Hoe waarschijnlijk is een tweede Brexit referendum?

25-10-2018Ongeveer de helft van het Verenigd Koninkrijk, dat wat heeft gestemd heeft in 2016 om in de EU te blijven, kan heel goed hopen op een tweede Brexit-referendum, maar hoe kan het gebeuren dat dit proces volledig plaatsvindt ?

Zoals Martinista van Statista opmerkt, is optimisme (vanuit het oogpunt van het blijven) niet noodzakelijk zo wijdverbreid.

Uit de enquête van YouGov blijkt dat slechts 20 procent van de volwassenen in Groot-Brittannië momenteel een tweede referendum als waarschijnlijk beschouwt, terwijl 65 procent denkt dat dit waarschijnlijk niet zal gebeuren.

Bron ZeroHedge

Update 06-12-2018 Is Engeland beter af bij geen overeenkomst (no Deal) met Europa. Volgens deze deskundige geeft het de Britse bevolking vanaf dag #1 een voordeel van 39 miljoen pond

poll tweede Brexit referendum

leesbewust startpagina