Boek: Help, ik wil mijn gezondheid terug


pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Centraal in het boek staat de informatie voor een goede levensstijl. U zult beter begrijpen hoe uw gezondheid werkt, waardoor u ook eenvoudiger in staat bent gezonder te gaan leven.

Wanneer u dit boek leest, zult u gaan inzien dat uw gezondheid in veel gevallen de oorzaak kan zijn van dagelijkse kwalen als; hoofdpijn, vermoeidheid, weinig energie en een slecht humeur. Met een paar kleine veranderingen in uw eet- en bewegingspatroon, kunt u uw leven op een geheel andere manier beleven.

Een leven met meer energie, vitaliteit en vrolijker de dag door. Bestel: Help ik wil mijn gezondheid terug.

Het boek is geschreven door Richard Hoets. Richard werkt inmiddels al 25 jaar met voeding en heeft sinds 6 jaar zijn eigen praktijk, gevestigd in Tiel. Hier geeft hij mensen advies op het gebied van voeding in relatie tot gezondheid, en helpt hij mensen om hun gezondheid te verbeteren. Én met succes, want al vele mensen zijn dankzij Richard en zijn vrouw Coby stukken gezonder gaan leven.’Wij krijgen echt iedereen in onze praktijk, zowel mensen met overgewicht als ondergewicht, en van jong tot oud. Allemaal hebben ze een andere wens, maar deze komt toch altijd wel op hetzelfde neer: een betere gezondheid. En daar kunnen we ze bij helpen.’ 
Bestel: Help ik wil mijn gezondheid terug


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]