Dr. Josef Mengele leeft voort…


Wie aan de Tweede Wereldoorlog terug denkt, door eigen ervaringen of door de overlevering van de verhalen, zal bij veel verhalen zijn afgrijzen kenbaar maken. Dat mag nooit meer gebeuren… Daar moeten we voor waken… Allemaal gedachten die automatisch opkomen…

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

De intentie mag dan goed zijn, maar laten we nuchter blijven en constateren dat Mengele op grote schaal voorleeft, juist nu. We zijn als mensheid op alle fronten overgeleverd aan één groot experiment. Of dat nu op het gebied van gezondheid is, als we zo over ‘de zorg’ spreken, of op het gebied van woningen waarin materialen zijn verwerkt die mogelijk verkeerde stoffen verspreiden die we inademen en dus opslaan in ons systeem, of een ander onderwerp waar eenvoudigweg niet bij nagedacht wordt: het geïmpregneerde tuinhout. Tuinen met schuttingen van geïmpregneerd hout; chemisch afval vanuit de industrie, verwerkt in het impregneermiddel, doet jaren zijn werk. Mogelijk oogst je wel je groente vlakbij een dergelijke schutting. Maar als je leest waar dit impregneermiddel uit bestaat: 374 gram per liter (g/l) arseenzuur, 532 g/l chroomtrioxide (chroom VI zuur), 188 g/l koper II oxide dan begin je jezelf toch wel af te vragen… Speeltoestellen voor kinderen, het lijkt allemaal zo duurzaam maar de praktijk is dat het gif door onze lichamen wordt opgenomen.

Niet linksom, dan rechtsom, maar we zijn allemaal een onderdeel van een wereldwijd verhaal waar gif centraal staat. Overal vinden experimenten plaats waar we veelal onwetend aan meedoen. Wanneer het mis is gegaan is ook het antwoord vaak dat we ons vrijwillig beschikbaar stelden. Met andere woorden: je kunt geoorloofd de hik krijgen! Geen recht van spreken! Alles gebeurt zo fnuikend, zo onzichtbaar, dat velen het niet zien. Het wordt niet als gevaarlijk ervaren, het is zelfs handig in gebruik, of handig op langere termijn, denk aan tuinhout dat niet snel vergaat. Hoe fijn is het om een schutting jaar achter jaar te kunnen laten staan en er geen zichtbaar verval plaats vindt? Dit scheelt werk en een nieuwe financiële uitgave. Men heeft het goede met ons voor en daarom lopen we met open ogen in experimentele verhalen.

Neem nu het hepatitis B vaccin. 
Het RIVM en het ministerie van VWS hebben informatie verspreid onder studenten van de Hogeschool Utrecht. Men stelt dat studenten in de volgende opleidingen verplicht mee moeten doen: verpleegkunde, medische hulpverlening, mondzorgkunde, huidtherapie, orthoptie, optometrie, fysiotherapie, oefentherapie Cesar en life sciences. Bij deelname krijgt men op verschillende tijdstippen drie vaccinaties. De eerste zal gegeven worden aan het begin van de studie, de tweede een maand later en weer vijf maanden daarna is men verplicht een derde vaccin te accepteren. Wie na vaccinatie koorts of pijn krijgt mag paracetamol gebruiken. Er is bij dit onderzoek, en wees dan even heel alert op alleen al dit woord… ‘onderzoek’…, twee groepen betrokken, Groep A en Groep B. Wie in groep A zit gebruikt geen paracetamol maar in groep B zal het preventief worden ingezet, wat wil zeggen dat het op voorhand gegeven zal worden om koorts en pijn te voorkomen. Dat is de uitleg althans. Wie meedoet met dit onderzoek en in deze studiegroep zal worden ingedeeld… let op dit woord… ‘studiegroep’, weer een woord wat argwaan zou moeten wekken, gebruikt paracetamol tijdens de eerste en tweede vaccinatie met het hepatitis B vaccin. De deelnemers zullen exacte instructies krijgen op welke tijdstippen er paracetamol geslikt moet worden en hoeveel. Het is in het belang van het onderzoek dat je dat ook op de juiste tijdstippen uitvoert. In het belang van welk onderzoek? 

Mag men als mens de medemens gebruiken als proefkonijn?

Dan kan het ook nog gebeuren dat je de wekker zult moeten zetten om in de nacht een paracetamol te slikken. Hoe gek kunnen ze je krijgen? Om te bepalen wat voor effect paracetamol heeft, wordt er een aantal keer bloed afgenomen door een ervaren verpleegkundige. Standaard wordt er bij een hepatitis B vaccinatie 1 maand na de 3e vaccinatie bloed af genomen om te kijken of je beschermd bent. In dit onderzoek zullen zij tijdens deze bloedafname 2 buisjes extra vullen. Dit zal niet vervelend zijn vermelden zij… Verder zullen zij je één keer extra prikken. Dit vindt plaats als je de 3e vaccinatie komt halen. Dat scheelt weer een keertje extra komen, zeggen ze dan ook nog doodleuk. Door loting bepaalt men in welke groep je komt.

Niets anders dan experimenten, dat zijn het…
Het is toch te zot voor woorden? Heb je interesse in een studie op het gebied van hulpverlening, althans wie nog gelooft dat je hulp zult gaan verlenen, dat is ook weer een ander onderwerp, zal met passie en plezier aan een dergelijke expeditie beginnen maar je bent ook proefkonijn. Meisjes van 12 jaar zijn proefkonijn met het HPV-vaccin. Studenten zijn dat, zo blijkt nu, met het hepatitis B vaccin en sporters met het mazelen vaccin. Wie mee doet met de Olympische spelen krijgt het advies zich te laten vaccineren tegen mazelen. De slogan is: ‘Neem souvenirs mee naar huis en geen mazelen’. Sporters en bezoekers worden bespeeld. Maar hoe toevallig is het dat GlaxoSmithKline, de leverancier van deze gifspuiten, één van de hoofdsponsors is van de Olympische spelen?

Dames en heren, zien we het nog niet? 
Mengele leeft voort in het grote industriële verhaal.

Dit is op het gebied van gifspuiten, van voeding, van het op wereldwijde schaal bespelen van de landbouw, het manipuleren van gewassen, van alles wat van nadelige invloed is op onze gezondheid.

Diepe zucht… Anastasia, dit verhaal zegt meer dan 100 boeken over misstanden…
Het verhaal van Anastasia vertelt je meer dan wanneer je 100 boeken zou lezen over alles wat er mis is. Puur natuur, leven zoals het van oudsher is bedoeld, geen gemanipuleerde voeding. Geen opgedrongen onderwijs waar de tegenwoordige jeugd alleen maar ongelukkig van wordt, geen experimenten met vaccins en paracetamol, geen sporten waarbij sporters bespeeld worden, geen tuinschuttingen met gif, geen geïnjecteerde mest in de bodem. Wanneer wij hier in de omgeving wandelen door de natuur waar vele kruiden groeien en bloeien dan denk ik met grote regelmaat aan het verhaal van Anastasia. Gewoon dat plukken wat er is en dat is heel veel. Zuring bijvoorbeeld, is familie van de rabarber en bevat veel vitamine C. Maar rabarber kopen in de groentewinkel of mogelijk geplukt uit eigen tuin is normaal. Maar zuring in de vrije natuur is ‘anders’… Is dat anders? Veldsalie, een heerlijk kruid. De bladeren en bloemen zijn er weer en kunnen in mei en juni gebruikt worden. Daarna ook nog wel maar bij voorkeur dan de verse groeitoppen, nu is alles nog mals, jong en vers en boordevol levenskracht omdat de plant wil scoren met zijn mooie paarse bloemen die overigens ook eetbaar zijn. Alles wat nu groeit straalt kracht en energie uit. Er is genoeg voor iedereen en wanneer wij alles met respect behandelen, zonder sporen van vernielingen achter te laten, schenkt moeder natuur ons alles wat we nodig hebben.

Tegenwoordige economie en opkomende voedselbanken…
De huidige omstandigheden zorgen er voor dat ook in Nederland de voedselbanken in aantal toenemen. Men laat via bekende actrices als Karin Bloemen, om van een voorstelling te mogen genieten, met voedsel ‘betalen’ om zo de voedselbanken te helpen. Het moet toch niet gekker worden? Stel je voor: je gaat naar het theater en neemt een aantal levensmiddelen mee. Deze lever je in om je medemens te helpen en als dank mag je een avond naar Karin luisteren. Maar de vraag is of wij onze medemens daarmee wel helpen; is het niet eerder van de wal in de sloot? Verkeerde suikers, meelproducten, glucose fructose siroop, soepen met E-nummers, kortom allemaal ‘vulling’ uit de grote supermarktketens die je juist moet vermijden als je gezond wilt leven. Gaan we genieten van de avondvulling van Karin en betalen we met producten om onze medemens te vergiftigen. Hoe ziek zijn we bezig?

Kennis, daar gaat het om…
Het gaat om oude kennis. Er groeit zoveel om ons heen. Als we allemaal nu weer eens open staan voor de informatie om groente op eigen erf te kweken, een paar kolen, een paar struiken spruitjes, een paar regels uien, een paar planten van… er is zoveel wat wij in ons land kunnen laten groeien en dit in combinatie met alles wat de vrije natuur ons te bieden heeft zonder toegevoegde verkeerde stoffen. Integreer het één en ander in je eigen tuin, in bakken, potten; er zijn mogelijkheden genoeg. Gebruik wel biologische potgrond voor bakken en potten, liefst terracotta potten of van andere natuurlijke materialen. Geen geïmpregneerd tuinhout als afscheiding maar natuurlijke hagen; deze trekken ook weer de mussen aan. De ouderwetse ligusterhaag is zo gek nog niet. Ja, je zult moeten knippen in de zomer om hem in bedwang te houden maar dat ruikt puur natuur, een heerlijke lucht net zoals pas gemaaid gras dat geeft. Althans… gezond gras wel te verstaan met de natuurlijke kruiden ertussen. Afrasteringen van opgestapeld snoeihout trekken weer andere dieren aan en samen met de planten zorgen zij voor evenwicht in je directe omgeving. Brandnetels, zevenblad, hondsdraf, kleefkruid en nog veel meer planten uit de vrije natuur zullen het dan ook prettig hebben, want zaden houden geen rekening met onze erfgrenzen.

Als de omgeving goed voelt komt er van alles naar je toe. Zo bouw je een heel assortiment op wat dagelijks bruikbaar is van thee tot salade, van aardappelpuree met kruiden tot… noem het maar. Wie deze principes begrijpt en toepast zal in harmonie met zijn of haar omgeving zijn, het leven zal minder gejaagd zijn, men zal minder nodig hebben uit die geldverslindende supermarkten waar we overladen worden met gifaanbiedingen. Wellicht dat de voedselbanken weer kunnen verdwijnen; zou het mogelijk een oplossing zijn projecten te starten waar men op natuurlijke manieren kan leren tuinieren? Zal iemand daar mogelijk meer mee geholpen zijn dan met een doos verpakte producten met E-nummers? Anastasia heeft geen huis, geen baan, geen ballast zoals wij die hier allemaal wel hebben. Daardoor ook geen belangen want wie nu op een bepaalde positie zijn of haar mond open doet en de eigen mening ventileert staat per direct op straat! Als de woordvoerder van het RIVM zal toegeven dat de studenten voor een experiment worden gebruikt staat hij of zij echt op straat.
Dus aan ons de taak om alles te filteren en nuchter na te denken.

Wanneer we de natuur weer grootschalig eren, dienen en met respect behandelen zal veel snel herstellen want de natuur is sterk. Wij mensen zijn dat ook. Kijk maar wat we allemaal al hebben doorstaan; maar aan alles komt een eind en zo ook aan onze meegaandheid want er zal steeds meer zichtbaar worden bij onze kinderen en hun kinderen dankzij het verkeerde handelen van de afgelopen jaren en dankzij de vele gifspuiten en andere negatieve invloeden waarmee we gelokt worden. Anastasia weet dat vaccins niet aan de bomen groeien dus houdt zij zich hier niet mee bezig.

Hieronder enkelen handreikingen om mogelijk de komende week eens anders naar je eigen omgeving te kijken. Eet smakelijk en als je niet gewend bent zo gezond te eten dan langzaam opbouwen anders krijgt de natuur de schuld dat jij aan het ontgiften raakt! Balans, dat is het toverwoord en puur en harmonie!

Wanneer je eens gaat wandelen om de planten in je omgeving te ontdekken zul je ook ervaren dat er andere energie om je heen ontstaat want een mooie bloem kan je verleiden tot een blij gevoel of een glimlach. Beter dan de gifspuit tijdens de Olympische spelen omdat de hoofdsponsor scoren wil op zijn bankrekening! Dat is om te huilen!