De leugen is o zo comfortabel

Save as PDF 

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Waarheid en leugen. 
Wat is de waarheid? 
Wat is een leugen?


Wat ik geloof kun jij wel niet willen geloven?

Ieder zijn of haar eigen waarheid!
Kleine kinderen stellen vragen aan hun ouders, aan de juffen en meesters op school, aan andere bekenden en ieder geeft zijn of haar antwoord. Kinderen leren op school uit de boeken die zijn voorgeschreven en niemand zal erbij nadenken of daar wel de waarheid in zal staan. Je gaat naar school, je groeit verder, kiest een bepaalde richting en de aangeboden lesstof neem je voor waar aan. Wanneer je dan deze kennis verder verspreidt via de door jou gekozen weg dan is dat jouw waarheid, want je hebt het zo geleerd. Je hebt een diploma en zo is het en niet anders!

Artsen studeren medicijnen en dat is hun waarheid.
Kunnen wij geloven dat dit waar is?


Er zijn inmiddels vele artsen die ruiterlijk toegeven dat zij inderdaad leren welk medicijn bij welk symptoom hoort, maar men niet de weg krijgt aangereikt om het menselijk lichaam echt te begrijpen. Voeding is in die opleiding een onderdeel dat bijna niet ter sprake komt, maar de uitspraak: ‘Je bent wat je eet’, komt toch steeds meer uit.

Becel, de grote leugen. Cholesterol… in werkelijkheid is er geen goed en verkeerd cholesterol! We hebben cholesterol en de goede vetten nodig. Maar luisteren we naar alle reclames en andere zogenaamde voorlichtingsmomenten, dan dienen wij vetarm, ‘light’ en vooral mager te eten. De waarheid is net het tegenover gestelde. Eet vet en verlies vet!

“Kom op zeg, wie ben jij om dat zo te vertellen, wat denk je wel?”

Ja, wie ben ik eigenlijk?
In elk geval iemand zonder enig belang. Iemand die zich heeft verdiept in al dit soort onderwerpen en het niet kan aanzien als anderen klakkeloos alles maar geloven wat hen verteld wordt. Ik ben ook iemand die niet beloond zal worden voor datgene wat jij kiest of wilt blijven geloven. Ook niet als je wel andere informatie gaat integreren in je dagelijkse leven. Blijf je nu wel of niet de magnetron gebruiken, mij zal het om het even zijn. Je weet na onze verhalen in elk geval dat het eten van een stuk karton veiliger is dan de voeding, meestal vulling, in de magnetron te stoppen. Eigen keuze wat je verder beslist.

Foodwatch kwam afgelopen week eveneens met het verhaal dat Becel, de kunstboter, leugens verkondigt. Laten we het zo maar meteen vertellen; dat is uiteindelijk wat er aan de hand is en velen trappen er met open ogen in. Leugens, allemaal leugens vertellen zij om jou aan het kopen te krijgen. Becel, mogelijk kreeg je zelfs een kortingsbonnetje via je zorgverzekering om een kuipje aan te aan te schaffen. “Dan is het wel goed,” zullen velen denken, want zorgverzekeraars en de overheid zullen het wel weten, toch?

Volg het geld en je komt bij de waarheid!
Becel, gif is het, het plastificeert ons van binnen; maar dat doen al die producten in al die kuipjes en flesjes in de schappen van de supermarkten.

Plantaardige oliën niet verhitten is het advies maar als je in de supermarkt staat, vertelt niemand je dat. Olijfolie koud verwerken in salades en andere gerechten is helemaal super! Maar wel koud, niet verhitten. Zonnebloemolie mag je absoluut niet verhitten. Al die frituurellende… verhit het niet!

Ja, OK, maar wat dan wel?
Noem ik nu een merk, zal ik het verwijt krijgen belangen te hebben maar ik kan iedereen verzekeren dat ik deze producten zelf ook heel gewoon in de natuurwinkel koop. Wij willen de opgedane kennis graag delen, dat is iets anders dan belangen hebben! Kokosvet van Aman Prana kun je in de frituurpan doen. Dan heb je een paar grote potten nodig. En ben je ongeveer negentig euro kwijt. “Ja, kom op zeg, je denkt toch niet dat ik gek ben?” Ja, ik zie jullie denken en fronsen… Alles is een keuze; wij vertellen de juiste informatie en jij bepaalt wat je ermee doet. Je koopt een brouwsel van een paar euro, gooit je frituurpan ermee vol en eet heerlijke frietjes. Wat een voldoening! Of toch wroeging omdat je nu ook de andere kant van het verhaal hebt vernomen? Maar de prijs weerhield je, dus kletste je het goed? Liefst hardop tegen je buren, zo van: “die meid is gek, die vertelt dat deze flessen ongezond zijn.” Zo ga je het zelf nog geloven ook en blijf je de verkeerde spullen gebruiken, maar nogmaals: alles is een keuze! Niets moet, alles mag!

Mensen willen de echte waarheid niet weten…
Wat is dat toch met ons mensen?


We zijn net struisvogels en lopen vervolgens als schapen overal achteraan. Gewoon doen wat de massa doet. Steek je kop vooral in het zand, wat je niet ziet is, is er niet. En waarover je niet nadenkt, kan je leven niet al te veel beïnvloeden. Dan kun je rustig je eigen ‘ding’ blijven doen en de dagen verglijden in weken, maanden en jaren. De buren hebben qua mening hun invloed, de lesstof op de scholen is de waarheid en ja, belasting en premies betalen we omdat het zo hoort. Vaccins zijn bedacht om ons overal tegen te beschermen maar dat daardoor weer ernstiger ziekten de kop op steken dat ziet niemand. Dat men statistieken manipuleert en ons voorliegt wil er bij de grote massa ook niet in dus wat zeur je nu? Die jaarlijkse griepprik is toch gratis? Gratis is gratis op dat moment, maar de ellende blijft gratis en voor niets maar de spuit met inhoud zal wel uit alle maandelijkse premies betaald moeten worden.

We zien het niet?
Althans niet diegenen die hun leven blijven leven en het als normaal ervaren dat de boeren de mest injecteren, de dieren dicht op elkaar proppen en de voeding manipuleren met kunstmest en andere zaken als pesticiden en antibiotica.

Worden wij daar ziek van?
Is dat een weg naar kanker?
Dan is er toch chemo?
Is chemo een aanval op ons lichaam? 

Zijn er echt oncologen die nu toegeven dat chemo juist kanker veroorzaakt? Ben je mal zeg, vertel niet van die enge dingen, chemo is toch om te genezen? Wat vertel je nu weer? Een wortelkanaalbehandeling bij de tandarts heeft dat mogelijk dergelijke gevolgen? Wil je vertellen dat 97% van de terminale kankerpatiënten eerder in hun leven zo’n behandeling hebben gehad? Tandartsen weten het toch? Kom op, we doen het al jaren zo en het zal mijn tijd wel uitdienen. Alles is voor ons geregeld van de wieg tot het graf en dan kom jij met al die informatie, kom op zeg, stoppen! Supermarkten zijn goed gesorteerd; dan ga je toch niet je best doen je blik te verruimen om eens te kijken wat er aan andere producten, verspreid bij natuurwinkels, boeren en kwekers aangeboden wordt? Tijd is geld! Wat denk je wel, we hebben het al zo druk. Kinderen naar de crèche, eerst vaccineren en ach… babyvoeding uit blik, ook al niet goed?

Zeur niet!
We moeten met elkaar allemaal werken, want ja het ESM verdrag komt er ook aan. Wanneer Brussel dat beslist, zullen we allemaal geld moeten storten voor armlastige landen. Brussel maakt de dienst uit! Het is alweer gebeurd voor wij er erg in hadden want de media zwegen in alle talen en het overkwam ons gewoon. Ja, alles overkomt ons gewoon en we klagen er even over en laten het vervolgens weer gebeuren. En nu zitten we met elkaar met de gebakken peren en nog meer redenen om allemaal te blijven werken. Europa heeft zoveel voordelen, we hoeven zelf niet meer na te denken; alles is geregeld, van de wieg tot het graf. Als slaaf geboren, als slaaf begraven. Want er ligt al een vaccin te wachten voor je het eerste levenslicht ziet en voor je overlijden zal heb je kans dat er nog even een griepvaccin in je lijf verdwijnt.

De overheid heeft besloten…
Vaccins niet verplicht? 

Nog niet!


Grote kans dat er steeds meer stiekem als opgedrongen op ons pad komen. Maar ja velen willen daar nu niets van weten en straks dan overkomt het hen gewoon! Dan is het er opeens…

De opmerking dat de landbouw en veeteelt dusdanig worden beïnvloed dat wij er lichamelijk de gevolgen van ondervinden, wordt ook systematisch aan de kant geschoven. Dat gezeur… Dat kanker straks bij één op de twee personen voorkomt is toeval, dit heeft niets te maken met onze voeding, levenswijze en denken. Wel nee, wij mensen zijn oppermachtig en veranderen alles waar je bij staat.

De natuur klopt absoluut niet en daarom moet een kind in zijn eerste levensjaar 28 vaccins krijgen.

De natuur klopt niet en daarom moeten zaden gemanipuleerd worden.

De natuur klopt niet en daarom mag rauwe melk van biologische koeien niet.

De natuur klopt niet en daarom verbouwen we alles op grote landerijen; alle producten op grote velden, niets door elkaar, alles mono.

De natuur klopt niet en daarom al die smeersels voor op je brood en in de pan die niet veel van plastic verschillen. Want echte boter en andere goede vetten zijn natuurlijk verkeerd omdat de natuur niet klopt!

De natuur klopt ECHT niet en daarom moeten wij constant alles veranderen, ingrijpen, manipuleren, bossen verwoesten, pesticiden gebruiken, kunstmest gebruiken. Omdat de natuur niet klopt zitten wij nu met de gevolgen van kanker, hart- en vaatziekten, depressies, ADHD en een lange lijst aan andere klachten en kwalen. Of… zou dit een gevolg zijn van het feit dat wij zo super eigenwijs zijn? Wij alles naar onze hand willen zetten? Dat dit onze ‘straf’ is door ons eigenwijze handelen? Laten we de zaken eens omkeren; steek je hand in eigen boezem. En: als je naar een ander wijst dan wijzen er altijd nog drie vingers naar jezelf. Zoek de oorzaak van je klachten in je eigen omgeving. Kanker, hart- en vaatziekten… wat eet je? Hoe gaat men met de natuur om in je naaste omgeving?Is alles echt zo zwart/wit? Ja, maar het goede nieuws is, dat het tij te keren is.

Als we inzien dat het anders kan en we willen dat ook dan zijn wij in staat om onze gezondheid op te krikken, zo te verbeteren dat vele ziektes zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Alles begint met een beslissing!
Alle veranderingen beginnen met een beslissing! De motivatie dat je het anders wilt en open staat voor andere, wellicht niet altijd leuke, maar wel aanvullende informatie om vele zaken op een rijtje te zetten. We zullen het recht in eigen hand moeten nemen. De verantwoordelijkheid ligt bij onszelf, niet bij de overheid en ook niet bij medische deskundigen.

Zijn artsen nodig?
Ja zeker, maar wel artsen met de juiste visie, zij die vatten dat een lichaam bestaat uit alle organen tegelijk en als je pijn hebt in je grote teen, je dan niet de rest van het lijf mag vergeten. Want… waar komt die pijn vandaan? Bio energetische tandartsen hebben een heel andere visie dan de regulieren die blijven vertellen dat fluor gezond is en zonder meer vertellen dat een wortelkanaalbehandeling heel normaal is. Weston Price, tandarts uit de jaren dertig van de vorige eeuw had al een zeer vooruitstrevende kijk op het menselijk lichaam. Alles heeft verband met elkaar. Wat hebben we zien gebeuren? Alle organen in een lichaam hebben hun eigen specialisme gekregen. Dat is wat er mis is! Artsen zijn noodzakelijk, ik ben zeker geen artsenhater, absoluut niet, goed dat zij er zijn. De kennis ontbreekt echter bij velen – en dat zeg ik niet uit arrogantie maar dat wordt mij ook steeds weer bevestigd door artsen die ik persoonlijk ken, personen die een nuchtere kijk hebben en toegeven dat hun studie hen niet heeft gebracht wat zij hoopten voordat zij begonnen. Kijk dat heet toegeven en een andere weg in willen slaan. Dat is waar we het over hebben.

Andreas Moritz is een schrijver van boeken met opzienbarende titels. Zoals onder andere ‘Kanker is geen ziekte… maar een overlevingsmechanisme’. Vertel je dit aan een groep dan zijn er altijd fronsende gezichten. Ja, logisch want vanuit de reguliere kant is men er heilig van overtuigd dat chemo en bestralingen ‘de’ oplossingen zijn. Deze stellingen worden door de farmacie en het KWF er nog eens extra ingewreven. Kanker is een industrie en als wij dat zeggen zijn wij gek! Volg het geld en doe je ontdekkingen. Andreas Moritz heeft contact met een oncoloog, wiens vrouw was opgegeven na diverse chemokuren. Haar echtgenoot wist het ook niet meer. Het advies van Andreas werd ingeschakeld en raad? Deze dame ging aan de slag met de gal- en leverzuivering en tot grote verbazing van zowel haar echtgenoot als andere oncologen knapte zij op. Door het lichaam te zuiveren heeft zij alles doorbroken. Maar ja als wij dat vertellen… stel dat jezelf beslissingen moet nemen en tegen het advies van de oncoloog in gaat. Volg het geld en maak dan je keuze!

Het trieste is dat velen dit niet willen horen!

Wel, zij moeten dan heel gewoon hun winkelwagen blijven vullen zoals zij tot heden gewend zijn.
Zij moeten vooral geen boeken met informatie ter hand nemen en nergens hun blik willen verruimen.
Blijf kijken naar het kiekkastje waar men je vertelt dat zij je informatie verschaffen. Maar de echte waarheid over vaccins, het ESM verdrag, hoe ongezond Becel is, hoe wij voorgelogen worden door de voedingsindustrie, zul je daar niet aantreffen.

Over liegen gesproken?
Op 23 februari zond ik mijn mail aan mevrouw Marina Conyn van het RIVM. Een automatische bevestiging was het resultaat. Daarin stond dat zij niet aanwezig zou zijn tot 07-03-2012. Maar voor urgente zaken kon je terecht bij Dhr. Jac. Geraedts. Zijn mailadres en telefoonnummer stonden erbij. Dus ik dacht… kom op, ik zend deze heer ook mijn mail. Vervolgens kreeg ik weer een automatische bevestiging. Maar… Deze meneer is niet aanwezig tot 16-04-2012. Maar voor urgente zaken kon je terecht bij… niemand minder dan Marina Conyn.

Nou ja zeg… ook een manier van het RIVM om je af te schepen!
Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel!

Mogelijk moet ik deze verhalen maar niet meer vertellen om allen aan het nadenken te krijgen. Niets meer over vaccins, Ritalin, E nummers en andere invloeden. Gewoon alleen de lezing over alles wat om ons heen groeit en eetbaar is. Als ik dan vragen krijg zeg ik gewoon: “Ja zeg dat is allemaal zo corrupt en slecht daar besteden wij geen aandacht meer aan!” Ook mogelijk een manier om anderen naar de informatie te krijgen? Want waar je niet over wilt spreken trekt juist de aandacht. Niet linksom dan rechtsom en ben ik ook verzekerd van een gezellige avond!

Anneke Bleeker
5 maart 2012
Bron verontrustemoeders

De geheimen van vaccins (video)
Jon Rappaport is de bedenker van de nieuwe cursus ‘Vaccins: Bewapend en Gevaarlijk’. De nieuwste feiten over vaccins zullen je verbazen. ‘Vaccins: Bewapend en Gevaarlijk’ leert ons namelijk de echte feiten over vaccins en zet alle propaganda, verhalen en leugens op een rij. Aan bod komen onder meer: de mythe van de zogenaamde griepdoden, het werkelijke aantal mensen dat schade ondervindt als gevolg van vaccins en hoe de vaccin-industrie de bevolking voorliegt over fictieve pandemieën, zoals de Mexicaanse griep, door middel van angstcampagnes.