De Wereld Staat In Brand, … en wij zijn het probleem, het allergrootste probleem!

Over de gehele wereld hebben we na de tweede wereldoorlog nog geen enkele dag totale vrede gekend, honger, armoede en allerlei ellende. Maar ‘ons’ ging het goed dus ‘wij’ kunnen gerust op een slapjanus – lulletje – rozenwater politicus stemmen die ‘ons’ iets niets betekenend en onbelangrijks toegezegd heeft, als het ‘ons’ tenminste maar goed gaat.

Rutte mag nu van het Nederlandse volk nog steeds doorregeren ondanks dat hij de oorlog in Syrië mede instant heeft gehouden met ‘ons’ geld.

Gele vestjes in Den Haag, ben je gek, we moeten eerst net zo verarmen als de onderlaag van de Fransen voordat we de straat op gaan.

Ooit wel eens het spreekwoord gehoord; “Wie zwijgt stemt toe” dus, als je het ergens niet mee eens bent, dan moet je het ook zeggen. Luid en duidelijk.

De gele hesjes / vestjes / Gilets Jaunes zijn daar een sprekend voorbeeld van, mensen die zich uitspreken en, … als je het daarmee eens bent kun je dat tonen. Solidair zijn, jezelf durven uitspreken.

Van de week sprak ik iemand over de gilets janus beweging, ja maar, … als ze die Macron afzetten, wat komt er dan voor terug? Hij denkt dus duidelijk aan zijn eigen hachje, is mij duidelijk, heel duidelijk, de ver van mijn bed show en Macron mag van hem blijven zitten en als er van de zomer nog gele hesjes zijn zal Frankrijk als vakantie land wel een jaartje over geslagen worden.

Een ander vertelde mij, dit gele hesjes gedoe kan op oorlog uitlopen. He wordt wakker, het is al oorlog en wij willen vrede. Maar zwijgen is toestemmen vriend.

Veel wereldleiders mogen moorden, minderjarige kinderen smokkelen en allerlei, in en in slechte dingen doen, als het ons maar goed gaat. Dan stemmen we gewoon op de duivel zelf toch.

Mensen zijn het probleem, zij geven hun goedkeuring aan de misdadigers door in te stemmen, door simpelweg te zwijgen.

De media melden vandaag dat met name in Parijs de Gilets Jaunes actie helemaal uit de hand lopen, gewelddadigheden plunderen, vernielingen en massa arrestaties.

Gilets Jaunes: Iedereen kan wel een reden bedenken om een geel hesje aan te trekken en te protesteren!

Op het Factsforum schrijft Mike

Dit is waarom ik het oneens ben met Henk Mutsaers. Het is helemaal geen voordeel dat er geen gemeenschappelijk doel is of geen overkoepelend leiderschap voor deze beweging. We zien de anarchisten met hun hamers en sikkels ook meedoen, plus de nodige booslims die altijd wel in zijn voor een potje rellen en vandalisme (zij zijn het die auto’s in de fik steken, hun specialiteit). En dit is wat je krijgt. Het volk moet VERENIGD zijn, wil het werkelijk een vuist kunnen maken. 

Daar hadden wij het dus ook over vandaag 09-12 op dotcom.radio

Wat we zien zijn groepen beroepsrelschopper die er altijd bij zijn maar de reguliere media vertonen niet dat 95 of meer procent vreedzaam protesteren, politieagenten die hun helmen afgezet hadden om hun solidariteit met de betogers betuigen en zelf de actielijsten tekenden.

We moeten dat spel doorzien, ik ga van de week wat extra gele hesjes halen zodat ook mijn andere autostoel voorzien wordt van een geel hesje.

Dit zie je niet in de Media, vreedzame protesten.

En dan nog dit, waar we het op de radio ook over hadden, wat als Macron en hier Rutte het veld moeten ruimen, wie gaat er dan die plaatsen innemen, gaan ze dan de grondwet herschrijven etc.

Ik ben daar best positief over, want als immers de opgetuigde wereldwijde Deep State Kerstboom in de fik gezet wordt, de massa arrestaties in gang gezet worden zal dit wereldwijd plaatsvinden.

Ook in Nederland lopen ‘hoogstaande’ figuren rond met een besmet blazoen daar ligt een plan aan ten grondslag wat in de Q posts regelmatig ter sprake is geweest.

Een waardevast door goud ondersteund geldsysteem, nieuwe schone energiebronnen die nu verborgen worden gehouden, het versneld herstellen van het milieu, etc. Laat ze maar beginnen met de arrestaties maar, op het moment dat ze het net sluitend hebben en er niemand meer kan ontsnappen.

Ik schreef het al een half jaar geleden, nog nooit ben ik zo positief geweest en daar is nog niets aan veranderd door de Gele Hesjes, dat is alleen maar een bijdrage om de mensen bewust te maken voor de komende grote verandering.+

Zolang jij echter blijft zwijgen ben jij het grootste probleem, een belemmering voor de overgang naar die nieuwe wereld die wij met zijn allen zo graag willen zien.

De tijd van “ik moet het eerst nog eens allemaal zien”, die is sinds oktober 2017 voorbij. Vele miljoenen mensen zien dit allemaal al, nu jij dus nog, …

de Deep State heeft een probleem in Frankrijk
Nigel Farage over de gele hesjes

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]