Q Anon drops voor December 2018

Q goes global

De Q Anon MAGA explosie gaat wereldwijd

De Q Anon MAGA Explosie gaat wereldwijd. 

De Media, ook hier in Nederland, zijn zo links als maar zijn kan, azijnpissers die het niet kunnen nalaten om de MAGA beweging zo veel mogelijk in een zwart daglicht te zetten. De MAGA beweging, vergis je niet zal zijn stempel zetten op de gehele wereldpolitiek, de geldmarkten, het politieke corrupte systeem, ook hier in de EU, de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie, de geheime oorlog die tegen de wereldbevolking gevoerd wordt. Een oorlog die nu steeds meer in de openheid gevoerd wordt met Directe Energiewapens in Griekenland en met nameCalifornië. Elke week, elke dag gaan we verslag doen van deze zaken die de media zeker niet gaan belichten of in ieder geval zwart gaan maken of verdraaien.

Verwacht rellen, georganiseerd door de Democraten en valse vlag aanslagen van de Deep State, het is voor hen, … en ‘ons’ een strijd, er op of eronder. Wees bewust zorg dat jij weet wat er speelt. – HM

24-12-2018

greatest president ever
Open het plaatje in een nieuw scherm of tabblad om het te vergroten. Vertaling hieronder, ..

Vergeef ons dat het een tijdje heeft geduurd om met jullie in communicatie te treden. Er is een flinke tijdsperiode overheen gegaan om een goede organisatie mogelijk te maken van de grootste uitwisseling van geheime informatie in onze geschiedenis. Jullie taak is om dit waar mogelijk met iedereen te delen. Jullie zijn welkom hier. Het is hier beschaafd en we zijn hier om jullie zo veel mogelijk te helpen.

Al decennia weet je dat er iets ernstig mis is met het officiële verhaal achter de moord op JFK. Je zag de hoorzittingen van het Church Committee en walgde van het feit dat de CIA beschikt over een pistool waarmee hartaanvallen kunnen worden opgewekt. De spelletjes die Oliver North speelde maakten geen indruk. Noch deed Bill Clinton dat gedurende zijn tijd in Arkansas. En de ernstig verontrustende gebeurtenissen in Ruby Ridge, Waco en Oklahoma City bevestigden alleen maar je wantrouwen in de federale overheid. En toen kwam 9/11. Er moeten nog veel vragen beantwoord worden over die tragische dag, vooral over Building 7.

De huidige acties tegen de pedofiele elite die de wereld bestuurt zijn slechts het begin. Alles gaat uitkomen – over alles. Het zal een flinke tijd duren om alles te ontvouwen. Maar het zal worden ontvouwd en in het openbaar. 99% van de wereld zal volledig geschokt zijn en niet in staat om de ware omvang te bevatten van de misdaden die zijn begaan. Het lijdt geen twijel dat ook jij en ik versteld zullen staan door sommige feiten, waarvan we vermoedden dat ze bestonden maar dit niet zeker konden weten. En dat is OK. Onze taak is echter om iedereen er voortdurend op te wijzen dat de langdurige nachtmerrie zo goed als voorbij is en dat de goeden het nu voor het zeggen hebben. Er zal gerechtigheid plaatsvinden. De verschrikkelijke waarheid over vele vertrouwde namen, vooral in Hollywood, zal eindelijk bekend worden. De onvoorstelbare waarheid over Noord-Korea zal eindelijk bekendgemaakt worden.

President Trump bereidt zich er al vele, vele jaren op voor om hier iets aan te doen. Zijn zakelijke succes heeft hem in staat gesteld om decennia lang aan te kunnen pappen met de elite, zonder dat hij ooit een van hen werd. Is hij werkelijk een racistische, seksistische, vrouwenhatende domkop? Natuurlijk niet. Hij is een man met diepgaande principes, die recht door zee en hoogst intelligent is en de geschiedenis in zal gaan als de meest grootse president ooit. Hij heeft jullie hulp nodig. Praat met anderen hierover. Wijs mensen op het werk van Q. Post hier. Stimuleer elkaar. We maken de op een na grootste gebeurtenis mee in de geschiedenis (de eerste gebeurde iets meer dan 2000 jaar geleden, maar ik dwaal af). Q begeeft zich onder ons.

Moge God met jullie zijn, patriotten.

De beheerder van 8chan.


17-12-2018

13-12-2018 Als je de alternatieve media volgt krijg je steeds weer, en weer andere berichten dan wat de Main Stream Media ons voorschotelen. In de VS is er echter ook Fox news die daar wel over berichten, …De gehele EU staat op zijn kop met Brexit, Italie, Spanje, Hongarije, Belgie, Hongarije en meer, … maar ook de Muur, the Wall is een hot item nu Trump het land op slot dreigt te gooien als de Democraten dwars blijven liggen.


q post 12122018
https://youtu.be/8LEbo9aA9IE

11-12-2018 Het is relatief rustig aan het Q Anon front sinds 5 december. Is dit nu wellicht de stilte voor de storm. Volg de Q posts

de elites behind bars

07-12-2018

Wat een geniale zet om juist daar die aanklachten te overhandigen!

Uit de Q-posts maak ik nu op wat ik al dacht: ze hebben D5 gehypt om de Deep State weer wat kruid te laten verschieten. En dit is een behoorlijke verspilling van ammunitie! Hoeveel belangrijke spelers op leeftijd kunnen ze nu nog opofferen? Als ik Bill Clinton of Jimmy Carter was zou ik uit de buurt blijven van deurknoppen en rode dassen!

Valt het ook niet op dat het aantal shootings drastisch is afgenomen? We hebben vrijwel meteen door dat het doorgestoken kaart is en ze krijgen nauwelijks nog voor elkaar om het langer dan een dag in het nieuws te houden, omdat anons dankzij Q meesters zijn geworden in het ontmaskeren van deze gebeurtenissen en de poppenspelers erachter. Laten ze maar eens proberen om iets echt groots uit te halen, groter dan 9/11. We zullen binnen no-time de waarheid achterhalen, hun mind control werkt niet meer als voorheen en hun propagandakanalen (media) zijn een lachertje geworden.

D5 heeft ook een andere betekenis, het is geen einddatum maar een startdatum. Twee keer heeft Q ons nu al gevraagd wanneer POTUS zijn ‘calm before the storm’ aankondigde en wanneer de eerste Q-post verscheen. Dit betekent dat het nu aftellen is naar 28 december. Herinner je je nog HERECOMESTHEPAIN23? Verwacht de komende tijd alsmaar meer info die vrijkomt via Fox of andere wegen, met een ontknoping (FISA?) vlak voor het eind van 2018.

Mike


Nieuw artikel van de Loyalist:

“Voor hen die benieuwd zijn naar de D5 waar Q het over heeft, Generaal Michael Flynn is een belangrijke sleutel in de bewijzen tegen de Obama administratie. Flynn is een belangrijk onderdeel van de strategie voor het legaliseren van het bewijsmateriaal en de kennis waarover hij beschikte.
Michael Flynn was directeur van de DIA (Defense Intelligence Agency) onder Obama en is in 2014 ontslagen. Flynn heeft zich uitgesproken tegen het steunen van Islamitische terreur bendes en om specifiek om de publieke uitspraak: “The Fear of Muslims is rational”.

Vervolgens is Flynn drie weken in de Trump administratie in dienst geweest als National Security Advisor, voordat Mike Pence Flynn voor de bus gooide. Het verhaal was dat Flynn Pence was vergeten te vermelden dat hij op de Russische ambassade was geweest. Dat werd als ‘liegen tegen de vice president’ omschreven en dat was genoeg reden om Flynn onbeschermd achter te laten.

Flynn werd op 13 februari 2017 ontslagen door het toedoen van Mike Pence. In April van hetzelfde jaar werd Flynn door de FBI ondervraagd en, daaruit kwam dat Flynn tegen de FBI gelogen had. Deze maand wordt Flynn veroordeeld voor dat feit en, we weten nu al dat hij geen straf krijgt opgelegd.

Hoe zit dat? Flynn heeft uitgebreid samengewerkt met de FBI. Met Robert Mueller en zeker met John Huber. Huber onderzoekt met een flink team van FBI mensen alles waar Mueller bij vandaan blijft. We hebben het dan over de Clinton, Comey, Mueller, de Podesta’s en Obama. Flynn wist een hoop maar, kon niets zeggen totdat hij veroordeeld werd. Dankzij zijn veroordeling kan hij nu wel praten zonder zich strafbaar te maken. Zijn veroordeling maakt dat zijn verleden onderzocht mag worden om verdere malversaties op te sporen. Plotseling kan Flynn wijzen op de geheimen die hij heeft en kent.

Flynn heeft de bewijslast als National Security Advisor compleet gemaakt, is vervolgens door Pence onder de bus gegooid, heeft gelogen en heeft daarmee een poort van kennis geopend die anders gesloten was gebleven.
De Q-volgers worden sinds het bestaan van Q geplaagd met de woorden “Trust The Plan”. Dit is onderdeel van dat plan, de samenwerking tussen Huber en Flynn. Huber had vandaag gehoord zullen worden over zijn bevindingen plus een eventueel overhandigen van zijn onderzoek in een hoorzitting. Geheel toevallig ging dit niet door dankzij de begrafenis van George H W Bush. Dat schreeuwt om speculatie, iets waaraan we ons hier niet schuldig gaan maken behalve met de opmerking: “What are the odds?”

We weten al heel lang dat ’No Name McCain’ een belangrijke rol heeft gespeeld in het steunen van ‘rebellen’. Q heeft de naam No Name geïntroduceerd omdat het noemen van de naam McCain teveel eer was in militaire kringen. McCain wordt door Q als een landverrader van het ergste soort gezien. McCain, ex-militair, heeft het gehele Amerikaanse defensie apparaat verraden. Iets dat in militaire tribunalen met de dood wordt bestraft.

Flynn heeft zich laten offeren om enkele nagels in de doodskisten van dit soort misdadigers te kunnen slaan. Daarom wordt hij niet bestraft voor zijn medewerking en zijn samenwerking was belangrijk om John Huber op een makkelijke manier richting de meest geheime informatie te wijzen. Flynn wist heel veel, heeft Mueller in de val laten lopen en daardoor Huber kunnen helpen bij zijn onderzoek.

Het geheel is een operatie, uitgevoerd met militaire precisie en er zit een grote kans in dat een hoop van de congresleden van de Democrats in 2019 zullen aftreden. Daarmee zouden de Republicans de meerderheid vormen binnen zowel senaat als het congres waardoor de obstructie niet meer bestaat en het fysieke ‘Draining the Swamp’ echt kan beginnen.
Van Flynn heeft het enige moed en opoffering gevergd dit avontuur aan te gaan. Flynn heeft zijn bezittingen verloren aan advocatenkosten. Van Flynn denkt men dat hij de drijvende kracht achter de Q-groep is en, misschien wel één van de architecten achter de gehele operatie. December en vooral januari worden interessante maanden. George Bush heeft nog even de boel weten op te houden maar, straks gaat Huber gewoon gehoord worden en de FISA documenten gaan aantonen dat de five eyes landen de mazen in de wet hebben gebruikt tegen de Amerikaanse burger.

De toekomst van de CIA wordt steeds onzekerder. De CIA zit overal in de VS en zal geauditeerd moeten worden. Het congres heeft nu geen enkel overzicht over hoe groot deze organisatie is, waar alle fondsen vandaan komen en wat de activiteiten van de CIA zijn.

Onlangs hebben verschillende CIA-agenten zich verkiesbaar gesteld voor het congres, straks weten we exact wie er allemaal CIA zijn. De CIA zit in ieder belangrijk beslissingsorgaan in de Amerikaanse overheid en belangrijke bedrijven buiten die overheid. Het is een zelfstandige organisatie geworden die nog steeds de president op de hoogte houdt van wat er in de wereld speelt maar, dat zonder te vertellen wat daarin de belangen van de organisatie zijn.

De FBI en de CIA zijn natuurlijke vijanden die hebben gekozen mekaar niet voor de voeten te lopen. De NSA wordt door de CIA als een bedreiging gezien en, dat zou de rol van Edward Snowden kunnen verklaren. Snowden was namelijk eerst werkzaam bij de CIA, is vervolgens bij de NSA gaan werken en heeft daarna de NSA zwart gemaakt zonder de CIA te bevuilen. Het echte vuil zit bij de CIA en, het kan niet missen dat Snowden hierover interessante zaken zou kunnen vertellen. Snowden heeft echter weinig over de CIA gezegd in verhouding tot de schade die hij de NSA heeft toegebracht. Snowden zou zomaar nog steeds op de loonlijst van de CIA kunnen staan.

Bepaalde CIA activiteiten zijn als landverraad te omschrijven. Deze organisatie heeft zich onder Allan Dulles al als criminele organisatie ontwikkeld. Dulles was een goede vriend van Prescott Bush, beiden via Harvard University leden van Skull & Bones. George H W Bush ex-directeur van de CIA en met Zapata Oil actief voor de Cubaanse kust ten tijde van het ‘Bay of Pigs’ schandaal. De gisteren begraven George Bush was zo Deep State als iemand maar zijn kon. George W Bush noemde Bill Clinton tijdens de begrafenis ceremonie van zijn vader nog “a brother from another mother”.

Sinds het gouverneurschap van Clinton bestaat er al een duidelijke link tussen de Clintons, de CIA, de Bushes, drugssmokkel en het Iran contra schandaal.

Bush was ook de eerste president die de woorden “New World Order” in de mond nam, na de val van de muur in Berlijn. De CIA staat centraal in het globalisme. De CIA heeft allerhande technieken ontwikkeld waarop mensen onder controle gehouden kunnen worden. Er zijn ‘mind control’ projecten bekend en meer obscure projecten zoals project Montauk. Een hoop van de projecten die in de jaren 50 en 60 door de CIA zijn ontwikkeld zijn direct afkomstig uit NAZI-Duitsland. De NAZI’s werden via project paperclip binnengevlogen en de CIA werd met die mensen gesticht.

De CIA heeft overal weten te infiltreren en heeft een sturende kracht binnen de Amerikaanse overheid en daarbuiten. De ontmaskering van deze organisatie zal niet vanzelf gaan maar, kan de CIA blijven bestaan? De verwijdering van het centrum van deze organisatie lijkt onontkoombaar.

De CIA regelt namelijk alles, en speelt een centrale rol in tal van criminele organisaties die zich schuldig maken aan alles waarmee mensen te chanteren zijn.

Dat George H W Bush vandaag John Huber heeft kunnen ophouden is daarom niet zonder ironie. Dat de moord op Donald Trump geen zin meer heeft lijkt ook duidelijk. De informatie is er. Dat het begin van de grootste reiniging van het machtigste land ter wereld een feit is staat buiten kijf. De rol van Trump in dit verhaal is duidelijk het bezighouden van de gemoederen terwijl de rest de fundamenten onder de Deep State uitgraaft. Q en Trump werken wederkerig ondersteunend. Het Q-fenomeen groeit en zal overslaan naar de rest van de wereld. Globalisme is overal te vinden dus Q ook.

De kopstukken zullen vallen en daarna zal de CIA wellicht ontmanteld worden. Deze organisatie is de uitvoerende spil van het globalisme en het lijkt erop dat patriottische militairen hierop ingrijpen. General Michael Flynn gaat voorop en het nieuws denkt nog steeds dat Flynn Trump gaat ophangen. Het ‘nieuws’ is van de CIA. Dankzij de CIA staat het nieuws bol van de propaganda en zijn we met die propaganda de EU ingeloodst. Het globalisme gaat onherroepelijk vallen en het is te hopen dat de EU kan inzien dat het verloren heeft. Het is over, de gele hesjes gaan niet weg en Flynn heeft de aftrap bijna 2 jaar geleden daartoe al gegeven. We wisten het niet maar, Flynn heeft kunnen praten en Flynn wist alles. Dat in tegenstelling tot de NOS.

Een laatste vraag: “Wat doet Steve Bannon in Brussel en met wie?”

06-12-2018

03-12-2018

Waar ben jij in dit schema ?