Het Herstellen van de Natuur, … gaat sneller als je denkt


pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Er wordt veel geschreven en bericht via de media over de destructieve acties die de mensheid heeft op de natuur. In de meeste gevallen gebeurd dit dan vanuit het standpunt; de opwarming van de aarde. Alsof wij mensen met onze nietige processen dit kunnen beïnvloeden. Mensen die zich enigszins in deze materie verdiept hebben weten inmiddels dat de grote veranderingen tot stand komen door de zon. Niet alleen hier op aarde maar ook bij de andere planeten.

Waar de mensheid echter wel een grote invloed heeft is het verstoren van de natuurlijke processen. Dat deze processen hersteld kunnen worden is echter ook een feit. Men nam echter aan dat dit vele eeuwen zou duren voordat dit proces volledig omgekeerd zou kunnen worden als we met de roofbouw op de natuur zouden stoppen. Met verstandige omgang met de natuur blijken er in zeer korte tijd enorme verbeteringen te realiseren. Dat bewijst men met THE LOESS PLATEAU REHABILITATION PROJECT IN CHINA

Zoals iemand uit de locale bevolking opmerkte: “Vroeger droomde ik van een stenen huis, nu gaan de veranderingen in de natuur zo snel dat ik het in mijn dromen niet bij kan houden”. 

De natuur herstellen

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]