We gaan vooruit, ik ben nu een klein beetje minder, ‘een complotdenker’,…

Na jaren van het label complotdenker ben ik weer een beetje ‘normaal’ geworden. Ik kan nu gewoon vertellen dat de overheid heeft besloten door middel van het vergiftigen van ons milieu op super grote schaal dat daarmee de opwarming van de aarde wordt tegengegaan. Dat is dus al een complot beschuldiging die ik achter de rug heb. Maar ik heb natuurlijk nog wat hordes te nemen zoals de 9/11 aanslag met Directe energiewapens die nu ook in Griekenland en o.a.Californië gebruikt worden. De immigranten kwestie is natuurlijk ook geen samenzwering evenals de corrupte farmaceutische industrie met hun ‘geneesmiddelen’, vaccinaties en chemotherapie. Nog even en ik krijg de excuses aangeboden van kwakzalverij.nl dat ze dat onzin verhaal op internet hebben staan als je mijn naam intikt. Alternatieve geneeswijzen zijn een enorme bedreiging voor de gevestigde orde en zelfs al ‘behandel’ je niemand dan is het toch mogelijk iemand kwakzalver te noemen als die een gezondheid radio programma heeft en al een podcast 10 jaar geleden. Ok, nog even wachten dus maar de eerste ‘erkenning’ is binnen.


Na meer dan een decennium ‘chemtrails’ te hebben bespot, kondigen de mondiale elites plotseling een geo-engineering plan aan om ‘de zon te dimmen’ met bespuiten vanuit de lucht.


In 2008 publiceerde een nieuwsuitgave genaamd Phoenix Times News een verhaal waarin mensen werden bespot die in zogenaamde ‘chemtrails’ geloofden en het concept van geo-engineering een ‘sterke concurrent voor de domste complottheorie ooit’ noemden. Er bestaat simpelweg niet zoiets als chemische aërosolen die uit vliegtuigen worden gesproeid, en die in de atmosfeer blijven hangen, zo werd ons voortdurend verteld – met een constante nadruk op de vermeende “belachelijkheid” van zo’n idee.

Welnu, al die spot kwam slechts een paar dagen geleden tot stilstand, toen de mainstream-mediakanalen van over de hele wereld plotseling gretigheid toonden om te rapporteren over hoe chemtrails nu schijnbaar echt zijn, en dat we ze zogenaamd nu nodig hebben om de strijd aan te binden dreiging van ‘global warming’.


Bron artikel NaturalNews:  After mocking “chemtrails” for over a decade, global elites suddenly announce geoengineering plan to “dim the sun” with aerial spraying
Door: 


Het is waar: dezelfde ‘elites’ die in die tijd niet alleen chemtrails hebben ontkend, maar ook in de lachten om die vliegtuigstrepen, iedereen die erin geloofde, beweert nu dat chemtrails helemaal echt zijn. En een stap verder, diezelfde elites beweren nu ook dat chemtrails het wapen zijn dat we altijd al hebben overgeslagen om de War on Climate Change te winnen.

Deze ‘stratosferische aërosol injecties’, zoals ze nu noemen wat ze eerder beweerden, niet bestonden, kunnen naar verluidt nu worden gebruikt om de hemel te bedekken in zwaden van chemicaliën, waardoor de zonnestralen effectief worden geblokkeerd en de planeet wordt “gekoeld”. Het is zo simpel als dat, volgens de zelfverklaarde wetenschappers van de Ivy League-instituten Harvard University en de Yale University, die alles schreef over dit nieuwerwetse wapen voor klimaatverandering in een artikel dat onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift Environmental Research Letters.

De onderzoekers achter het document proberen hun pas ontdekte claim te bevestigen dat het fotograferen van ongekende tonnen zwaveldioxide-aerosolen in de hemel voor de aarde net voldoende natuurlijk zonlicht zal blokkeren om de planeet zo “enigszins” te “koelen”, waar de krankzinnigen van de klimaatverandering op aandringen wat moet gebeuren om de CO2-uitstoot te compenseren die ze ten onrechte hebben aangeduid als ‘verontreinigende stoffen’.


Broeikaseffect en chemtrails: een rookgordijn van misleiding


Sommige lezers herinneren zich misschien dat de term “opwarming van de aarde” de laatste jaren enigszins uit de mode is geraakt als gevolg van het beruchte “Climategate” -schandaal, dat enkele jaren geleden aan het licht bracht dat de zogenaamde “klimaatwetenschappers” frontaal waren de cijfers over weerpatronen, en dat de planeet eigenlijk al afkoelt en mogelijk zelfs in een ijstijd komt – vandaar dat “klimaatverandering” nu het nieuwe modewoord van de klimaatfanaat is geworden.

Maar, het is allemaal zo duidelijk wat er feitelijk aan de hand is in deze steeds evoluerende trend van klimaatbedrog. Chemtrails zijn er in feite al vele, vele jaren, en nadat ze hun bestaan ​​decennialang hebben ontkend, wil de ‘elite’ nu het verhaal kapen en een heel nieuw stel leugens creëren ten gunste van iets waar ze in de afgelopen jaren op aandrongen dat het niet bestond.

“Blijkbaar zijn de onderzoekers van Harvard en Yale teruggekeerd naar het concept van global in de hoop dat het publiek een kort geheugen heeft voor de fraude die tien jaar geleden op het publiek werd gepleegd”, schrijft hij over deze plotselinge erkenning dat chemtrails bestaan, vergezeld door een nieuw verhaal over hoe ze nodig zijn om een ​​planeet af te koelen die blijkbaar al geruime tijd afkoelt.

“In de eerste plaats is er geen wetenschappelijke rechtvaardiging van het literatuuroverzicht om hun (eigen) herhaalbare bevindingen, die zich in dit dagboek bevinden, erop te wijzen dat het concept zelfs geldig is,” voegt Hodges eraan toe. “Het artikel springt van hypothese naar wetenschappelijke conclusie zonder wetenschappelijke rechtvaardiging. Er is geen niveau van betekenis verbonden aan dit slordige onderzoek. ‘

Lees de volledige analyse van Hodges op deze link.

Je kunt ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over chemtrails – nu een geaccepteerde wetenschappelijke strategie voor het veranderen van de atmosfeer – op ChemtrailsNews.com.