Wat eten we met de vandaag Fabriek Junk Voeding ?

Save as PDF 
pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Met de Kerst en Pasen worden de winkelwagentjes weer boordevol geladen in de supermarkt. Het is een tijd om te feesten en te genieten, maar hoe lang?

Nee ik dacht daar vroeger ook niet zo over na. Gezondheid was toch iets waar je niet over na hoefde te denken. Ik weet nu inmiddels beter, ja door schade en schande wijzer geworden. Maar nog wel ruim op tijd. Ik heb het niet zover laten komen dat ik een hartaanval, herseninfarct, kanker, diabetes of wat dan ook kreeg voor ik na ging denken.

Nu loop ik wel eens sporadisch in de supermarkt tussen al die fabrieksvoeding, boordevol met chemische toevoegingen en uiterst weinig levensstoffen. Je kunt in de supermarkt dan ook haast geen LEVENSMIDDELEN meer verkrijgen. Te gek voor woorden als je daar eigenlijk over nadenkt. In de keuken worden deze tijdbommen met liefde bereid om te delen met de gehele familie. Je naasten die je zo dierbaar zijn toch?

Hopelijk gaan steeds meer mensen zoals ik nadenken, ……. waar zijn we met z’n allen toch mee bezig? We denken aan het milieu, groene stroom en ….. laden steeds meer chemische stoffen op onze vork. Zouden mensen het wel willen weten wat ze allemaal in hun mond stoppen met de kerst vraag ik mij wel eens af?

Ondertussen blijven de kosten voor de gezondheidzorg met zo’n 10 procent per jaar stijgen tot er steeds meer mensen uitvallen die de premie niet meer kunnen ophoesten. En, … hoe hoger de kosten van onze ‘gezondheidzorg’ worden, des te ongezonder worden we met z’n allen.

We zijn bang gemaakt in de media voor terroristische aanslagen maar de grootste aanslagen worden gemaakt door de voedingsbedrijven en toeleveranciers die er voor zorgen dat de wachtkamer van de dokter de komende jaren GEGARANDEERD goed gevuld zal blijven!

Wie gaat er voor zorgen dat daar verandering in komt?

De dokter is als het paard achter de wagen spannen.

Verandering zal niet vanuit de voedingsfabrikanten komen.
Verandering zal ook niet een initiatief zijn van de regering.

De enige die iets kan gaan veranderen zijn Jij en Ik!

De kracht van NU!
NU is het genoeg geweest.

Ik wil gezond oud worden.
Ik wil tot op hoge leeftijd kwaliteit van leven hebben!
Ik wil blijven genieten.

Niet zolang het nog kan.
Niet, je moet nu eenmaal geluk hebben.

Ik ben die veranderingen voor mijzelf al aan het maken. Ik vertel graag over de voordelen, … en hoe lekker echte voeding kan zijn. Ik dank de mensen rond mij heen die hun ervaring met mij deelden en mij de inzichten gaven om dat ook simpel en effectief te kunnen toepassen in mijn leven. Ik doe ook mijn best dit opnieuw met anderen te delen. Anderen die dat ook willen! Ik nodig iedereen uit deze inzichten te delen met diegene dat ook willen, willen veranderen. Zich niet elke dag goed voelen maar geweldig! Sluit je aan en laat het ook gebeuren. Of wellicht dat jij straks ook aan den lijve gaat ondervinden dat je bent wat je eet.

Energiek of, nooit echt helemaal ok, of erger… altijd ziek zwak en misselijk?


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]