Gardasil vaccin besmet

Gardasil HPV vaccins aangetroffen, besmet met
recombinant DNA dat in het menselijk bloed aanwezig blijft

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

door: Mike Adams, the Health Ranger
Hoofdredacteur van NaturalNews.com
Vertaling: Frank Bleeker

(NaturalNewsBij het zoeken naar antwoorden op de vraag waarom tienermeisjes verwoestende gezondheidsschade lijden na geïnjecteerd te zijn met HPV-vaccins besloot SANE Vax, Inc om flesjes Gardasil te laten testen in een laboratorium. Daar ontdekte men dat meer dan een dozijn flesjes besmet waren met recombinant DNA van het humaan papillomavirus (HPV). De flesjes werden gekocht in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, Spanje, Polen en Frankrijk, wat aangeeft dat de Gardasil besmetting een wereldwijd fenomeen is.Dit betekent dat jongeren die zijn geïnjecteerd met de inhoud van deze flesjes, besmet zijn met een ‘biohazard’ (een biologisch agens dat een gevaar vormt voor de menselijke gezondheid) – de recombinant DNA (rDNA) van HPV. Bij het uitvoeren van het onderzoek vond Dr. Sin Han Lee rDNA van zowel HPV-11 als HPV-18, die werden omschreven als ‘stevig gehecht aan de aluminium adjuvant.Dat aluminium ook in vaccins wordt aangetroffen, is op zichzelf al beangstigend, omdat aluminium nooit in het menselijk lichaam mag worden geïnjecteerd (bij inname is het giftig en het beschadigt specifiek het zenuwstelsel). Met de aanvullende ontdekking dat de aluminium adjuvant ook rDNA fragmenten draagt van twee verschillende stammen van het humaan papillomavirus, bereikt het nu het niveau van een gevaarlijke ‘biohazard’ – eerder een biologisch wapen dan iets dat lijkt op geneeskunde.

SANE Vax legt in een verklaring uit dat deze onderzoeken werden uitgevoerd nadat bij een adolescent meisje ‘binnen 24 uur nadat zij was geïnjecteerd met een HPV-vaccin, acute Juveniele Reumatoïde Artritis werd waargenomen.’

rDNA in Gardasil genetisch gemanipuleerd

Het rDNA waarvan aangetoond werd dat het Gardasil verontreinigt, is geen ‘natuurlijk’ rDNA van het HPV virus zelf. Het is eerder een genetisch gemanipuleerde vorm van genetische HPV code die tijdens de productie aan de vaccins wordt toegevoegd.Dr. Lee, de patholoog die de laboratoriumproeven deed die de ‘biohazard’ besmetting van Gardasil vast stelde zei:‘’Natuurlijk HPV DNA blijft niet zo lang in de bloedbaan. Het HPV DNA in Gardasil is echter geen ‘natuurlijk’ DNA. Het is een recombinant HPV DNA (rDNA) – genetisch gemanipuleerd – om in gistcellen gevoegd te worden voor VLP (virus-like-particle – op virus gelijkende deeltjes) eiwit productie. Van rDNA is bekend dat het zich anders gedraagt dan natuurlijk DNA. Het kan een menselijke cel binnendringen, met name via inflammatoire laesies(ontstekingen) die veroorzaakt worden door de effecten van de aluminium adjuvant, via nog niet goed begrepen mechanismen. Wanneer een segment van dit recombinant DNA in een menselijke cel wordt ingebracht, zijn de gevolgen moeilijk te voorspellen. Het kan tijdelijk in de cel blijven, of daar voor altijd blijven, een mutatie veroorzakend, of niet. Nu bevat de gastcel zowel menselijk als genetisch gemanipuleerd HPV rDNA.”Onschuldige meisjes worden geïnjecteerd met genetisch gemanipuleerde HPV rDNA

Wat dit allemaal betekent is, dat onschuldige meisjes door middel van Gardasil vaccins, geïnjecteerd worden met het recombinant DNA van HPV en dat deze biologisch gevaarlijke stof in hun bloed blijft. De implicaties zijn nogal griezelig, zoals Dr. Lee uitlegt “Als eenmaal een segment van recombinant DNA in een menselijke cel is ingebracht, zijn de gevolgen lastig te voorspellen. Het kan tijdelijk in de cel aanwezig zijn, of daar voor altijd blijven, al dan niet een mutatie veroorzakend. Nu bevat de gastcel zowel menselijk DNA als genetisch gemanipuleerd viraal DNA.”De vaccin industrie heeft, uiteraard, een lange en duistere geschiedenis van vaccins die besmet zijn met kanjerveroorzakende virussen en andere schrikwekkende contaminanten.Bekijk deze schokkende video van Dr. Hilleman, wetenschapper bij Merck, waarin hij openlijk toegeeft dat poliovaccins op grote schaal verontreinigd waren met SV40 virussen, die kanker veroorzaken:

Het heet ‘Merck vaccine specialist Dr. Maurice Hilleman geeft de aanwezigheid van SV40 en AIDS in vaccins toe’. De film werd gedeeltelijk becommentarieerd door Dr. Len Horowitz. Je kunt de volledige tekst van dit buitengewone interview lezen op: 

Als je dacht dat vaccins veilig waren, denk dan nog eens. Informeer jezelf. Leer de waarheid kennen en alsjeblieft, deel dit verhaal met zoveel mogelijk anderen, zodat zij ook op de hoogte zijn.Luister goed mensen: Waarom, denken jullie, dat de vaccinindustrie zoveel druk heeft uitgeoefend voor het verkrijgen van een totale financiële immuniteit in het vaccinatieschade compensatieplan van de overheid? Omdat ze wisten dat, als de waarheid ooit aan het licht zou komen over hoeveel gevallen van kanker, autisme en zelfs de dood werkelijk werden veroorzaakt door vaccins, zij financieel zouden worden weggevaagd! 
Biologische risico’s. Hiermee wordt verwezen naar biologische stoffen die een bedreiging voor de gezondheid van levende organismen vormen, vooral die van mensen. Dit kan onder meer afval, medisch afval of monsters van een micro-organisme, virus of toxine (uit een biologische bron) zijn, die de menselijke gezondheid kunnen beïnvloeden. Het kunnen ook stoffen zijn die schadelijk zijn voor dieren.Recombinant DNA staat voor een combinatie van genetisch materiaal (DNA) die met behulp van recombinant-DNA-technologie door de mens op kunstmatige wijze in een laboratorium is verkregen en niet als zodanig in de natuur voorkomt. Deze combinatie kan bestaan uit DNA afkomstig van organismen of virussen van dezelfde soort of van verschillende soorten.Vaccins besmet met recombinant DNA 
dat in het menselijk bloed aanwezig kan blijven

Door Anneke Bleeker

Vaccins, inmiddels een veel besproken onderwerp waar wij ons woordje over kunnen meepraten. Alles begon met onrustige gevoelens. We deelden deze gevoelens. Er bleken meer personen te zijn met dezelfde gedachten, wat er toe leidde dat we zijn gaan waarschuwen. Dit alles gebeurde toen het HPV-vaccin werd geïntroduceerd in het voorjaar van 2009. Een legendarisch moment; een vaccin dat was ontwikkeld, zo vertelde men, om baarmoederhalskanker te voorkomen. Voorkomen? Maar wat zijn de gevolgen? Kunnen we zeker weten dat we geen gevolgen ondervinden na het injecteren van deze spuit met niet lichaamseigen stoffen? Kent men de mogelijke gevolgen op korte en langere termijn?

Wat als er vaccins komen die zogenaamd leverkanker, maagkanker en alle vormen van kanker zouden kunnen voorkomen? Plat spuiten? Allemaal gedachten die geuit werden, inclusief de ervaringen uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw met DES en Softenon. Wie hiervan op de hoogte is reageert onmiddellijk met de woorden, dat dit zich niet mag herhalen! 

O nee? De fabrikanten krijgen in dit geval ruimschoots de gelegenheid een grote groep meisjes als ‘proefkonijn’ te gebruiken, maar daar blijft het niet bij, want als dit jaarlijks uitgevoerd gaat worden dan zijn er over enkele jaren wel heel veel meisjes gevaccineerd met mogelijk grote negatieve gevolgen. Zo spraken wij continu, elke dag, overal waar we de gelegenheid kregen, tot – voor velen – vervelens aan toe!

Daar heb je haar weer…
Zeur toch niet zo, men verzint dit niet voor niets! Stop met waarschuwen, ga iets anders doen, waar maak jij je druk om? Wat is jouw belang bij het vertellen dat men uit moet kijken? Denk jij het tij te keren? De overheid heeft het goede met ons voor, jij moet je niet zo overdreven opstellen.
Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen, hier heeft men een reden voor! Inderdaad daar hadden allen gelijk in, het was niet voor niets verzonnen. In elk geval om de schatkist van velen te vullen. Dat was overduidelijk. Fabrikanten verzinnen ook niet iets voor niets!

Daar zit een gedachte achter. Wat is er mooier dan gezonde mensen in de angst te jagen, bang te maken met verhalen over ziektes die zij niet willen krijgen om dan met een zogenaamde oplossing te komen, die de ziekte zal voorkomen? Hup massaal even naar het prikpunt. Het is even vervelend maar daarna lacht het leven je toe, jij zult die ziekte niet krijgen, toch? Even een spuitje halen en je zult gevrijwaard blijven! 

Dat is wat men durft te beweren maar schadeclaims accepteren zij niet.

Dat is raar! Als je zo achter je product staat dan moet dat toch geen punt van twijfel zijn? Dan doe je dat heel gewoon. Geen schade vergoeden, maar wel staan jubelen dat dit op en top veilig is. Dat zij dit niet willen maakte mij en velen achterdochtig, naast het feit dat men niet weet wat het ingespoten ‘goedje’ mogelijk in een lichaam gaat aanrichten. De verhalen uit landen waar men al langer aan het spuiten was maakten ons ook niet vrolijker. Redenen genoeg om op grote schaal aan de bel te trekken.

Velen schroomden niet onze uitspraken in twijfel te trekken, belachelijk te maken, overdreven te vinden, kortom: men veegde het liefst alles direct van de tafel want vele spuiten legen, dat was het doel! Het doel van de fabrikant. De overheid was beïnvloed en kwaakte alles na, de vaccinerende krachten die ingezet werden om deze actie snel te laten verlopen dachten ook het goede te doen; zij wisten niet beter.

Maar wie zich verdiept in deze materie durft een medemens geen spuit in het lichaam te jagen. Je zou het gevoel krijgen iemand moedwillig te benadelen of zelfs van het leven te beroven. Er zijn nu in deze tijd zoveel verhalen bekend; zelfs bekentenissen, gedaan door medewerkers van vaccin fabrikanten… Als ik mij nu inbeeld dat ik morgen iemand een vaccin in moet spuiten zou ik slapeloos de nacht doorbrengen en denken dan mogelijk iemand voorgoed zijn gezondheid beïnvloed te hebben of nog erger. Daar dat misdadig is, we mogen ook niet zomaar op andere manieren de medemens schade berokkenen, dan ben je strafbaar; dan mag dit dus ook niet.

Als je het zo bekijkt is het toch heel simpel? 
De ene mens spuit een spuit leeg in het lichaam van de ander en denkt het goed te doen daar dit voortdurend op grote schaal door de fabrikanten en andere belanghebbenden verteld wordt. Via reclamespotjes op de radio en televisie, via de bladen, de kranten, 

… het lijkt wel een grote hersenspoel actie! 

Wereldwijd lijkt juist die bepaalde ziekte te overheersen of je niet iets anders kunt krijgen, je niet iets anders kan overkomen. Nee, als je die spuit niet krijgt mis je de boot! Zo verkoopt men de praatjes waardoor ouders in tweestrijd komen te staan. Kinderen van gescheiden ouders die uitgespeeld worden. De ene ouder wil het wel en de andere niet. Drama’s zijn daardoor ontstaan.

Weer onthullingen…
Enfin, boeken kunnen we vullen over hoe men reageerde, wat we beleefd hebben en hoe velen je ontlopen omdat je met verhalen komt waarmee men zelf iets moet doen nadat men heeft geluisterd. 

Zelf iets moeten is in dit geval: zelf de eigen verantwoording nemen. Zelf beslissen in plaats van klakkeloos de oproepkaart achterna lopen. Zelf bedenken of je het aandurft zomaar wat te laten inspuiten. Zelf nadenken is zelf kennis vergaren, er over spreken, er tijd insteken, beslissingen nemen.

Dat is wat veel mensen liever uit de weg gaan en dan uit gemak maar doen wat het grote apparaat ons toeschreeuwt en zich dus maar laten inspuiten met het vaccin om vervolgens weer verder te gaan met de orde van de dag, wat dat dan ook moge zijn. 

Opeens moe? Andere verschijnselen? Langer kwakkelend? Nee komt niet van het vaccin, zal wel toeval zijn. Er zijn meer mensen wereldwijd die net zolang doorgaan met de waarheid boven tafel krijgen. Er werden vele flesjes Gardasil getest. Men ontdekte dat meer dan een dozijn flesjes besmet was met recombinant DNA van het humaan papillomavirus (HPV). De flesjes werden gekocht in de Verenigde Staten, Australie, Nieuw Zeeland, Spanje, Polen en Frankrijk, wat aangeeft dat de Gardasil besmetting een wereldwijd fenomeen is.

Nu we dit weten als een bevestiging, hoe mal zijn wij dan met velen die aan de bel blijven trekken? De weg blijven wijzen naar informatie? Telkens weer zeggen: ‘Verdiep je, informeer je en neem niet klakkeloos alles aan wat men als mooi voorspiegelt’.

Wereldwijd zijn er ook mensen bezig dergelijke informatie naar buiten te brengen. Zo iemand is bijvoorbeeld Mike Adams. Via zijn nieuwsbrief verspreidt hij zijn gevonden informatie. Samen staan we sterk en uiteindelijk zal voor iedereen het plaatje helder worden. Steeds meer mensen denken bewuster na bij het vraagstuk ‘wel of geen vaccins’.

Bedenk je dat wanneer een baby net is geboren deze aanvallen al beginnen. Recent gaven wij het voorbeeld van het meisje uit de Filippijnen. Kleine Daphny kreeg zonder overleg met haar ouders binnen vierentwintig uur na de geboorte het Hepatitis B vaccin. Deze ouders kwamen er achter dat ditzelfde vaccin nog driemaal in de herhaling gepland stond. Als Daphny 6, 10 en 14 weken zou zijn dan zou zij nogmaals gevaccineerd worden. Dat is dus in 14 weken tijd viermaal een vaccin tegen Hepatitis B. Hier is dan ook een stokje voor gestoken. De vader van deze kleine dame is nu in zijn omgeving zeer actief de mensen aan het informeren. Dat is hard nodig, heel hard nodig. In dergelijke landen worden kinderen op weg naar school zo van de weg geplukt bij een mobiele vaccinatiepost en voor zij het kunnen beletten zijn ze gevaccineerd. Waarmee? Ouders zijn niet goed geïnformeerd, weten niet hoeveel vaccins hun kind heeft gehad. Lees bovenstaand wat Mike Adams heeft verspreid. Hiermee is meteen bewezen dat wij hier in Nederland zo gek nog niet zijn met allen die zich druk maken om ‘de eigen buren te informeren’. Bezint eer gij begint, is een gevleugelde uitspraak geworden. Baat het niet, schaadt het niet is verlakkerij, een dooddoener! Er is informatie genoeg, je moet het willen lezen!

Anneke Bleeker verontrustemoeders

Gardasil vervuiling: 
EMA neemt verantwoordelijkheid, FDA laat de bal vallen
16 september 2011 (Vertaling: Frank Bleeker)In een reactie op een onderzoek over de recente ontdekking door SANE Vax van genetisch gemanipuleerd HPV-DNA in Gardasil™ , werd door radio Tipp.fm uit Clonmel, County of Tipperary in Ierland de volgende mededeling uitgezonden:

‘De Irish Medicines Board (IMB) en de European Medicines Agency (EMA) zijn zich bewust van de recente mededeling van SANE Vax en hebben in het verlengde daarvan de vergunninghouder gevraagd onmiddellijk een evaluatie uit te voeren met betrekking tot het risico van de besmetting…”… De IMB draagt, via haar deelname aan de Europese wetenschappelijke commissies bij aan de lopende Europese beoordeling van deze kwestie en zal dat blijven doen tijdens verdere EU-bijeenkomsten die gepland staan voor de komende week. Eventuele updates op de uitkomst van deze besprekingen en eventuele aanbevelingen zullen, naargelang het geval, worden belicht. Op dit moment blijft de balans van risico’s en voordelen positief voor het vaccin. Voor het Gardasil vaccin is in 2006 een licentie afgegeven. Het IMB bewaakt, samen met de EMA nog steeds de voordelen ten opzichte van het risicoprofiel van Gardasil.’Dit is met name goed nieuws voor de medische consumenten in de 27 landen van de Europese Unie (Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk). Een ‘directe risico-evaluatie’ zou moeten inhouden dat de vergunninghouder nu:• De omvang van de besmetting moet bepalen
• Het mogelijke risico voor de gezondheid moet bepalen, dat het gevolg kan zijn van HPV recombinant DNA dat bevestigd is aan een aluminium adjuvant, wanneer dat in het menselijk lichaam wordt ingespoten.Het belangrijkste probleem in hier niet zozeer dat het vaccin residuen van DNA in zich heeft, maar dat de vervuilende HPV-DNA genetisch gemodificeerd zijn en stevig bevestigd aan een aluminium adjuvant – waardoor het een onbekende grootheid wordt voor zover het gezondheidsrisico’s betreft.Is recombinant (genetisch gemanipuleerd) HPV-DNA, ofwel niet oorspronkelijk DNA, in staat het menselijk DNA te veranderen en op deze manier mogelijk kanker of een groot aantal immuunziekten op gang te brengen? De fabrikant van Gardasil™, Merck, heeft alles in het werk gesteld om de gezondheidsautoriteiten van overheden over de hele wereld ervan te overtuigen dat er geen viraal DNA in het vaccin aanwezig was . Merck vertelde gezondheidsinstanties herhaaldelijk dat dit vaccin alleen van hetL1 eiwit gemaakte virusachtige deeltjes bevatte en GEEN HPV-DNA! Zich bewust van de mogelijke gezondheidsrisico’s van restanten DNA, vertrouwden de overheidsambtenaren van vele nationale gezondheidsdiensten op deze zekerheid, wanneer zij het vaccin goedkeurden voor gebruik.

Het Team van SANE Vax denkt dat de oplossing eenvoudig is: Gardasil™ voldoet niet aan de specificaties die de fabrikant opgesteld had om goedkeuring voor het gebruik van hun HPV-vaccin te krijgen. Daarom dient met het gebruik van Gardasil™ gestopt te worden tot het moment dat de fabrikant alle resterende HPV DNA heeft verwijderd, of kan bewijzen dat het resterende HPV rDNA, gehecht aan de aluminium adjuvant geen gezondheidsrisico’s oplevert bij injectie in het menselijk lichaam.

SANE Vax wil de EMA en de IMB bedanken voor het feit dat zij hun verantwoordelijkheid willen nemen. Wij geloven dat het eisen van een onmiddellijke risico-evaluatie die door de vergunninghouder wordt uitgevoerd, de enige redelijke, voor de hand liggende optie is. Medische consumenten over de hele wereld zullen dit aanschouwen en met grote belangstelling de uitkomst van uw onderzoek naar deze kwestie afwachten. SANE Vax Inc heeft de FDA in kennis gesteld over de ontdekking van de HPV rDNA verontreiniging in Gardasil™ voordat iemand anders op de hoogte werd gesteld. Waarom blijft het, met betrekking tot deze besmetting van Gardasil™ zo ontzettend stil bij deze overheidsorganisatie? Heeft de Food and Drug Administration in de Verenigde Staten de bal laten vallen?Zou het kunnen zijn dat, omdat de FDA in gebreke bleef om van de fabrikant te eisen om het testen op en het evalueren en kwantificeren van de risico’s van het resterende recombinant HPV-DNA in Gardasil™ alvorens goedkeuring te verlenen voor het op de markt brengen van Gardasil™, zij gewoon maar besloten hun speeltjes te pakken en naar huis te gaan?Medische consumenten verdienen beter dan dat!!
Norma Erickson 
Voorzitster van SANE Vax Inc

Vijf zaken die je echt over Gardasil moet wetenMaandag, 26 september 2011Door: Tony Isaacs / Vertaling: Frank Bleeker
Lees meer NaturalNews(NaturalNews) Na de politieke storm over Gardasil en verplichte HPV vaccinaties, heeft CNN een artikel geplaatst over de zaken waarvan zij beweerden dat zij bekend zouden zijn. Het artikel betoogde dat de controverse rond het HPV vaccin voornamelijk op politiek gebied lag, maar dat het HPV vaccin veilig was. CNN merkte ook op dat we kinderen al vele jaren lang vaccineren.
Voor degenen die de waarheid prefereren boven de propaganda in de mainstream (gevestigde) media zijn hier vijf zaken die je echt moet weten over de HPV vaccins:

1. Merck had een nieuwe melkkoe nodig om de miljarden winst die waren verloren gegaan na het debacle met het ‘geneesmiddel’ Vioxx, dat uiteindelijk van de markt werd gehaald nadat het om en nabij 50.000 slachtoffers had gemaakt. Gardasil werd tot die nieuwe melkkoe gekozen en net als met Vioxx, heeft Merck zijn toevlucht genomen tot opgetuigde en onjuiste studieresultaten en heeft bewijzen van schade verdoezeld.

Bij de oorspronkelijke (eerste) veiligheidsstudies van Merck werd gebruik gemaakt van een placebo die identiek was aan het Gardasil vaccin zonder de HPV-virus componenten, in plaats van een goedaardige placebo, zoals een zoutoplossing. De placebo bevatte het zeer giftige aluminium, polysorbaat-80, en natriumboraat, stoffen waarvan de bijwerkingen opmerkelijk vergelijkbaar zijn met bijwerkingen zoals die na Gardasil injecties gezien worden. 

Uit feitelijke onderzoeksgegevens van Gardasil blijkt, dat een schokkende 73,3 procent van de deelnemers die Gardasil kregen, nieuwe medische aandoeningen ontwikkelden, variërend van griepachtige verschijnselen tot verlamming. Bijna 60 procent had systemische reacties. De ontvangers van de ‘placebo’ vertoonden soortgelijke resultaten, maar een onschuldige zoutoplossing zou uiteraard maar een fractie van dergelijke reacties hebben opgeleverd.

2. Studies hebben zelfs aangetoond dat Gardasil en haar zustervaccin Cervarix (van GlaxoSmithKline) geen bescherming bieden aan vrouwen die al aan het HPV-virus blootgesteld zijn geweest, maar in wezen een sterk verhoogd risico vormen, zowel voor hen die daar reeds aan blootgesteld zijn geweest als voor aanstaande moeders. Wanneer het HPV-vaccin wordt toegediend aan een vrouw met een slapende of ongevaarlijke vorm van HPV, stijgt haar kans op het ontwikkelen van precancereuze letsels met maar liefst 44,6 procent!

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) heeft 45 gevallen gerapporteerd van spontane abortus of miskramen, volgend op een vaccinatie met Gardasil. Rond het moment waarop het vaccin werd goedgekeurd, werden vijf baby’s geboren met aangeboren afwijkingen, nadat hun moeders Gardasil was toegediend, vergeleken met geen enkele uit de placebogroep. Latere rapporten spreken van een aantal van aangeboren afwijkingen in de gevaccineerde groep dat dichter bij de 40 ligt! 

3. De vaccinatie veiligheidsgroepering SANE Vax kondigde aan dat zij hadden ontdekt dat Gardasil besmet was met een substantie die vele overheidsorganisaties op het gebied van gezondheid en veiligheid, zouden kenmerken als een ‘bio-hazard’- een gevaar voor de volksgezondheid. HPV recombinant DNA (rDNA) werd aangetroffen in 100 procent van de 13 monsters met verschillende batchnummers, die afkomstig waren uit Nieuw Zeeland, Australië, Spanje, Polen, Frankrijk en drie staten in de Verenigde Staten.

4. Wegens gebrek aan informatie van Merck voor artsen over het voorschrijven van Gardasil, zijn artsen terughoudend met het melden van bijwerkingen en andere factoren. Feitelijke doden en bijwerkingen als gevolg van Gardasil worden maar mondjesmaat gerapporteerd. Er wordt geschat dat bijwerkingen door andere vaccins maar voor 10 procent worden gerapporteerd. Voor Gardasil wordt dit geraamd op slechts één procent.

5. Iedereen die erover twijfelt dat Gardasil overlijden heeft veroorzaakt en heeft geleid tot permanente schade en verwoeste gezinnen zou eens een kijkje moeten nemen op de website van SAN Vax (www.sanevax.org). Deze website, in het leven geroepen door moeders van als gevolg van HPV vaccins overleden of voor het leven beschadigde dochters, vertelt verhaal na verhaal waarin de schade die HPV vaccinaties kunnen aanrichten, geopenbaard wordt.

Het spoor van misleiding door Gardasil wordt direct gevolgd door een enorm maar vaak verborgen rivier van tranen. Ouders en het grote publiek verdienen het uitgebreid over de waarheid geïnformeerd te worden om te voorkomen dat dit leidt tot een nog grotere oceaan van lijden.
Bronnen zijn o.a.

Over de auteur:
Tony Isaacs is schrijver over natuurlijke gezondheid, advocaat en onderzoeker, die de website The Best Years in Life beheert voor degenen die medicijnen op recept en door de mainstream beheerde ziekten wensen te voorkomen en op een natuurlijke manier langer, gezonder en gelukkiger willen leven. De heer Isaacs is auteur van boeken en artikelen over natuurlijke gezondheid, levensduurverlenging en het verslaan van kanker, inclusief het boek: “Cancer’s Natural Enemy” (De Natuurlijke Vijand van Kanker) en is bezig met een groot project, een boek dat later dit jaar zal worden gepubliceerd. Hij draagt als schrijver ook bij aan de wereldwijde actiegroep SANE Vax Inc. die probeert de waarheid over het HPV-vaccin aan de oppervlakte te brengen. Mr. Isaacs woont op dit moment in het schilderachtige East Texas en pendelt vaak naar het nog mooiere Texas Hills Country in de buurt van Austin en San Antonio voor het geven van lezingen en seminars. Hij host ook het CureZone forum “Ask Tony Isaacs – featuring Luella May” en ook de Yahoo Gezondheidsgroep “Oleander Soup” en hij werk als consultant voor de “Utopia Silver Supplement Company”.