Q Anon State Funeral Next Week: George H.W. Bush overleden op 30 – 26 of al op 14 November ?

Zo net rond de verjaardag van Sint waar we al aan bijna aan de speculaas zitten kunnen we ook wel even speculeren. Een speculatie dat wellicht de dood van NWO – Deep State George H.W. Bush een ‘toevallige’ gebeurtenis is of een voortijdige ‘ontsnapping’ aan een openbaring van een verzegelde aanklacht die aanstaande Zouden-Kunnen-Zijn waarbij hij ‘vrijwillig’ gekozen heeft voor een ‘ontsnapping’?

Deze post stond 1 december op de Q app posting 2522

In een van de vorige Q posts  wordt er gesproken over D5, zou dit December 5th kunnen zijn en wat zou er dan mogelijk kunnen gebeuren, een vrijgave van geclassificeerde documenten en mogelijk onrust op de financiële markten. Dit lezen we op ZeroHedge vandaag 1 december. Trump Declares Wednesday ‘National Day Of Mourning’ For President Bush; Stock Market To Close 


WOW! DECLAS op 4 of 5 december en delta van 17 min. voor het nieuws van het overlijden van GHWB en waarschijnlijk al 2 weken daarvoor een cyanidepil geslikt. Tel hierbij op de ‘plotselinge’ herseninfarct van voormalig NSA-directeur onder Obama, Michael Hayden. Verwacht nog meer ‘onverwachte’ aandoeningen die te maken hebben met geheugenverlies en doden natuurlijk. Vandaag 02-12 gaan we het er over hebben bij dotcom.radio. Opname 12 uur en om ongeveer 14.00 uur online


Got news for you, #Anon. Bush Sr. didn’t die on the 26th.

Comey’s original tweet was on November 14th.

Anon figured it out on the 26th, and we all learned of it on the 30th.

In other words, he’s been dead for over two weeks, now.

Overzicht geselecteerde alternatieve websites

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]