Chemotherapie onthuld als giftig voor elke levende cel in het menselijk lichaam !!

Waarschuwing voor mitochondriale disfunctie van onderzoekers


Een stille getuige

Chemotherapie is geen medicijn; het is helemaal geen therapie. Een nieuwe studie gepubliceerd in het American Journal of Physiology-Cell Physiology beschrijft de chemotherapie voor het veroorzaken van mitochondriale dysfunctie in de spieren van de patiënt. Dit is geen eenvoudige bijwerking. Dit is een direct slopend effect dat wordt toegebracht aan patiënten, een aandoening die vermoeidheid, zwakte, oxidatieve stress en spierafbraak bij patiënten veroorzaakt. Het onderzoek, uitgevoerd aan de Universiteit van Vermont, vindt dat borstkankerpatiënten worden geschaad door de chemotherapiedrugs doxorubicine en paclitaxel. Dit zijn de zogenaamde medicijnen die vaak worden gebruikt na een operatie bij borstkankerpatiënten.


Bron artikel: NaturalNews: Chemotherapy revealed as toxic poison for every living cell in the human body: Mitochondrial dysfunction warning from researchers
Door Lance D Johnson


De mitochondria zijn het energiecentrum van de cellen. Kankerbehandeling zou de energieproductie van cellen moeten maximaliseren, niet beperken. Het maximaliseren van mitochondriale energieproductie is een van de sleutels voor een gezond kankerherstel. Borstkanker geneesmiddelen creëren letterlijk de voorwaarden voor toekomstige kankers om zich te ontwikkelen en vast te houden. (Verwant: Chemotherapie blijkt het aantal tumorcellen dat in het bloed circuleert te vergroten, en verspreidt het naar eerder onaangetaste gebieden.)

Chemotherapie drugs vernietigen mitochondriën van gezonde cellen, het initiëren van chronische ziektetoestanden


Om een beter begrip te krijgen, vergeleek het onderzoeksteam van de Universiteit van Vermont spiervezels van vrouwen die chemotherapie ondergingen voor de verwijdering van borstkanker na de tumor. In vergelijking met een gezonde controlegroep ondervonden deze vrouwen een uitgesproken spierverlies, wat wordt aangegeven door een lager dwarsdoorsnede van spiervezels. Vervolgens pasten de onderzoekers chemotherapie-medicijnen toe op muizen spiercellen en bestudeerden ze hun mitochondriën. De mitochondria waren significant kleiner in aantal en oxidatieve stress werd ontdekt samen met atrofie. De onderzoekers ontdekten dat doxorubicine en paclitaxel ernstige oxidatieve stress veroorzaken die cellen beschadigt, mitochondriale energieproductie beperkt, celdood versnelt en de voorwaarden voor chronische ziekten initieert.

Volgens de onderzoekers verklaart deze studie waarom er een “hoge prevalentie bestaat van vermoeidheid en functionele handicaps bij alle kankertypes, inclusief die niet kenmerkend worden gekenmerkt door cachexie (spierverlies) zoals borstkanker.” Het is niet de kanker die patiënten laat vechten. Patiënten vechten tegen de directe slopende effecten van chemotherapiemedicijnen.


Kankeronderzoek wijkt af van toxische chemotherapeutische middelen


Gelukkig bestuderen onderzoekers over de hele wereld behandelingsopties die de mitochondriale energieproductie verbeteren voor gezond kankerherstel. Onderzoekers van de Universiteit van Salford ontdekten dat matcha groene thee borstkanker cellen effectief doodt door de kankercellen te verplaatsen naar een “rustige metabolische toestand.” Matcha groene thee richt zich op kanker stamcellen en onderdrukt hun oxidatieve mitochondriale metabolisme terwijl gezonde cellen ongedeerd blijven.

Evenzo is een kruid afkomstig uit Europa, Azië en Noord-Afrika veelbelovend voor de behandeling van borst- en prostaatkanker. Onderzoekers van de Universiteit van Washington ontdekten dat zoete alsem, gecombineerd met ijzer, effectief kankercellen aanpakt terwijl gezonde cellen ongedeerd blijven. De onderzoekers gebruikten van nature voorkomend holotransferrine om ijzer naar de kankercellen te voeren. Borstkankercellen hebben tot vijftien keer meer ijzerreceptoren dan omringende cellen en hebben moeite met het vrij zweven van ijzer. Het werkzame bestanddeel van de worm, artemisinine, reageert met het ijzer, waardoor de kankercellen sterven.

Bovendien ontdekten onderzoekers van de Pennsylvania State University dat resveratrol, een natuurlijke verbinding gevonden in druiven, granaatappels, bosbessen en veenbessen, tumoren van de dikke darm kan verminderen. In combinatie met een ontstekingsremmend middel genaamd sulindac kwamen de antikankereffecten van resveratrol het meest voor, en de combinatietherapie beschadigde gezonde cellen niet.

De meest voorkomende chemotherapeutica voor borstkanker zijn het vernietigen van het leven van patiënten, het initiëren van chronische ziekten en het langzaam en kostelijk doden van mensen. Voor meer artikelen over kankeronderzoek en de gevaren van chemotherapie, bezoek Chemotherapy.News.


Overzicht geselecteerde alternatieve media

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]