Alarm: 1,8 miljoen vaccinaties gedropt uit de lucht verpakt in voeding

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

2 Million Oral Rabies Vaccines Dropped by Planes all over Texas

Vaccin dropping boven TexasDe vaccinatiestrijd heeft kortgeleden in Amerika een nieuwe zet opgeleverd met het “droppen” van hondsdolheids-vaccins door de Gezondheidsdienst van Texas. 

Met gebruikmaking van een groot aantal kleine vliegtuigjes werden vanuit de basis Del Rio onlangs1,8 miljoen doses vaccins gedropt boven een gebied ter grootte van zo’n tienduizend vierkante kilometer van het platteland van Texas.

Vaccin-pakketje
Het pakketje bevat een vaccin tegen hondsdolheid, gedoopt in visolie en ingebed in een vismaaltijd, teneinde vossen en prairiehonden in te kunnen enten. Eenmaal opgegeten is het dier “gevaccineerd” tegen hondsdolheid, aldus de onderzoekers. Maar wat deze onderzoekers vanuit hun wetenschappelijke onkunde en arrogantie niet begrijpen, is dat zij zich op deze wijze schuldig maken aan een bombardement van Texas met DNA/RNA van hondsdolheid.

Zoals zelfs het Institute of Medicine heeft toegegeven, veroorzaken MMR (mazelen) vaccins voor mensen  zelf ook mazelen, omdat veel vaccins levend viraal mazelen-materiaal bevat.

Vaccin-productie
De vaccin-productie wordt zo slecht gecontroleerd dat vaccins routinematig worden getransporteerd, terwijl ze levensvatbaar viraal materiaal bevatten. Vaak worden mensen hierdoor geïnfecteerd, soms met dodelijke gevolgen. Als voorbeeld: Baxter Pharmaceuticals werd in 2009 gepakt toen het levend vogelgriepvirus naar 18 landen wilde transporteren.

De gevolgen
Wat het Texas Gezondheidscentrum   kennelijk niet begrijpt is, dat vaccin-producenten standaard vaccins gebruiken om juist de ziekte te verspreiden, waarvan ze beweren deze te voorkomen. Door levende hondsdolheidscellen te injecteren in een klein percentage van de gedropte vaccins zijn ze effectief betrokken in een DNA-bombardement. Hierdoor zal er hondsdolheid blijven voorkomen bij de wilde dieren in Texas. En uiteraard zal dit leiden tot meer aankoop van hondsdolheids-vaccins om het probleem te “bestrijden”, met als eindresultaat: meer verkoop van vaccins aan de overheid.Cor van der Meij, copyright 20-01-2012The Texas Department of State Health Services will drop vaccines from the air Wednesday.It’s part of the annual effort to protect people and livestock from rabies. They’ll drop about 1.8 million doses of the rabies vaccine over the next month.The vaccines are enclosed in small packets dipped in fish oil and coated with fish meal crumbles.The baits don’t pose a risk to humans, but organizers say you should avoid them because animals are less likely to eat the bait if a human has been messing with it.


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]