De kracht van kangen water


Anti-Verzuring van het lichaam en herstellen van de 
+ / – Balans (Yin – Yang)

Door Bert Suik
Gezondheid Radio podcast 18-09-2012 en 25-09-2012

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Hallo vrienden, en andere mensen die bezorgt zijn over hun gezondheid. Ik wil met jullie 2 uiterst belangrijke filmpjes delen. Op het eerste filmpje kun je zien wat electrische straling doet met onze bloedcellen. Na een bepaalde hoeveelheid straling stapelen de bloedcellen zich op, alleen de zijkant is nog in staat om zuurstof te brengen naar de cellen!

Vraag: WAAROM HEEFT NOG NOOIT IEMAND KANKER AAN HET HART GEKREGEN? 
Antwoord: ZUURSTOF, ZUURSTOF EN NOG EENS ZUURSTOF!

De longen geven via het korte circuit alle zuurstof af aan het hart en moeten afwachten of ze via het lange circuit, wat begint bij het hart, zelf ook nog wat krijgen. Als de bloedcellen op elkaar zijn gestapeld, krijgen de longen nog maar een klein gedeelte van wat ze nodig hebben! 

IEMAND KAN DUS WEL LONGKANKER KRIJGEN, OOK AL HEEFT DIE NOOIT GEROOKT! 

Dit geld ook voor alle lichaamsdelen, je kunt overal kanker krijgen waar weefsel sterft door zuurstofgebrek en probeert te overleven, dit noemt men kanker.Verminderd zuurstoftransport leidt ook naar (CHRONISCHE) VERMOEIDHEID en makkelijk te dik worden (OBESITAS). Suiker heeft namelijk veel zuurstof nodig om te verbranden en daardoor energie op te wekkenHet grote andere nadeel van het opstapelen van de bloedcellen is: dat koolzuur uitscheiding (dit gaat ook via de bloedcellen), dramatisch afneemt en leidt tot ACIDOSE, wat leidt tot extreme verzuring van het gehele lichaam.
Vanaf mijn achtiende jaar tot mijn 55ste ben ik koortsachtig op zoek geweest naar de oorzaak van 2 soorten verschillende welvaartsziekten in ons gezin:  van mijn vaders hartinfarct op zijn 2de vakantiedag in Spanje en het overlijden van mijn jongere broer aan kanker in 2001.

Ik wilde weten hoe de explosie van welvaartsziekten sinds de jaren 70 is ontstaan. Ik ben dit gaan onderzoeken, uit angst om  hetzelde te overkomen. Sinds het overlijden van mijn broer, ondanks alle operaties en aanvullende medische behandelingen, ben ik nog meer en dieper gaan graven om dezelfde reden.  Na tienduizenden uren, (weliswaar door mijn hele leven ), van interpretatie/koppeling van div. publicaties en research van anderen op vele niveaus ( vitamines , mineralen, antioxidanten, voeding/combinaties, bloedgroep dieet, handoplegging, magneetprodukten enz. ), ben ik sinds anderhalf jaar op de hoogte van hoe en wanneer deze explosie is ontstaan. Nu ik niet meer bang ben omdat ik het grote plaatje gevonden heb EN nu ook weet wat ik kan doen om mij veilig en gezond te houden, wil ik deze wijsheid verspreiden onder de mensen, om een betere, gezondere, meer ontspannen, optimistiche en minder angstige wereld te kunnen bereiken.

Na tienduizenden uren van research dus, …. ben ik erachter gekomen, dat acidose de hoofd ziekte is, daaruit ontstaan de symptomen: Kraakbeen verlies (Het zuur lost kraakbeen op (ARTROSE) , mensen krimpen tot 15 cm in hun leven, ten koste van hernia, versleten heup- en knie.) Dit zuur wordt geblust door mineralen te onttrekken uit aders, botten (OSTEOPOROSE), haren en nagels. Het eindproduct van dit blussen is slakken, kleine harde scherpe korreltjes die uiterst schadelijk zijn. Als deze tussen de gewrichten worden geparkeerd, dan krijg je via versnelde slijtage ontstekingen in de gewrichten: REUMA. Als de slakken in de filters komen van de nieren, raken deze op termijn verstopt en is nierdialyse de enige oplossing.

Het bloed kan tevens ook te zuur worden, dit is levensbedreigend. Dit zuur wordt geblust met kalk uit de omgeving en leidt tot aderverkalking. De CALCIUM PARADOX is hiermede verklaart en ontrafeld. De CALCIUM PARADOX, een groot raadsel voor doktoren? is het verschijnsel/tegenstelling, dat kalk (calcium) verdwijnt op plaatsen waar het moet zijn en verschijnt op plaatsen waar het absoluut niet moet zijn: ADERVERKALKING / DEMENTIE.Volgens nobelprijswinnaar Dr. OTTO WARBURG, kan kanker alleen ontstaan in een zuurstofarm en tevens verzuurd milieu (Acidose). Het is dus een inwendige milieuramp! Als hij toen een manier had gevonden om deze milieuramp te herstellen (door het lichaam te ontzuren en weer 100 % zuurstof naar de stikkende cellen te sturen), dan was het nooit zo dramatisch geworden : 1 op 3 vrouwen en 1 op 2 mannen krijgen te maken met KANKER in hun leven. Het trieste is dat de kanker in ziekenhuizen vernietigd wordt en niets wordt gedaan aan de oorzaak (Acidose en zuurstof gebrek op celniveau). Op deze manier komt de kanker meestal terug, tenzij het lichaamsdeel is verwijderd.

Aangezien er bij mij in de familie heel wat jonge mensen aan kanker zijn overleden, was ik heel blij dat een kennis mij onderstaand filmpje enige tijd geleden heeft toegestuurd. Hierop is te zien dat de opstapeling van de bloedcellen volledig wordt omgekeerd door heel speciaal water te drinken, geproduceerd door een Kangen Water machine, wat eenvoudig op de keuken kraan is aan te sluiten. 

Het splitst gewoon water op in zuur water voor uitwendig gebruik en basisch/alkalisch water wat je kunt drinken. Dit basich water ontzuurd het lichaam en kan zo de acidose rechtstreeks verminderen. De andere, misschien nog belangrijkere eigenschap is dat het de bloedcellen de mogelijkheid geeft om elkaar weer af te stoten.Dit komt omdat Kangen water magnetisch is geladen met een negatieve lading (Yin). Electro straling, kernstraling en de maan, hebben allemaal een positieve (electro)magnetisch straling (Yang). Alle bloedcellen reageren op dit gezonde magnetische water, doordat een bloedcel op zich ook een magneet is: de buitenkant is negatief geladen en de binnenkant is positief geladen. De bloedcel zit vol met ijzer en reageert altijd op de op dat moment aanwezige dominante magnetische veld. Als wij het hele jaar op blote voeten zouden lopen, worden alle bloedcellen (op natuurlijke magnetische wijze) van elkaar af afgestoten. Doen we dit, dan is het haast onmogelijk om nog ziek te worden, is iemand ziek, dan is dit de snelste wijze om weer in balans te komen en dus te genezen. Aangezien het klimaat hier te koud is, moeten we een andere manier gebruiken om de bloedcellen weer uit elkaar te krijgen: door bijvoorbeeld Kangen water te drinken.


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]