoal doen om ons toch zo optimaal mogelijk te beschermen tegen de gevaren die wel degelijk aanwezig zijn.

Dit zijn dingen die ik zelf allemaal doe. Ik laat elk jaar een NES scan doen om te weten of mijn immuunsysteem wel optimaal kan functioneren? Onder de huidige omstandigheden heeft het lichaam een grote >> overdosis << voedingsstoffen nodig om tegen de gevaren opgewassen te zijn. In de meting zie je dus het eind resultaat van hoe je lichaam met al die gevaren op dit moment kan omgaan. Welke giftige stoffen er een rol spelen op dit moment en wat je daar aan kunt gaan doen.

Als ik dus die vraag krijg “Ja maar … “, kan ik na de bovenstaande uitleg praten uit ervaring. “Laat je gezondheid maar eens testen, kijken of je dan nog zo overtuigt bent?”.

Er is veel voeding die je kunnen helpen je lichaam te ontgiften. In onze huidige maatschappij zou deze voeding en dranken deel moeten uitmaken van je dagelijkse ritueel. Zoek eens op startpage naar voeding en dranken om te ontgiften en detoxen. Tip: Sla de site van het voedingscentrum maar over. Zelf gebruik ik een persoonlijk aangepast soort Budwig dieet in de ochtend, smoothies en s’ avonds veel gezonde voeding o.a uit mijn eigen biologische volkstuin.

Er zijn ook andere zaken die ik toepas, Wekelijks twee maal in de sauna. Ik gebruik ook de Hulda Clark zapper. Bovendien gebruik ik geen enkel verzorgingsmiddel meer, zeep, deodorant, tandpasta, wat niet eetbaar is.

Toen ik jaren geleden via gezondheidsradio van Mike Donkers vernam dat je een darm / lever flush kan doen besloot ik dat ook eens te proberen. Er gebeurde echter totaal niets, was mijn lichaam schoon? Nee want de eerste keer met de Hulda Clark zapper was ik twee dagen aan de race. Daarna nooit meer.

Het geheim van een optimale gezondheid, energie in overvloed, er goed uitzien, dat zit hem toch echt in een optimaal functionerend immuunsysteem. De gevaren herkennen en actie ondernemen is het devies. Is het eenmaal zo dat je gebreken krijgt dan moet dat immuunsysteem overuren draaien. Meestal heeft het lichaam dan onvoldoende voedingsstoffen om de energiecentrale draaiende te houden. Als mensen vertellen dat ze altijd moe zijn weet ik al genoeg.

Ook dit heb ik geleerd van Mike Donkers en Ron Fonteine, zorg dat je kennis opbouwt van de voeding zodat je niet bang bent voor het gebruik van goede vetten zoals kokosvet. Pas wanneer je voldoende vetten in je lichaam hebt nemen de mineralen goed op in je lichaam, Nadat deze twee goed functioneren komen de vitamines aan bod. Eet je bovendien nooit rauwkost dan heeft je lichaam ook zeker een enzymen gebrek.

Als vertegenwoordiger van het SpectraCell lab, die intracellulaire vitamine en mineralen testen uitvoerden (na de stofwisseling) weet ik ook dat bij een onderzoek van 89.000 mensen 99,5% een mineralen gebrek had en 76% vitamine gebrek. De kans dat het bij jou wel snor zit is uiterst gering. Meten is weten dus.

ja maar

Ja maar, … dat is voor mij persoonlijk wel beantwoord door de vele zaken die ik zelf onderzocht heb, wat anderen daar mee gaan doen is hun eigen zaak. Ik zou echter niet zo zelfverzekerd zijn, en door gaan met het leventje tot … de wal het schip keert.

In 2015 hield onze gemeente een enquête onder de bewoners “de dag van de toekomst” naar ideeën die zouden bijdragen aan onze gemeente Geertruidenberg. Mijn idee, van onze gemeente de gezondste gemeente van Nederland maken. Meer dan deze zin had ik niet prijs gegeven. Nooit meer iets van gehoord … dit is het hele verhaal. De gezondste gemeente van Nederland.

— Henk Mutsaers

Update 27-08-2018 kwik detox Doe Het Zelf Liposomale glutathione

Donkere glazen flessen – https://amzn.to/2wpN0dq
Ultrasone reiniger (met kolf – opties voor meerdere formaten) – https://amzn.to/2MUWYNY
Verminderde glutathion – https://amzn.to/2woRPDH
Zonnebloemlecithine – https://amzn.to/2Nlm71j