Goede doelen acties voor gezondheidsonderzoek een mythe?

Hoe u wordt bedrogen door goede doelen die de behandeling nastreven van kanker, hart en vaat ziektes, reuma, diabetes etc. Onderzoek is hard nodig om al deze ziektes te kunnen bestrijden claimen deze organisaties. 

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Door: Mike Adams
Overal waar je komt wordt u gevraagd een bijdrage te leveren voor de behandeling van een ziekte. Het is de race voor de behandeling, de oplossing! Collectes aan de deur ondersteund door reclame campagnes op Radio en TV. Verder worden er allerlei evenementen georganiseerd waar een deel naar het ‘goede doel’ gaat. Er wordt van alles bedacht om gelden te werven waar u aan bijdraagt in de hoop dat u iemand helpt, of mogelijk uzelf in de toekomst, waar onderzoeken uit gefinancierd worden van ernstige ziektes.

Bij al deze acties kun je dit afvragen….
Al deze acties worden al minimaal tientallen jaren gehouden. Onderzoekers zoeken al sinds eind zestiger jaren naar de behandeling van kanker en vele andere ziektes. Al die tijd vertelden ze ons dat de oplossing in zicht was en er grote vorderingen gemaakt werden, maar er moest nog meer onderzocht worden. Wat zien we 30, 40 jaar later? Er is nog steeds geen behandeling. Ondanks de miljarden die aan al die onderzoeken besteed werden sterven er nu meer mensen aan dan 40 jaar geleden.

Wordt u voorgelogen door goede doelen?
Het is schokkend nieuws voor diegenen die steeds weer in een cirkel rondliepen in de hoop op de behandeling van of de oplossing voor een ziekte. Voor de meeste chronische ziektes is geen behandeling. Waarom? Omdat de ziektes zelf een fictie zijn! Kanker is geen ziekte! Dit wordt later dit jaar uitgelegd in het nog te publiceren boek – The illusion of disease – maar in het kort: kanker is een naam gegeven aan een patroon van symptomen die veroorzaakt worden door levensstijlkeuzes. Kanker kan niet genezen worden met chemische bestrijdingsmethoden. Het is geen ziekte die kan ontkiemen.

Het zelfde geld voor diabetes, gewoon een naam gegeven aan stofwisselingsprobleem dat veroorzaakt wordt door levensstijlkeuzes. Er zijn geen ziekte verwekkers die diabetes veroorzaken. Je kan niets onder een microscoop leggen en zeggen; Aha, dit veroorzaakt diabetes. Type 2 diabetes is niets meer als een oorzaak en gevolg effect dat veroorzaakt wordt door overvloedige geraffineerde suiker consumptie gekoppeld aan een gebrek aan beweging. Dat is geen ziekte maar het resultaat van.

Waar blijft al het geld dat bijeen gebracht wordt door goede doelen?
Soms blijft er slechts 30% of minder over voor het ‘onderzoek’, de rest zijn reclame campagne kosten administratie en hoge salarissen. Hoewel niet alle organisatie slecht zijn is er vaak meer kaf dan koren.

U kunt de wet van biochemische processen niet omkeren.
Je kan het vet afzuigen met liposuction maar het maakt de persoon niet fitter. Je kan een diabete volpompen met insuline maar het zal de insuline stofwisseling niet bevorderen. U kunt de bloedvaten schoon schrapen maar de gezondheid van het hart zal er niets op vooruit gaan.

U kunt bij patiënten dingen inbrengen, verwijderen, injecteren, een chemische aanslag plegen tot het haar uitvalt maar nog steeds niet de oorzaak behandelen. Ziet u, Westerse ‘geneeskunde’ kan de symptomen maskeren maar zal de oorzaak niet aanpakken die lijdt tot de gezondheid vernietiging.

Chemische geneesmiddelen zijn simpelweg niet het antwoord op wijdverspreide gezondheidsproblemen. Het onderzoek hiernaar is totaal overbodig, het antwoord is al lang bekend. Kanker ontstaat niet door een gebrek aan chemotherapie, een depressie niet door te weinig antidepressiva, hart en vaat ziektes niet door een gebrek aan cholesterol medicijnen. Waarom denken mensen dat deze medicijnen een oplossing zijn voor deze ziektes? Farmaceutische bedrijven doen onderzoeken naar een ‘vaccin’ om kanker te genezen. Er is echter geen stof die kanker veroorzaakt dus waar moeten ze tegen vaccineren? Iemand die elke dag 12 glazen suikerhoudende dranken drinkt en niet beweegt krijgt gewoon zwaar overgewicht, dat is geen ziekte maar het gevolg van.

Dat betekend dat er oplossingen zijn. U kunt gratis gaan bewegen. U kunt geld inzamelen voor mensen die geen geneesmiddelen kunnen betalen, groenten en fruit. Geld inzamelen voor voorlichting over voeding en levensstijlkeuzes.

Bron: Newstarget Copyright met permissie van Mike Adams

Weet waar uw geld heen gaat als u de goedgekeurde goede doelen steunt! 

InstellingNaamSalaris in €
UnicefHenk Franken371.459
Rode KruisCees Breederveld198.000
Hart StichtingHans Stam181.119

NierstichtingPaul Beerkens177.249
Kerk in actieHaaije Feenstra176.000
KWF KankerbestrijdingTon Hanselaar175.135
Artsen zonder Grenzen
Hans van de Weerd174.000
Prins Bernard cult. fonds Adriana Esmeijer160.400
NatuurmonumentenJan Jaap de Graeff154.000
Plan NederlandTjipke Bergsma136.000
Wereld Natuur FondsJohan van de Gronden129.498
CordaidRené Grotenhuis128.514
GreenpeaceLiesbeth van Tongeren126.901
Woord en DaadJan Lock125.361
Astma fondsMichael Rutgers125.000
ZonnebloemMarijke van Eck122.416
Terres des HommesRon van Huizen117.440
AmnestyEduard Nazarski115.955
Oxfam/NovibFarah Karimi115.769
SOS KinderdorpAlbert Jaap van Santb.103.164
Cliniclowns NederlandHans Geels94.577
Liliane fondsKees van den Broek92.016
War ChildMark Vogt87.600

Een meer recente lijst vindt je hier 

Denk eens aan de CAM consumenten organisaties die geen cent subsidie krijgen … Daar gaat 100% van de donaties naar het goede doel!