Inhoud website uitdaging.net verhuist naar gedachtenvoer

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Begin december hebben we een aanvang gemaakt om de belangrijkste pagina’s van mij oude website uitdaging.net te verhuizen, samen te voegen op gedachtenvoer.

De statistieken lieten het afgelopen jaar een drastische daling zien in het aantal bezoekers. Daarmee is het duidelijk dat we terug gezet zijn in de ranking van Google, wat overigens ook met vele andere alternatieve websites het geval is inclusief deze website.

Lees hierover in het onderstaande artikel, …

Hoe krijgen de Alternatieve Media nog ‘nieuwe’ bezoekers op de website(s). Het antwoord is, …

Waarom doe ik dit?

Ik ga mijn website binnenkort weer beschikbaar stellen voor adverteerders, een extra inkomen naast een zeer karig pensioentje is noodzakelijk omdat ik anders mag blijven werken tot 69 jaar en drie maanden voordat ik een volledig pensioen ga ontvangen. Mijn topjaar 2017 waarbij ik wat extra zeilen bijgezet had om een spaarcentje op te bouwen voor het komende pensioen is vakkundig geconfiskeerd door de belasting!

Een doneer knop vindt ik geen optie. 

<< Mochten er ‘verkeerde’ advertenties op de site komen, niet zeuren maar gewoon nooit op deze advertenties klikken >>

Google had mij al meer als een jaar geleden bestraft door geen advertenties meer te willen plaatsen vanwege de inhoud van de site (censuur) maar daar gaat binnenkort een andere Nederlandse uitgever voor zorg dragen. 

Alle artikelen van de oude site zijn snel te vinden bij de categorie selectie onder uitdaging.net en zijn verder natuurlijk ook sneller te vinden met alle handige functies van een Word Press website. 

De website uitdaging.net is gestart in eind 2000 met aanvankelijk uitsluitend gezondheid nieuws maar al in 2003 meer en meer de wereldgebeurtenissen zoals 9/11 gaan verslaan. Veelal zijn de gezondheid artikelen tijdloos, voor de rest gaat veel oude inhoud vervallen. 

Al met al een hele operatie die nog wel een tijd in beslag zal nemen, daarna hebben we voor de oude site nog wel een nieuwe bestemming in gedachten voor de volgende uitdaging in ons leven, …


lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]