Zorgkosten – Het rad van fortuin


Particuliere ziektekostenverzekering,
minder service, minder gezondheid, 
minder wachtlijsten? . . . . . . . en meer premie!

Medische Informatie

* Hoe komt het dat de ziektekostenpremies steeds maar stijgen?
* Hoe komt het dat 50% van alle Nederlander kwalen heeft?
* Hoe komt het dat er de laatste jaren steeds meer nieuwe ziektes bijkomen?
* Hoe komt het dat uw dokter nooit uw PH waarde meet?
* Hoe komt het dat er weinig voorlichting over natuurgeneeswijzen gegeven wordt?
* Hoe komt het dat de farmaceutische industrie steeds rijker wordt?
* Hoe komt het dat vitamines in hoge doseringen mogelijk verboden worden?
* Hoe komt het dat het Silvia Millenkamp ‘schandaal’ zo groot is opgeblazen?
* Hoe komt het dat u dat nog niet weet?

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Hoe meer je te weten komt over de medische industrie, hoe bepaalde zaken werken, hoe wij gemanipuleerd worden door ‘betrouwbare’ instanties hoe enger ik het begin te vinden. Zelfs de vrije meningsuiting, een van de grondbeginselen van onze samenleving is al aangetast. Lees, verbaas uzelf en huiver!

Ruim tien jaar geleden kreeg ik te maken met slechte doorbloeding in mijn beide polsen, na verschillende onderzoek kreeg ik als antwoord dat ik daar maar mee moest leren leven. Een bezoekje aan een natuurgeneeskundige bracht al na acht weken een definitieve oplossing nadat de oorzaak binnen vijf minuten gevonden was. Voeding!

Nadien vroeg ik mij af waarom niemand in het ziekhuis dat wist?

Mijn moeder was suikerpatiënt en dement en werd verpleegt in een verzorgingstehuis. We hadden al een half jaar geen echt contact meer met ze gehad. Nadat ze uit de rolstoel was gevallen en haar heup had gebroken kwam ze in het ziekhuis terecht. Toen ik binnenkwam werd ik gelijk herkend en gefeliciteerd met mijn verjaardag, wat exact klopte. Terug in het verzorgingstehuis ging de situatie weer snel achteruit. Nadien werd mij verteld dat mensen wel meer een tijdelijke opleving kregen.

Nu geloof ik daar niets meer van!

Elke boer weet dat hij de zuurgraad van de landbouwgrond moet bewaken. Is de ph waarde niet goed dan is de opbrengst minder. Als je in Nederland deze simpele test zou uitvoeren bij iedereen dan blijkt dit bij veel mensen niet goed te zijn. Een hele eenvoudige verklaring waarom mensen ziek worden, zo vertelden mij een orthomoleculair geneeskundige. Hebben wij daarom zoveel chronische ziekten? Toen ik dit te weten was gekomen ging ik naar de plaatselijke apotheek om erachter te komen dat ze deze ph strips niet verkochten. Toen vond ik dat vreemd, nu niet meer.

Hoe komt het dat ik zoveel tegenstrijdige berichten lees over onze voeding? De ene keer is product x ongezond en de andere keer blijkt uit een ander onderzoek dat er weer veel voordelen zijn. Hoe komt het dat een natuurproduct als ephedra wordt gekwalificeerd als zijnde gevaarlijk terwijl een dubbelblind onderzoek door de Havard universiteit dit niet aantoont en dit onderzoek plots afgebroken werd na 11 van de vereiste 12 maanden? Een medicijn waar al vele doden bij zijn gevallen mag echter gewoon op de markt blijven nadat de farmaceutische bedrijven een waarschuwing aan de artsen hebben gegeven?

Waarom hoor je steeds weer van artsen en de overheid dat je gezond moet eten. Waarom zijn leveranciers van voedingssupplementen verplicht op hun verpakking te vermelden dat een evenwichtige voeding voldoende vitaminen bevat. Waarom is het mij nog niet gelukt om uit de gevarenzone te komen na al vijf jaar op deze zaken te letten en dit al drie keer heb laten testen?

Ik heb de laatste jaren al heel wat verhaaltjes gehoord en ervaringen die niet door de beugel konden, waar zelfs mijn mond open viel van verbazing. Na het lezen van het boek; Natural cures ‘they’ don’t want you to know about’ zijn alle puzzelstukjes definitief op zijn plaats gevallen.

De hele wereld draait om geld en uit het boek blijkt: uit de vele voorbeelden, rechtzaken, corruptieschandalen, omkoping en het afhankelijk zijn van inkomsten, dat: geld verdienen best wat mensenlevens mag kosten. Zieke mensen brengen veel meer geld in het laatje dan gezonde. Denkt u nu echt dat al die 400 additieven in de voeding en die 11.000 die via de diervoeders etc in de voedingsketen terecht komen voldoende getest zijn op de interactie onderling. Denkt u echt dat bijvoorbeeld aspartaam gezond is? Gelooft u alle berichten over onderzoeken die door diezelfde bedrijven gefinancierd worden?

Denkt u dat er hier en daar wel wat ambtenaren om te kopen zijn? Als ik hoor dat in Thailand besloten werd om geen tsunami waarschuwing af te gegeven om de toeristenindustrie niet te schaden dan geloof ik ook wel dat er mensen zijn die niet kijken op de gezondheid van vele miljoenen mensen!

Ik begrijp nu ook waarom ik geen artikelen in de krant lees over die oude natuurmiddeltjes die zo goed werkten en waarom er een verbod komt op hoge concentraties vitaminen. Hoe verzin je het? Wij worden in 2005 beschermt door de overheid tegen de mogelijk schadelijke gevolgen vanVITAMINEN! Wie heeft dat onderzocht en met welk doel?

Nu begrijp ik ook waarom het verhaal van Silvia Millenkamp zo opgeblazen werd in de media. Natuurgeneeswijzen zijn een concurrent van de ‘geneesmiddelen’ waarvan men zegt dat 85% van al die middelen niet werkt of onvoldoende. Zaai angst en verwarring en je kan je eigen fouten bedekken, de verdiensten veilig stellen en vergroten.

Gelukkig heb ik al deze informatie gevonden zodat ik zelf mijn eigen gezondheid kan beschermen. Ik ben ook blij dat Kevin Trudeau dit boek heeft geschreven waar ik naar kan verwijzen.

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het komt dat er verschillen zijn in de vergoedingen van traditionele en natuurartsen? Gaan wij langzaam maar zeker de kant uit van Amerika waar 40 miljoen mensen geen ziektekostenverzekering meer heeft, simpelweg omdat ze die niet meer kunnen betalen?

Als in augustus de nieuwe wetgeving van kracht wordt heeft het dan nog wel zin om ooit nog eens te gaan stemmen? Ik vind namelijk dat er geen enkele zaak belangrijker is dan een zelfstandige beslissing te kunnen maken over MIJN gezondheid!

Dat al uw vrienden en bekenden deze informatie ook willen weten hoef ik u niet te vertellen toch?

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website