De Tweede Amerikaanse Revolutie, … (?)


Dinsdag 25 oktober 2011
Door: Mike Adams, the Health Ranger
Vertaling: Frank Bleeker

Lees meer: NaturalNews

Let op! Mike Adams heeft dit artikel geschreven voor voornamelijk de Amerikaanse lezers. Veel van de aangehaalde zaken zouden echter ook zomaar op ons, Nederlandse lezers, van toepassing kunnen zijn! (vertaler)

(NaturalNews) Er heerst vandaag de dag een gevoel van wanhoop in de Verenigde Staten. Werk wordt naar het buitenland geëxporteerd, ziektekostenverzekeringen worden bij de werkgevers gedumpt, de dollar wordt met de dag minder waard en de toekomst ziet er ook niet zo veelbelovend uit. Mensen zijn kwaad, gefrustreerd en wanhopig en daarom gaan zij de straat op om te protesteren. Occupy (bezet) Wall Street! Occupy de Fed (Federal Reserve System)! Ga de straat op!

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Dat is het beste wat je kunt doen, maar wat de meeste demonstranten – en bijna alle Amerikanen – niet helemaal begrijpen is, dat vrijwel elk machtig instituut een criminele bende oplichters is. Het is niet alleen Wall Street dat wordt bestuurd als een criminele bende; mensen: het is het Amerikaanse Congres, het is de gezondheidszorgindustrie, het is de conventionele agricultuur, het zijn de mainstream media, de fabrikanten van bewerkt voedsel, de toezichthouders van de overheid en natuurlijk ook het hele militair-industriële apparaat.

Bijna alles om je heen is een criminele operatie…
De banken stelen openlijk je huis terwijl zij geld witwassen voor wereldwijd opererende drugsbaronnen. De Amerikaanse overheid smokkelt illegale wapens naar Mexico terwijl het toestaat dat er cocaïne en heroïne naar de Verenigde Staten wordt gesmokkeld. Deze wordt daar dan weer tegen opgepompte zwarte markt prijzen verkocht. De reguliere media verkondigen vrijwel alleen maar leugens en zelfverzonnen stukken alsof het feiten zijn. Veel van de moderne medische ‘wetenschap’ is of complete kwakzalverij, of fictie, gebaseerd op bedrijven die alleen maar als doel hebben om de macht van het bedrijfsleven uit te breiden. De lokale drinkwatervoorziening wordt op veel plaatsen bewust besmet met een gevaarlijk gif dat bekend is onder de naam ‘fluoride’ en de lokale voedselvoorziening wordt vergiftigd met ander gevaarlijke chemicaliën als aspartaam (E951), MSG (E621) en BPA (Bisfenol A).

Je lokale ziekenhuis zou ook zomaar betrokken kunnen zijn bij medisch bedrog dat streeft naar hoge winsten op medische procedures die worden opgevoerd op de rekening van de patiënt. Het lokale verpleeghuis kan oma zomaar voor een paar dagen het ziekenhuis injagen om op die manier van Medicare een drievoudige vergoeding te ontvangen nadat zij weer is teruggekeerd.

Artsen schrijven antibiotica voor omdat zij smeergeld ontvangen van de medicijnenindustrie en medische tijdschriften zijn niet meer dan wetenschapshoeren die gekocht en betaald worden door de farmaceutische industrie. En vergeet vooral ook de vaccins niet, die de weg geworden zijn waarover infectieziekten daadwerkelijk onder de bevolking worden verspreid door levend virusmateriaal in onschuldige kinderen te injecteren.

Word alsjeblieft wakker mensen!

Het grootste deel van de hedendaagse maatschappij is één grote zwendel! Bijna elk instituut, elke mega onderneming, iedere overheid en bijna elke politicus of ambtenaar is in wezen een criminele gangster die jouw rijkdom probeert te stelen, of probeert de controle te krijgen over jouw daden en gedachten. De meeste instituten veroorzaken juist de zaken waartegen zij beweren te strijden.

Waarom bevordert de kankerindustrie juist kanker?

De kankerindustrie bevordert eigenlijk kanker, wist je dat? De DEA (Drug Enforcement Administration) smokkelt drugs, de ATF (Bureau of Alcohol Tobacco Firearms and Explosives) smokkelt wapens en de FDA (Food and Drug Administration) beoordeelt dodelijke medicijnen nog steeds als legaal terwijl het probeert veilige en goedkope, natuurlijke remedies, onwettig te maken. 

De EPA (Environmental Protection Agency) staat openlijk toe dat giftige chemicaliën in het milieu gestort worden (zoals de kwikhoudende vullingen afkomstig van tandartspraktijken). De CDC (Centers for Disease Control and Prevention) verkondigt volslagen onzin over infectieziekten, alleen maar om mensen angst aan te jagen waardoor iedereen denkt vooral gevaccineerd te moeten worden. En dan zijn vaccins ook nog bewust besmet met levende virussen om zo ziekten te verspreiden en de CDC nog belangrijker te laten lijken. (http://www.naturalnews.com/025760.html).

Ondertussen is de Amerikaanse president bezig de fundering van de Amerikaanse economie kapot te maken, geholpen door smerissen, die bijvoorbeeld Gibson Guitars binnenvallen en bedreigen, een bedrijf dat alleen maar een in Amerika vervaardigd kwaliteitsproduct wil leveren. Het doel van dit alles? Het van binnenuit om zeep helpen van de Amerikaanse economie! Het gebeurt bewust! Het is vooropgezet! De Amerikaanse economie is er gewoon op ontworpen om in elkaar te storten, snappie? 

Behalve de economie is de hele ‘war on terror’ (oorlog tegen terreur) een complete oplichterij die vanaf het allereerste begin is opgezet door insiders van de regering. Van 11 september tot aan de huidige terreur, het is allemaal een pathetische en laffe reeks verzinsels en geënsceneerde gebeurtenissen met als enig doel het vernietigen van de vrijheid in Amerika.

Het meeste wat je hoort via de ‘officiële kanalen’ 
is gewoon ronduit niet waar

Dringt het tot je door? Bijna alles wat je verteld wordt is een leugen! Alles wat je hoort via de mainstream media is of volledig verzonnen, of een ongefundeerde vertekening van de werkelijkheid. En de dingen die je niet hoort tijdens het 8-uur journaal zijn nu juist de dingen die wel ter zake doen – zaken als: het feit dat je geld stiekem van je wordt gestolen door de Federal Reserve.

Bijna alles wat je verteld wordt door het Witte Huis, of de FDA, of de EPA – of elke andere overheidsinstantie – is een complete leugen. Er is geen ruimte voor waarheid in een systeem van regelrecht tiranniek overtreden van de wet. Want dat hebben we vandaag de dag: een club criminele gangsters die ongestraft de wet schendt met volledige minachting voor de rechten van de mens of de Bill of Rights.

Wist je bijvoorbeeld dat de regering Obama een geheime doodscommissie heeft die besluit welke Amerikanen aan de ‘kill list – moordlijstje’ moet worden toegevoegd? Deze lijst wordt vervolgens aan de president overhandigd die daarop beslist welke Amerikanen er onschadelijk moeten worden gemaakt of vermoord. Denk je dat ik dit zomaar verzin? Waarom werd er dan openlijk verslag over gedaan door Reuters?

Bekijk eens deze verbazingwekkende interactie tussen ABC News verslaggever Jake Trapper en de woordvoerder van het Witte Huis, Carney, die de moord, door de regering Obama, op een Amerikaanse burger die zonder een greintje bewijs, zonder een eerlijk proces, zonder de juiste berechting en zonder behoorlijke juridische rechtvaardiging, volledig probeert recht te praten:

Waarom dingen zijn zoals ze zijn – de echte waarheid

Vraag jij je soms ook wel af waarom zoveel mensen vandaag de dag ziek zijn? Omdat het systeem van gezondheidszorg er op ingericht is om je ziek te maken!

Vraag jij je soms ook wel af waarom zoveel mensen vandaag de dag failliet gaan? Omdat het financieel systeem er op ingericht is om je armlastig te houden!

Vraag jij je soms ook wel af waarom zoveel stemmers vandaag de dag maar zo weinig macht hebben ten opzichte van de grote bedrijven? Omdat het politieke systeem er op ingericht is om de grote bedrijven aan de macht te houden en jou in slavernij!

Vraag jij je soms ook wel af waarom je nog steeds drie tot vier dollar betaalt voor een gallon (dit is ongeveer 3,8 liter) benzine? Omdat de hele energie industrie er op is ingericht om je afhankelijk te houden van energiebronnen die een hoge winst genereren terwijl zij goedkope of gratis energieoplossingen onderdrukken.

Vraag jij je soms ook wel af waarom de beste innovaties in medicijnen, vrije energie en menselijke bewustzijn altijd onderdrukt worden? Omdat het systeem er op is ingericht om elke technologie die kan leiden tot een lang leven, vrijheid of toegenomen inzicht, te vernietigen of te censureren.

Vraag jij je soms ook wel af waarom Amerika in een voortdurende staat van oorlog blijft met een onbekende vijand? Omdat het systeem er op is ingericht om te opereren in een staat van voortdurende oorlog, zodat de bevolking in een staat van voortdurende angst kan worden gehouden terwijl aan hen hun vrijheden worden onthouden.

Sluit je aan bij de revolutie

Daarom nodig ik je uit om, op elke constructieve manier ook, je aan te sluiten bij de revolutie. Nu is het moment om ook jouw stem te laten horen, net zoals al degenen die nu protesteren al doen.

Mijn enige stukje wijsheid dat ik in dit verband kan doorgeven is: zorg ervoor dat het je EIGEN stem is en laat je niet bespelen door de een of andere georganiseerde globalistische agenda die nu de protesten wil kapen voor hun eigen verfoeilijke doeleinden.

De essentie van vrijheid is: ongebondenheid, eerlijk geld, recht van het privé-eigendom en een rechtssysteem dat voor iedereen geldt.

JA, de globalistische bankiers zijn oplichters. Waarschijnlijk verdienen zij het om ergens op een openbaar plein te bungelen, maar zelfs zulke acties zouden nooit uitgevoerd mogen worden zonder een correct proces en een juiste berechting. Wat er echt aan de hand is in Amerika, is dat criminele elementen de tent runnen, van het Witte Huis tot aan Wall Street. En het wordt tijd dat het Volk eist dat IEDEREEN zich moet houden aan de Grondwet en de Bill of Rights. Uiteindelijk, heeft de President niet gezworen deze te beschermen toe hij President werd? Waarom negeert hij deze dan nu zo selectief?

De revolutie die nu plaats vindt, is een revolutie die geboren is uit frustratie en hoewel er een gebrek aan focus lijkt te bestaan in alle berichten die je op straat hoort, zal dit spoedig samengaan in één roep om gerechtigheid en het beëindigen van alle tirannieke systemen die het huidige Amerika domineren.

Die overgang vanuit vrijheid en rechtvaardigheid zal, zo vrees ik, worden beladen met geweld en binnenkort zal in ons land de Krijgswet in werking treden. Wees voorbereid op wat er komen gaat en heb geen illusies van een tweede Amerikaanse revolutie die nu voor de deur staat. Ik vraag alleen maar: Wat ga jij doen met deze kans? Zul jij staan voor vrijheid en rechtvaardigheid als het er echt op aan komt?

Blijf NaturalNews volgen voor meer verslagen van dit alles. En als je de laatste paraatheidinformatie wilt weten, dan heb ik net een nieuwe cursus gereed met Daniel Vitalis, Surthrival Series genaamd.