Gezondheid vs Formule 1: Ben jij een Winnaar of Verliezer?

Save as PDF 
pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

In de formule 1 is het geringste verschil er de oorzaak van dat je net niet wint. Net niet winnen is echter verliezen. Gaan we de topprestaties in de Formule 1 vergelijken met hoe de gemiddelde Nederlander omgaat met het tunen van zijn lichaam op gezondheid gebied dan wordt het duidelijk wat er misgaat op gezondheid gebied.

Gezondheid management
Ervan uitgaande dat u bij die gelukkige groep behoort die gezond zijn, en daar veelal nooit bij stilstaan wat dat mogelijk kan betekenen voor uw levensvreugde en inkomen indien dit niet zo zou zijn. In dit licht gezien is het eigenlijk heel raar als je ziet hoe mensen met hun kostbaarste bezit omspringen.

Formule 1

Gaan we de vergelijking maken met de autosport dan worden veel zaken maar al te

formule 1

duidelijk. Iedereen weet namelijk dat in de top van deze sport, de formule 1, elk klein detail kan leiden tot winst of verlies. Ook al is de coureur in topconditie, met een wagen die niet is voorzien van een goed frame, stroomlijn, motor, banden, brandstof, etc, etc, is hij kansloos. Bij gelijkwaardige combinaties zijn het de innovatieve ideeën die vaak de doorslag geven tussen de overwinning en roemloos verdwijnen in de vergetelheid.

Winnaar of verliezer?
Maken we nu de vergelijking met de Formule 1 en uw gezondheid dan komen er toch heel wat keiharde feiten naar voren. Lang niet iedereen is bezig zijn lichaam te ‘tunen’ blijkend uit het gebrek aan wachtlijsten bij de

sportschool. Uzelf ontzeggen van voldoende rust en het leiden van een stressvol bestaan moet er haast wel toe leiden dat er straks hier en daar onderdelen stuk gaan. Roken, … u maakt nog niet eens kans om nog wat aan de achterhoede gevechten deel te nemen, u bent in ieder geval 100% zeker bij de verliezers! Het meest simpele waar je aan kan denken is de brandstof. Velen van u hebben wel eens de ervaring gehad of daar zeker van gehoord wat er gebeurd als je de verkeerde brandstof tankt, of net iets te weinig. Je haalt simpelweg de finish niet.

Topprestaties en Voeding

finisch vlag

Weet u het nog hoe dom u iemand vond die in het zicht van de overwinning door brandstof gebrek uitviel? Iedereen kan bijna dagelijks uit de kranten halen dat er met onze brandstof ook van alles mis is. De kwaliteit is verre van wat het zou moeten zijn. Net als in de autosport zijn hier ook innovatieve producten die het mogelijk maken een voorsprong te nemen op de concurrentie. U hoeft hier niet voor te gaan spioneren om daar achter te komen. U kunt er nu voor kiezen om tot de potentiële winnaars te horen, als u tenminste over een winnaars mentaliteit beschikt?

Het verouderingsproces vertragen
Het terugdringen van het verouderingsproces – Anti Aging – is het recept om zolang mogelijk vitaal te blijven en hierdoor in staat te blijven een inkomen te verwerven. Dit fenomeen is de grootste groeimarkt aan het worden, groter dan we bij enige andere groeimarkt in het verleden hebben gezien. Anti-veroudering start met aanpak van de stofwisseling, het gebruiken van optimale vitaminen, mineralen en antioxidanten. Tegelijkertijd wordt de leefstijl opnieuw kritisch bekeken en waar nodig in de verschillende samenhangende factoren aangepast, meer ontspanning, verstandig sporten, aandacht voor minimalisering van beperkende erfelijke factoren, enz.

Pluk de vruchten
Anti-veroudering is de juiste combinatie vinden door persoonlijke adviezen gebaseerd op exacte metingen van bloedwaarden, een actieve levensstijl en intellectuele stimulatie. Diegene die hiermee al beginnen als ze de veertig gepasseerd zijn zullen de verschillen merken: minder stress en geen (chronische) vermoeidheid, geen depressieve klachten, minder allergieën, minder verkouden, meer energie, beter in je vel zitten, een beter geheugen, meer concentratievermogen, meer werk- en levenslust. Kortom, meer kwaliteit van leven en volop van het leven kunnen blijven genieten! Wanneer zij in de loop der jaren hun kwaliteit van leven gaan vergelijken met leeftijdgenoten die niet op de anti-verouderings-trein zijn gesprongen, weten ze dat zij triomfantelijk de vruchten plukken van hun inspanningen….


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]