Goedkope multivitamine worden duur betaald!

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Is Goedkoop Duurkoop bij multivitamine?
We zijn allemaal Nederlanders en wie is er niet op een “koopje” uit? Waarom neem je überhaupt een multivitamine? Om je gezondheid te beschermen, meer energie te krijgen, te ondersteunen bij overgewicht problemen, beter te slapen, er goed uit te zien, etc. De belangrijkste reden is echter:”We willen vooral geen enge ziektes krijgen”. Houden wij onszelf dan niet voor de gek met een goedkope multivitamine? …..lees verder

Kwantiteit kwaliteit of resultaat multivitamine?
Vooral in Amerika bij onder andere GNC stores de voormalige winkelketen van Numico viel het op, super grote verpakkingen met voedingssupplementen, multivitamine, afslankpillen, & antioxidanten. Zou het daarom komen dat artsen zeggen dat voedingssupplementen niet werken? Voor veel van deze goedkope producten hebben ze daar volkomen gelijk in. Slaapt u beter met goedkope supplementen, valt u daar van af, heeft u meer energie, is uw stemming verbeterd? Met andere woorden u wilt toch het resultaat?

Waar heeft uw lichaam recht op?
Gezond eten, vele mensen zeggen het te doen, de meeste hopen gezond te eten. De berichten die vrijwel dagelijks in de krant verschijnen hebben die zekerheid al lang ondermijnd. Dit wordt eens te meer duidelijk als je dit aan iemand vraagt; “Als je alles wat in de krant staat moet geloven dan kun je niets meer eten”. Hoe het echt gesteld is met onze voeding kunt u lezen in het artikel, Wat artsen je niet vertellen? (kijk bij landbouw)

Gezondheid zit gedeeltelijk in uw genen
Waarom wordt de een nu gezond oud en een ander niet onder dezelfde leefomstandigheden? U bent in uw genen geprogrammeerd. Komt u uit een familie met een sterker gestel dan heeft u simpelweg geluk gehad en bent u door deze erfelijke factoren weerbaarder voor de invloeden van buitenaf zoals infecties, milieu en de manier waarop sommige mensen hun lichaam folteren met slechte voeding, gebrek aan rust, roken, etc. mensen die weten dat er regelmatig ziektes voorkomen in hun familie moeten gewoon extra voorzichtig zijn en zeker meer multivitamine nemen elke dag.

De Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH)
Bestaat deze norm eigenlijk wel? Stel dat er een regel zou zijn die zegt dat u in uw auto minimaal 25 liter brandstof moet tanken. Is die regel dan bestemt voor een kleine of grote auto, Maakt u een lange of korte rit, zit uw auto vol of is hij leeg? Bent u een gematigde rijder of het sportieve type? Zijn alle service beurten uitgevoerd en staan de banden op spanning? Zo is dat met uw lichaam nu ook. Iedereen is uniek en heeft andere behoeften mede gedicteerd door uw lifestyle en de erfelijke factoren.

Zijn resultaten meetbaar?
Met de antiveroudering vitamine analyse zijn al deze invloeden te meten. Belangrijk om te weten is niet wat u in uw lichaam stopt aan voeding maar of deze voedingsstoffen en multivitamine ook daadwerkelijk opgenomen worden.

Gaat u uw gezondheid duur betalen?
Is zo’n test en het gebruik van hoogwaardige natuurlijke multivitamine de prijs waard? Als u weet dat er mensen zijn die 120 jaar oud kunnen worden dan is het bewijs hiervoor geleverd. De gemiddelde mensen worden echter slechts 80 jaar op zijn best in Nederland. Uit onderzoek met deze antiveroudering test blijkt dat ruim een derde ernstige tekorten in de voedingopname hebben. Deze groep gaat deze leeftijd niet bereiken. Verder blijkt dat 74% van alle geteste mensen uit een grootschalig onderzoek onder 89.747 personen een verkeerde antioxidanten balans hadden. Zijn dat mogelijk niet de mensen die moe zijn, antidepressiva gebruiken, chronische ziektes hebben, etc. Hoeveel mag uw gezondheid dan kosten? Is 5 euro per dag u teveel, en hoeveel gaat u mogelijk inleveren indien u door uw gezondheid niet meer zou kunnen werken? Neem daarom multivitamine, elke dag, afgestemd op uw behoefte

Gezondheid is uw meest kostbaarste bezit!


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]