Het migranten / vluchtelingen legioen mag weer komen via de Marrakesh Express, mede van Rutte en consorten.

slavenhandelGisteren op 23-10-2018 draaide ik op onze lokale omroep in mijn programma weer eens die prachtige oude hit geschreven door Graham Nash, the Marrakesh Express wat in augustus 1969 een grote hit werd van Crosby, Stills and Nash.

Op 29 juni werd een migratie akkoord bereikt door de Europese “leiders” zo berichtte de media zo onopvallend mogelijk na lang onderhandelen in Mei vanwege de Italiaanse vluchtelingen crisis. [alternatieve media link]

Deze week werd het bekrachtigd met een handtekening als het Marrakesh akkoord. Het Agenda 2030 plan kan weer verder uitgerold worden. Een van de 17 belangrijke punten ter verbetering van de wereld, althans zo wordt het aan ons verkocht dit edele plan.


Update 01-12-2018 De regering maakte gisteren bekend het Marrakesh immigratiepact op 10 december gewoon te willen tekenen. Ondanks de massale protesten er tegen.


Stop Marrakesh! Teken de Petitie


Het heers en verdeel plan brengt de arme zielige vluchtelingen naar het rijke westen. Eerst werd hun cultuur om zeep geholpen, er werden oorlogen gecreëerd, aangemoedigd en gefaciliteerd. Daarna waren deze mensen meer dan ooit gemotiveerd om hun eigen land vaarwel te zeggen. Tenminste, als je jong en sterk bent want oude mensen daar hebben ze niets aan. — Update 18-11-2018 video

de Marrakesh vluchtelingen express


DE SLAVENHANDEL VAN DE 21 ste EEUW IS WEER VLOTGETROKKEN !!


Marrakesh verklaring

Europa en Amerika zit met een vergrijzingsgolf en er zijn natuurlijk veel te dure werkkrachten Dat moet dus opgelost worden. De moderne slavenhandel ging voorheen even barbaars als in de middeleeuwen via gammele bootjes over de Middellandse zee. De aangemoedigde bevolkingsprotesten maakten de weg vrij om op humane wijze de slaven eh pardon de vluchtelingen naar onze welvaart landen te begeleiden.

Dat die twee culturen niet in enkele generaties met elkaar te vermengen / verbinden zijn is wel duidelijk maar, … dat is allemaal onderdeel van het plan.

De vluchtelingen / slaven mogen hun scherpe messen meenemen om hier hun cultuur te verdedigen en worden beschermt met het verwarde mensen label.

Intussen worden er vrijwel elke dag ergens in Europa iemand neergestoken door de “nieuwe” Europeanen, veelal onverwachts en … in de rug!!


Allemaal onderdeel van “het Plan”. Sociale onrust, een burger opstand. Prima, … dan kan deze opstand met geweld neergeslagen worden, de teugels vervolgens nog strakker aangehaald worden en het sociale paspoort naar Chinees model ingevoerd worden om de activisten uit te schakelen en zijn we ineens met zijn allen tot slaven vervallen!!


Natuurlijk gebeurd dat ook in Amerika, maar dat is een geheel ander land. Daar in dat mooie New York “vierde” men het heugelijke feit dat er in de 8 miljoen inwoners tellende stad voor het eerst in 25 jaar niemand vermoord was, … die dag!!

In Amerika trekt momenteel vanuit Honduras een aanzwellende karavaan van inmiddels duizenden mensen naar de Amerikaanse grens tussen Mexico en de VS, de plaats waar “the Wall” gebouwd zou moeten worden.

Het leger zal daar echter een stokje voor gaan steken in opdracht van president Donald, J Trump, die ook al een quotum bekend heeft gemaakt van maximaal 30.000 vluchtelingen voor geheel Amerika!!


Daar, …. en ALLEEN daar moet de redding dan ook vandaan komen. In de komende weken vinden daar op 6 november de Midterm verkiezingen plaats. Verkiezingen die belangrijker zijn in mijn ogen dan welke andere verkiezing dan ook de laatste 100 jaar. Daar moet en zal afgerekend worden met de plannen van de DEEP STATE.


Daar moet de dolksteek terecht komen in het HART van deze criminele organisatie die hun tentakels over de gehele wereld verspreid hebben.
Dat mes wordt niet valselijk en gemeen in de rug gestoken maar recht in het hart.
En ze weten het, … de Deep State, …dat dit het plan is. We kunnen het zien onder andere door de paniek waarmee ze hun agenda 2030 willen bespoedigen.

Het is buigen of barsten, maar dat mes gaat erin. De bom gaat barsten, … er is geen enkele keuze meer, het is NU of NOOIT.


Update 31-10-2018 TPO: Oostenrijk doet niet mee aan een internationaal VN-akkoord over migratie. Eerder hadden ook Hongarije en de Verenigde Staten al duidelijk gemaakt de overeenkomst niet te zullen ondertekenen.


Update 02-11-2018 Kroatië zal het VN-migratiepact NIET ondertekenen en sluit zich aan bij de VS, Hongarije en Oostenrijk