Superbacterie EHEC Antibiotica (vlees) is de bron van alle kwaad

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

NaturalNews meldde al op 2 juli dat de media er totaal naast zitten met het toeschrijven van de uitbraak met de EHEC aan komkommers. De EHEC superbacterie is namelijk familie van de E coli bacterie die simpelweg niet kan groeien op komkommers en ander fruit. 

Het kan wel eens de eerste van een serie superbacteriën zijn die bovendien resistent zijn voor het laatste redmiddel van Big Farma: antibiotica!

Vrijwel elk rapport dat je leest in de media zitten er met de feiten rond de EHEC besmetting totaal naast. Het gaat niet om fruit wat besmet is maar om vlees. De bacterie groeit namelijk uitsluitend in de darmen van dieren, – en mensen – en dus niet bij groenten. De media geven dit echter niet graag toe. De hele agenda is er op gericht om groenten, en ook biologische groenten in een kwaad daglicht te zetten. De vleesindustrie die nu het de rekening gepresenteerd krijgt van het ongelimiteerd toedienen van antibiotica bij dieren wordt uit de wind gehouden. In plaats daarvan is het een middel om het toepassen van bestraling op verse groenten er door te drukken.

Nog steeds lezen we in de media dat men geen idee heeft waar de bacterie vandaan komt. Het tegendeel is echter waar. Het eten van vlees is waar het gevaar schuilt. Fabriekmatig gerunde boerderijen waar dieren onder ongezonde omstandigheden opeen gepakt zitten en al jaren met grote hoeveelheden antibiotica op de been gehouden worden. Al jaren wordt gewaarschuwd dat dit tot een catastrofe moet gaan leiden, welnu dit is inmiddels een feit. De ontlasting van deze dieren wordt op grote schaal gebuikt als bemesting en viola, groenten krijgen de schuld.

Als daarna de consumenten de ongewassen komkommers eten komt de bacterie in een warm nest, immers velen gebruiken zelf antibiotica. Een milieu dus waar de EHEC bacterie zich uitstekend thuis voelt om zijn destructieve werk voort te zetten. Mensen met een slechte darmflora moeten vrezen voor de ziekte en een mogelijk dodelijke afloop. Het E coli broertje de EHEC bacterie is dus een regelrecht antibiotica probleem!

Hoe bescherm je jezelf?
Eet verse groenten van een locale bron of kweek ze zelf. Wanneer de afkomst niet bekend is dan goed wassen. Zorg dat je darmflora in orde is en neem probiotica om deze te verbeteren en optimaliseren. 

Vermijd het gebruik van antibiotica, 
ook je dokter is dus nu gewaarschuwd!

Voedingsveiligheid is geen moeilijke wetenschap. 
Als je dieren laat opgroeien in vieze onwaardige condities en ze moeten met antibiotica in leven gehouden worden dan gaat dit vroeg of laat fout aflopen. Eet uitsluitend vlees van een biologische boer die de regels van de natuur respecteert. De kiloknallers zijn het grootste risco.

Bron Natural News

Noot: Met de uitbraak van de EHEC bacterie is Big Farma nu officieel technisch failliet. Antibiotica, door de jaren heen hét wondermiddel van de farmaceutische industrie is nu op een zijspoor gerangeerd, totaal nutteloos. Machteloos moeten ze bij Big Farma toezien dat de natuur het enige antwoord heeft en ondanks verwoede pogingen hebben ze in de geld verslindende laboratoria nooit een antwoord gevonden in de natuur dat ze chemisch konden namaken. Einde oefening! – HM

update 06-06-2011: Om te zien welke antibiotica soorten er toegepast zijn waardoor een bacterie resistent is geworden kan men dit proces in een laboratorium ontrafelen. Dit kan uit de genetische code duidelijk worden en dit is precies wat men gedaan heeft. De 0104 stam is voor 8 soorten antibiotica niet meer te behandelen. Dat dit over de jaren heen per ongeluk is gegaan is niet erg aannemelijk. Het is meer aannemelijk dat deze superbacterie in het lab is gecreëerd en losgelaten in de natuur. 

Het doel van deze actie is zeer waarschijnlijk om alle rauwe groenten en melk te gaan verbieden! Hoe krijg je mensen zo ver (en dom) om dit te accepteren? Angst zaaien en bang maken voor gezonde producten. De E coli bacterie kan namelijk onmogelijk ontstaan bij groenten. We zien nu dat natuurlijke producten als kruiden verboden worden, voedingssupplementen gereguleerd worden tot belachelijk lage dosiseringen. Als de massa bovendien afgekeerd wordt van biologische groeten en men het geaccepteerd krijgt dat ze allemaal bestraald moeten worden, BINGO! Iedereen wordt veroordeelt tot fabrieks en GMO voeding en KASSA voor Big Farma en Monsanto! En de massa, de massa heeft geen idee wat er gebeurd of kijken toe en gaan braaf weer stemmen op de volgende verkiezingen! 


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]