De zoekmachine vindt voor je gezondheid, wat je dokter niet weet!

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Al een aantal jaren ben ik een grote fan van energetische testen zoals de NES scan die zaken aan het licht brengen die de onderliggende oorzaak van een lang sluipend gezondheid probleem aan het licht brengen. Problemen die maar al te vaak ‘behandeld’ worden met chemische medicamenten die je in maar al te veel gevallen verder verstikt doen raken in het farmaceutische wespennest.

Ik kan dan ook langzamerhand weinig respect opbrengen voor de dokters die klaarblijkelijk niet verder kijken dan hun neus lang is en zich niet verder ontwikkelen waar voedingsleer in onze moderne tijden met al die giftige fabrieksvoeding een onontbeerlijke eerste optie zou moeten zijn. Heb je als dokter dit niet tenminste een klein beetje in je pakket dan ben je in mijn ogen totaal ongeschikt voor je werk of het moet zijn dat er intensieve samenwerking bestaat met een specialist op dit gebied. Punt!

De laatste tijd heb ik ook de nijging mijn voorkeur uit te spreken voor de Bio Meridian test. Waarom? Omdat deze test zeer uitgebreid en feilloos aan het licht brengt welk voedingsmiddel of zelfs ingrediënt daarin een tijdelijk en / of een blijvend probleem oplevert voor de gezondheidstoestand van die bepaalde persoon. Het kunnen echter maar al te vaak ingrediënten zijn die bij iedereen problemen geven. De vraag is dan; “Wat doet die rommel in onze voeding?”

De Google zoekmachine voor je gezondheid
Hoe werkt het nu als je een tijdelijk probleem hebt met bepaalde stofjes? De gevonden stof(jes) worden opgeslagen in simpel water. (onthoudt dat water een geheugen werking bezit) In dit water zit een klein beetje alcohol zodat het langer houdbaar is. Een kleine hoeveelheid van dit water activeert je eigen immuunsysteem net zoals je dit ook kent van Homeopathie of zoals het ooit bedoeld was bij vaccinaties. (In dit laatste geval is dit echter met alle chemische toevoegingen tot een biologisch wapen geworden met een verborgen doelstelling) Het water wordt dus geprogrammeerd met de bij jezelf vastgestelde zwakke punten.

Dit lijkt voor veel mensen ‘abacadabra’ maar de resultaten zijn fenomenaal zoals Ron Fonteine laatst ondervond. Hij had pas een ander voedingsmiddel gebruikt wat met de Bio Meridian test feilloos aan het licht kwam dat daar een probleem lag.

Iedereen kent zo langzaam maar zeker wel het voordeel van Google om succesvol de meest opmerkelijke zaken te vinden. De Bio Meridian test vergelijk ik maar al te graag met de Google zoekmachine. Het grote verschil merk je al bij binnenkomst. Vraagt de dokter normaal; “Waar kom je voor of wat is het probleem?”, hier hoef je totaal niets te zeggen en kun je zelf vaststellen dat de computer met een giga database de vinger op de ‘pijnlijke’ plaats legt. Het is een techniek die zijn oorsprong al vond met Dr. Voll in de veertiger jaren. De komst van de computer heeft de testprocedure in een topversnelling gebracht met de meer als 60.000 opgeslagen markers die onafhankelijk en interactief werkzaam kunnen zijn. Daarmee is in vergelijking de traditionele dokter een slechtziende die met een kaarsje in het donker aan het zoeken is naar een speld in een hooiberg.


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]