GSM zendmasten: Het verhaal van Arjen

Onlangs kreeg ik een eMail van Arjen met een bijdrage (reactie) voor mijn website. Ik had even op zijn eigen website zitten kijken en stuurde hem een eMail met wat vragen. Dit leverde deze opmerkelijke reactie op van een ongelijke strijd tegen de multinationals die geen enkel gehoor geven aan de klachten die ondervonden worden na het plaatsen van GSM zendmasten.

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Dag Arjen
Ik kreeg je mail en heb net even op je website zitten neuzen (kort). Ik blijf met de vraag zitten wie is Arjen en wat doet hij?

Ik Ben Arjen Witzel en ben radiotecnicus, elektricien van beroep. Was in 1998 onverklaarbaar ziek geworden. Zo erg dat ik daardoor op mijn werk zoveel last kreeg en mijn baan in 2001 ben kwijt geraakt. Daarna weer niets vermoedend bij een andere werkgever aan de gang gegaan. Ook daar weer heel veel lichamelijke problemen en ook dat werk kwijt geraakt in 2006 na wel 4 jaar in de ziektewet te hebben gelopen.
 
In 2004 kwam ik er achter wat mij zo ziek maakte. De GSM 900 / GSM 1800 en UMTS 2150 zendinstallaties recht boven mijn dak waar ik toen woonde.

Kwam daar pas 4 jaar later achter omdat medebewoners aan mij vroegen of ik wist of toevallig meer bewoners onverklaarbare gezondheidsklachten hadden. Ik zat namelijk in de bewoners commissie. Heb toen een eigen onderzoek gedaan onder alle bewoners met de vraag of ze ook onverklaarbare gezondheidsklachten hadden?

Het klopte precies. De flat is 9 hoog.
Vanaf verdieping 7 tot 9 hadden veel bewoners vergelijkbare klachten waaronder slaapproblemen nummer 1 is. Nu nog steeds onder niets vermoedende bewoners.

http://problemenmetwoonopmaat.jouwweb.nl/
 
Alleen nieuwe bewoners die er nooit op komen dat de klachten van de antennes komen blijven daar met alle ellende wonen. Maar over het algemeen is het een komen en snel weer gaan.
 
Ik heb alles geprobeerd deze zendmasten weg te  krijgen, maar de providers hebben voor zichzelf goede voorzorg maatregelen getroffen.
 
De antennes kunnen hiermee zonder veel geld NIET weg.
Ook hebben telefoon fabrikanten goede voorzorgmaatregelen getroffen. In elke gebruiksaanwijzing van nieuwe telefoons staat dat je het toestel veilig gebruikt bij: normaal gebruik. En minimaal 1,5cm houdend van het hoofd. Ga ze maar vragen wat de consequenties zijn als jij je niet aan deze adviezen houd.
 
– Arjen Witzel

Note: Ik denk dat er in Nederland heel veel mensen rondlopen net als Arjen. Ik denk dat er ook veel zevende, achtste, negende etc verdiepingen zijn waar mensen wonen met vergelijkbare klachten. Ik denk dat deze mensen zich dienen aan te melden bij organisaties als stralingsarm en gezamelijk actie dienen te gaan ondernemen. Alleen de strijd aanbinden blijft moeilijk tegen deze masadonten die slechts een enkel doel hebben. Geld verdienen! – HM
 
http://www.arjenwitzel.nl/

http://www.stralingsarm-nederland.org/


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]