Emmanuel Macron is niet bij toeval president geworden …

“Emmanuel Macron n’est pas devenu Président par hasard” een wel heel bekende organisatie kwamen we tegen in het onderstaande bericht, de Bilderberg !!

“Macron wordt opgemerkt door Henri de Castries, president van AXA maar ook president van de Bilderberg Group, ook wel conferentie van Bilderberg of Bilderberg Club genoemd, een jaarlijkse bijeenkomst van meer dan honderd leden, voornamelijk Amerikaanse en Europese, en de meesten daarvan zijn persoonlijkheden uit de diplomatie, het bedrijfsleven, de politiek en de media.
.
Ze zien in Macron de mogelijkheid om het Franse economische en industriële beleid te beïnvloeden en de vakbonden tegen te gaan om een liberaal Angelsaksisch beleid te voeren. 


In een onderhoud, tussen Macron, Drahi en Bolloré, vertelde Drahi aan Macron: “Wees niet grof tegen de Fransen, vertel hen wat ze willen horen, ze zijn kalveren, ze willen een idool, een providentiële man, zij zijn in een presidentialistisch delirium. Ze haten succesvolle mensen die geld verdienen, ze willen dat je ‘de arme’ aanvoelt. Weet hoe ze te verleiden en ze in slaap te sussen en we zullen bereiken hetgeen we willen. Veel mensen (financiële en grote bazen) rekenen op je, stel ze niet teleur! Bedien je van ‘show- mensen’, de show-biz, deze onontwikkelde strebers en carrièremakers, die zich ‘links’ zien omdat dit ze goed doet, die de financiers en het geld bekritiseren, maar als eersten zich schuldig maken aan belastingontduiking, je zult zien ze zullen je hielen likken middels geïnteresseerdheid, ze zijn de ergste, ik houd niet van ze ! “Bolloré zei tegen hem:” De Fransman wil directe informatie, primeurs, hij denkt niet, voetbal, debiele tv-programma’s, seks, bier en hij is gelukkig, we moeten ze voorschotelen wat ze willen ! “


Gelukkig onthielden zich 16 miljoen mensen van stemming of hebben blanco gestemd, wat aangeeft dat er Fransen zijn die nog blijk geven van hun intelligentie en die zich niet laten manipuleren. Maar het ontwaken zal brutaal zijn, de Fransen zullen binnenkort huilen, maar ze hebben de politici dat zij verdienen !

Lees het gehele artikel op dotcom nieuws


Noot: Wat zie ik veel overeenkomsten met het stemgedrag over de gehele wereld. Mensen die vakkundig bewerkt worden door de leugenachtige fake nieuws media die hun geraffineerde marketing machines inzetten om “het volk” te manipuleren. Het volk dat nu met een enorme kater aan het wakker worden is, zover ze de scope van het geheel reeds beseffen. Want er komt nog veel meer boven water over de gehele wereld.

De basis daarvan zal in Amerika gaan plaatsvinden, dat merk je al aan de “carpet nieuws bommen” die daar elke dag tot ontploffing gebracht worden. De media moeten wel berichten over de getuige zaken die plaatsvinden onder ede. En al die berichten die nu nog worden rond gestrooid over het afzetten, impeachment van Trump zullen over twee weken 180 graden omkeren in met name de zaak tegen de Clinton Foundation. 

Dit zal een ware vloedgolf teweeg brengen, WERELDWIJD van arrestaties en openbaringen. Nu, … de Fransen zijn er in ieder geval klaar voor getuigen het onderstaande plaatje, …

de Guillotine staat al gereed voor Emmanuel Macron
Frankrijk is er klaar voor, …

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]