De Fluoride Leugen

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

BEWIJS: Chinese industriële fluoride leveranciers rangschikken natriumfluoride openlijk onder ‘insecticide’ en ‘lijm conserveermiddel’, als aanvulling op ‘chemische stof t.b.v. waterbehandeling’

Door: Mike Adams
Vertaling: Frank Bleeker
Bron: Natural News

Fluoride propagerende artsen en tandartsen die proberen om de drinkwatervoorziening met fluoride te verontreinigen promoten hun dodelijke plannen met een slimme leugen… een leugen die je gehoorzaam herhaald ziet worden, elke keer als fluoride gepromoot wordt! En zo klinkt die leugen:Fluoride is een natuurlijk voorkomend mineraal in het water. Het water in onze stad heeft helaas een te laag niveau, dus voegen we gewoon fluoride aan het water toe om het optimale niveau te verkrijgen om de openbare gezondheid te verbeteren.Deze leugen wordt bijna letterlijk, in iedere stad herhaald die probeert om haar burgers te vergiftigen met fluoride. Waarom is het een leugen? Hier zijn de vijf valse misleidingen die in de verklaring zijn opgenomen:

Misleiding 1: De fluoride die aan het water wordt TOEGEVOEGD is geen ‘natuurlijk voorkomende fluoride’. Het is een chemisch restproduct dat vaak wordt gekocht van chemische fabrieken in China

Misleiding 2: Het onjuiste idee dat de inname van fluoride op de een of andere manier goed is voor je tanden. Op zijn best is fluoride een lokale behandeling die in je mond gespoeld zou moeten worden en daarna uitgespuugd. En dat allen nog maar als het echte, natuurlijke (minerale) fluoride is, en niet de fluorkiezelzuur toxines die als fluoride gepromoot worden.

Misleiding 3: Wat de steden omschrijven als ‘fluoride’ is in werkelijkheid een giftige cocktail van meer dan 100 industriële chemicaliën en zware metalen, waarvan vele in grote hoeveelheden gekocht worden in China, waar industriële verwerkingsbedrijven proberen om van hun overtollige giftige afval proberen af te komen, door het te labelen als ‘Natriumfluoride’.

Misleiding 4: Er is niet zoiets als een ‘laag’ fluoride niveau of een ‘optimaal’ fluoride niveau in het drinkwater. Zuiver drinkwater zou helemaal GEEN fluoride mogen bevatten.

Misleiding 5: Fluoride is ‘veilig’ voor menselijke consumptie. Oh, echt waar? Maar waarom wordt natriumfluoride dan door de fabrikanten van grote labels voorzien met daarop strenge veiligheidswaarschuwingen over het veroorzaken van ernstige schade aan de mens?

Chinese fluoride fabrikanten geven openlijk de giftigheid van de chemische stof toe. Veel van de zogenaamde ‘fluoride’ die in de drinkwatervoorziening in Amerika, Canada, Australie en andere landen gedumpt wordt, is eigenlijk afkomstig van bedrijven zoals deze in China: Fluoride Chemicals (Yunnan) Co., Ltd..Zoals je duidelijk kunt zien op de pagina met een overzicht van industriële chemicaliën van Alibaba.com, biedt de Fluoride Chemicals (Yunnan) Co. een 98% waterbehandelingsproduct – Natriumfluoride – aan met de volgende omschrijving voor zijn toepassingsmogelijkheden:Het wordt gebruikt bij de vervaardiging van ongekalmeerd staal en bij het smelten en zuiveren van lichte metalen. Het wordt ook gebruikt bij de fluoridering van drinkwater, als hout veredelingsmiddel en een lijmconserveermiddel. Een insecticide, een beschermende coating voor metalen, een conserveermiddel voor staal en andere metalen, een flux voor het solderen en lassen, en een flux en pacificeerder voor keramiek-, glas- en porseleinglazuur. 

Dit bedrijf fabriceert ook synthetisch kryoliet, het fluoride bestrijdingsmiddel dat in het geheim wordt gespoten op druiven en andere gewassen, wat grote hoeveelheden fluoride toevoegt aan je voedsel.Hier volgt de beschrijving van synthetisch kryoliet, rechtstreeks afkomstig van de industriële chemicaliën leverancier die het met tonnen tegelijk verkoopt aan de Amerikaanse levensmiddelenproducenten: Gebruik: Het wordt voornamelijk gebruikt als flux bij het uitsmelten van aluminium door gesmolten zoutelektrolyse, ook gebruikt bij de vervaardiging van emaille om het de opaalachtige glans te geven, een deklaag en hulpoplosmiddel van glas en email, een insecticide t.b.v. gewassen, een flux bij het gieten van aluminiumlegeringen en bij de vervaardiging van ferro-legeringen en ongekalmeerd staal en een slijtvast vulmiddel voor slijpschijven met een kern van hars en rubber.In hoge mate corrosief voor de menselijke huid
Een andere leverancier van natriumfluoride voor drinkwatervoorzieningen, de Shanghai Polymet Commodities Ltd. In China geeft de volgende omschrijving voor de chemische stof die zij in bulk te koop aanbieden:

Fluorkiezelzuur / kiezelfluorwaterstofzuur:
Eigenschappen: Kleurloos, doorzichtig en rokerige vloeistof met een doordringende geur; zeer zuur, oplosbaar in water en vluchtig; met desinfecterende werking, corrosief voor glas, keramiek, lood en andere metalen; zeer corrosief voor de menselijke huid en schadelijk voor de ademhalingsorganen, bewaren in een kunststof container.
Weer een andere industriële fluoride leverancier uit China omschrijft natriumfluoride als:…gebruikt als pesticiden en bactericiden in de landbouw. Gebruikt als UF2 adsorptiemiddel in nucleaire industrie.
Nog een andere natriumfluoride leverancier omschrijft hun fluoride chemicaliën als: ‘Een kleurloze kristallijne of witte poeder, …opgelost in water, met gif.’

Dit bedrijf gaat door met de beschrijving van het gebruik van zijn natriumfluoride chemicaliën als:Wordt gebruikt als ‘houtveredelingsmiddel’, bij medische corrosie, smeltmiddel bij het lassen…, vervaardiging van ‘rimmed’ staal, behandelen van huiden en vellen voor de lederindustrie, lijmconserveermiddel, zuiverings- en kleuringsmiddel bij het smelten van lichte metalen.Reducerend vloeimiddel bij lassen en solderen, flux genaamd

In de glas- en porseleinindustrie en bij tandtechniek maakt men gebruik van glassolderen

Gedesoxideerd staal is staal waaruit een deel, of alle zuurstof uit de smelt verwijderd wordt tijdens het productieproces van staal. Vloeibaar staal bevat opgeloste zuurstof na de omzetting van gesmolten ijzer, maar de oplosbaarheid van zuurstof in staal neemt af wanneer de temperatuur weer daalt.
Hieronder staan twee foto’s, direct gekopieerd vanaf de Alibaba website, die tonen hoe fluoride wordt gepromoot al seen insecticide, een chemische stof voor de nucleaire industrie en een waterbehandelingsmiddel in één!

Fluoride promotors zijn criminelen die erop uit zijn om de mensheid te vergiftigen!

Houd dit allemaal in het achterhoofd als de locale politiek zegt dat zij de niveaus van ‘natuurlijk voorkomend fluoride’ gaan ‘aanpassen’ in de plaatselijke drinkwatervoorziening. In dat geval liegen ze tegen je. Wat men werkelijk bedoelt is dat ze een giftige pesticide gaan dumpen en iedereen gaan vergiftigen!

Zegt het voort: Natriumfluoride is VERGIF! Dat is een van de redenen waarom het zo goed werkt als pesticide! Bureaucraten die dit in de stedelijke drinkwatervoorziening willen dumpen – zoals burgemeester Sam Adams van Portland verdienen het om gearresteerd te worden als barbaarse criminelen die massavernietigingswapens inzetten tegen de bevolking van de Verenigde Staten.Blijf NaturalNews.com lezen voor meer nieuws over fluoride, GGO’s, chemtrails, vaccins en andere chemische bedreigingen voor je gezondheid en welzijn. Deel dit verhaal om het nieuws te verspreiden:Fluoride is een chemisch wapen. Degenen die het binnenkrijgen worden ‘bijkomende schade’ in de oorlog om de controle over de werkelijkheid.

Ook waard om te bekijken: The Fluoride Deception (Het Fluoride Bedrog), een video van Mike Adams, The Health Ranger: Aaron Dykes onthult verborgen beelden van de Austin fluoride zuiveringsinstallatie


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]