Gezondheid Therapie Vrijheid


De Geheime Onbekende Weg naar een betere 
gezondheid & Therapie – Vrijheid

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Onvoorstelbaar ….
….wat er de laatste jaren allemaal op mijn pad gekomen is op het gebied van gezond leven. Op het moment dat je denkt het allemaal wel een beetje gehoord te hebben komt er weer iets om de hoek kijken waarvan je denkt; “Hoe is het mogelijk”.

Tegelijk Klinkt het ook zo logisch en …. misdadig dat deze informatie niet naar buiten gebracht wordt.

Deze week ontving ik weer een mail van Arie van der Veer die zich al jaren inzet voor therapievrijheid. 

Zo langzaamaan ben ik wel gewend dat er in onze ‘moderne’ wereld heel veel zaken die onze gezondheid kunnen bevorderen geheim gehouden worden. 

Het grote probleem is dat de meerderheid van de mensen zich totaal niet kunnen voorstellen dat deze zaken überhaupt geheim gehouden kunnen worden.

Mensen die het simpelweg niet kunnen bevatten dat dokters bepaalde therapieën niet mogen toepassen, ook al willen ze dit (sommigen). Wetenschappers die achter de tralies verdwenen omdat ze genezing voor kanker en andere winstgevende ziekten ontdekten. Zie voorbeeld onderaan deze pagina (video 1 uur)

Ik besef mij dat ik over dit onderwerp pagina’s vol kan schrijven, dat is echter de bedoeling niet. Het is slechts een poging, 

een POGING, … 

… om anderen ook wakker te schudden. Wil je het weten, graag, geloof je de media nog, de dokter, onze ministers, … etc mij best. Je kan echter ook gaan kijken waar het allemaal – in de basis al verkeerd gaat.

De mail van Arie 26-08-2010.

Dag Henk,
Minister Klink heeft 7  januari 2010, een brief gestuurd aan de leden van de Tweede Kamer over het gebruik van vitaminen en mineralen in Nederland. Deze brief heeft kenmerk: VGP/VC 2977966 en te lezen via google.

Minister Klink stelt in de inleiding, op blad 1, dat een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon voorziet in de inname van de meeste vitaminen en mineralen. Op blad 6 van de brief geeft hij aan dat zijn beleid gericht is op een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon.

Het Voedingscentrum schrijft in zijn rapport: Richtlijnen goede voedselkeuze (2007) dat de “Schijf van vijf” niet voorziet in de vitamine en mineralenbehoefte van grote groepen Nederlanders. Bovendien staat in een ouder rapport van de Gezondheidsraad ( 2002) dat slechts 1,8 % van de Nederlanders eet volgens de Richtlijnen Goede voeding. Van een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon door de burger is geen sprake!

Het advies van de minister in de brief : Een inname hoger dan de ADH levert geen gezondheidswinst is een fout uitgangspunt slecht voor de gezondheid van de burgers. Ons “doodgemaakte” westerse supermarktvoedsel voldoet niet aan een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon.

Een remedie hiertegen is het innemen van hoge doseringen voedingssupplementen als vitamines, mineralen etc.Veel burgers nemen dus hun verantwoordelijkheid en gebruiken, op eigen kosten, hoge doseringen voedingssupplementen.

Voedingssupplementen die wij al meer dan 40 jaar mogen innemen, zonder bijwerkingen en schade aan onze gezondheid. Deze burgers voelen zich gesteund door een uitspraak in rapport: “Gezond zijn Gezond Blijven” (2007) van minister Klink:”Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen gezondheid”.
 
Met vriendelijke groeten,
Arie van der Veer

Dat Arie, en daarmee vele andere mensen zich druk maken omdat de vrije keuze van supplementen en therapievrijheid daarmee steeds meer onder druk komt te staan is logisch. Maar zolang het slechts ‘enkele’ roependen in de woestijn zijn kunnen de ‘geleerden’ doen met de ‘kudde’ wat ze willen.

Onze minister, die tijdens de Mexicaanse griep ‘epidemie’ nog verkondigde dat sommige websites niet betrouwbaar zijn lijkt in het rapport bezorgt, betrokken en wel geïnformeerd te zijn. (in de ogen van de leken) Voor de mensen die de weg weten te vinden op het internet naar betrouwbare informatie weten wel beter. De rapporten over uitputting van de landbouwgronden, en daarmee vitamine en mineralen tekort in ALLE voeding dateren al uit 1936 en later. Rapporten die nu langzaam maar zeker aan het licht komen voor de mensen die daar naar ZOEKEN. De media publiceren daar zeldzaam of nooit over.

Je zou onze minister kunnen beschuldigen van het achterhouden van informatie wat gelijk staat aan het vertellen van leugens maar, … wat kun je verwachten van iemand op een positie van marionettenpop die moet doen wat hem verteld wordt te doen. Op jacht naar een hogere carrière die hem in het vooruitzicht gesteld wordt. Wellicht doet hij het nog niet eens in zijn ogen bewust maar zijn ze niet allemaal zo geconditioneerd dat dit ontwikkeld is tot een tweede natuur? Hoe kan het zijn dat een ontwikkeld man ons wil beschermen tegen een vitamineoverdosis, zich verschuilend achter het advies van de gezondheidsraad zodat hij de verantwoording kan afwimpelen, terwijl diezelfde persoon nog nooit een wenkbrauw heeft gefronst over de vele gifstoffen in onze voeding. Dezelfde man probeerde ons onlangs nog warm te maken voor 34 miljoen uiterst giftige vaccinaties!

Het lijkt mij zo langzaam maar zeker zonde van de tijd om tegen de stroom in te blijven roeien en je kostbare energie te verspillen om steeds weer opnieuw bij de neus genomen te worden.

Zelfredzaamheid is het sleutelwoord.

26-08-2010: Mike Donkers wist het deze week nog treffend samen te vatten;  “We moeten gaan kijken naar methoden die mensen zonder enige moeite zelf toe kunnen passen”. Op zoek gaan dus naar jarenlang onderdrukte therapieën die moeilijk of onmogelijk te verbieden zijn. De base en zuurbalans optimaliseren is zo’n wonderbaarlijke methode die het voor veel ziektes onmogelijk maakt om zich te ontwikkelen. Vraag het NIET aan je dokter tenzij het een natuurarts is of gelijkwaardig. Maar er is veel meer, zoals de German New Medicine wat je helpt het mentale deel van je gezondheid aan te pakken. Is de geest over deze kennis eenmaal uit de fles dan is die onmogelijk te stoppen. Maar er valt meer te ontdekken, ….

Eveneens een uitspraak van Mike; “De Engelstalige gebieden zijn veel verder op gezondheid gebied vanwege de vele uitstekende boeken die daar verschenen zijn”. Als ik dan echter kijk naar de resultaten met name in de US dan is dat weer bedroevend. Zijn het de vele TV dokters die mensen beïnvloeden in samenwerking met het geestdodende fluoride daar in het drinkwater waardoor de levensverwachting gemiddeld nog lager ligt dan bij ons?

In Januari van dit jaar schreef ik al over Dr. Brian Peskin die ontdekte wat het belang is van de celademhaling in het voorkomen van kanker. Hij schreef daar een boek over; “The hidden cure of cancer”. Het boek wordt binnenkort vertaald en uitgegeven bij succesboeken. De bevindingen van deze arts kunnen echter zo door iedereen toegepast worden door aandacht te besteden aan de omega 3 en 6 balans. 

Mike Donkers kwam deze week ook weer op de proppen met een oude / nieuwe ontdekking over Oxygen therapie. Zuurstof dus! 250.000 exemplaren zijn er verkocht door de jaren heen van het boek van Ed McCabe. De boeken werden wereldwijd verkocht puur door het maken van mond tot mond reclame van goed geïnformeerde consumenten. Dat vond allemaal plaats in 1988; “Oxygen Therapies, A New Way of Approaching Disease”. Miljoenen mensen hebben geleerd dat zuurstof een essentieel element is voor totale gezondheid. Miljarden mensen hebben daar echter nog nooit kennis van genomen! Zijn meest recente boek is; “Flood your body with oxigen”.

Maar er is nog veel meer zoals het door Ellen Vader onlangs uit het Frans vertaalde boek over Magnesium: De vraag is: “Welke punten hebben depressie, hyperactiviteit, epilepsie, autisme en de ziekte van Alzheimer gemeen?” 75% van de bevolking heeft een gebrek aan deze stof

Als je al deze wonderen die goede biologische gebalanceerde voeding en supplementen teweeg brengen voor de gezondheid eens bij elkaar optelt, dan is er maar slechts Eén conclussie mogelijk. 

Onze voeding deugt niet anders konden deze voeding en voedingssupplementen nooit zo heilzaam werken. De minister verkoopt dus – weer – Klinkklare onzin!

Doe eens gek, laat je lichaam eens doormeten op vitamine en mineralen gebrek, op de base en zuurbalans en nog vele andere punten. Doe het NU, als je nog kerngezond bent (of denkt te zijn).

Tien tegen een dat het een motivatie voor je wordt om anders te gaan leven, anders te gaan eten, anders te gaat aankijken tegen de ‘expertise’ van de gezondheidsraad, het voedingscentrum en …. minister Klinkklare onzin.

Zeker weten dat jij ook een warme pleitbezorger gaat worden voor een gezonde leefstijl binnen de kring van familie, vrienden en relaties. Het leuke is echter dat je dat nog niet eens actief hoeft te doen want, …. iedereen gaat je namelijk vanzelf vragen hoe het komt dat je er zo goed uitziet, afgevallen bent, of waarom je de laatste tijd zoveel energie hebt!