Bloed elektrificatie – Rife technologie – de Hulda Clark zapper

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Zo ongeveer medio 2008 werd mijn aandacht gevestigd op bloed elektrificatie. Vertrouwt met het gegeven dat je lichaamsonderdelen allemaal energievelden zijn en die energie ook uitstralen zou je daar ook wat mee moeten kunnen doen. Ik kwam terecht op de een website waar men uitleg geeft over de zogenaamde magnetische pulser. Het systeem werd in 1991 uitgevonden door Rob Beck nadat hij kennis had genomen hoe eigenlijk nier dialyse systemen werken. De apparaatjes gebruiken een klein beetje stroom om pijn te bestrijden en voor het assisteren van het helingsproces van het lichaam.

Het gebruik van elektriciteit bij genezingsprocessen is echter al langer bekend. Het idee werd al toegepast in de Romeinse tijd voor behandeling tegen reumatische pijn.

Vastgesteld is dat het elektrificatie proces de opname van zuurstof in de rode bloedcellen verbetert en geïnfecteerde bloedcellen vernietigt. Bovendien wordt het energieniveau van het bloed verbetert met maar liefst 500 procent. 

De zoektocht brengt je vervolgens al snel op andere zaken die de zogenaamde Main Stream Media (MSM) niet halen of afgedaan worden als kwakzalverij.

De Rife technologie

Veronderstel, voor een ogenblik, dat u meer dan twee decennia een moeizaam afmattend onderzoek hebt doorgebracht — dat u een ongelooflijk eenvoudige, elektronische manier gevonden hebt om letterlijk elke ziekte op deze planeet die veroorzaakt wordt door virussen en bacteriën te genezen. Het is namelijk een ontdekking die de pijn en het lijden van talloze miljoenen en het leven op aarde voor goed zou veranderen.

Royal Ramond Rife was de meest vooraanstaande wetenschapper van de laatste 100 jaar. Hij was het die een microscoop uitvond die tot 60.000 keer de normale grootte kon uitvergroten en virussen en kanker zichtbaar kon maken.

Hij ontdekte met specifieke frequenties virussen en bacteriën te kunnen doden net zoals men een glas kan laten springen met een bepaalde toon. In 1931 wist Rife met zijn uitvinding 100% van de kankerpatiënten die hij te zien kreeg te genezen.

De zoektocht naar mogelijkheden hield daar niet op maar bracht mij verder op het spoor van Hulda Clark. Ik had al wel eens gehoord van de Engelse wetenschapster maar nog nooit echt onderzocht waar zij zich mee bezighield. Wel had ik al vernomen dat het woord kwakzalverij aan haar persoon verbonden was. Nu ben ik inmiddels zover in mijn denken dat wanneer er iemand beschuldigt wordt van kwakzalverij het beslist de moeite waard is om dit zelf te onderzoeken en kennis te nemen van het hoe, wat, waar, wanneer en waarom verhaal achter de betreffende persoon!!

Hulda Clark dus, zij ontwikkelde de Syncrometer® die instaat is via resonantie in luttele seconden te meten welke schadelijke stoffen zich in je lichaam bevinden. Waarna men met behulp van dit zelfde apparaat de bron kan worden opgespoord die bij die persoon de oorzaak is van een ziekte, handicap of pijn. Dit kan variëren van het drinkwater, de voeding, dranken, meubels, gebruiksvoorwerpen en tandvullingen.

Hulda Calk ontdekte na onderzoek van duizenden mensen dat kankerpatiënten zonder uitzondering allemaal dezelfde parasiet in hun lichaam hadden en ook allemaal dezelfde gifstof (Isopropyl alcohol). – (Op wikipedia ‘leer’ je dat dit o.a. voorkomt in Aceton en schoonmaakmiddelen en wordt niet giftig genoemd).

Bij het lezen van haar gratis beschikbare eBoek The Cure for all Diseases wordt het eens te meer duidelijk in wat voor giftige wereld wij leven. Maar ook dat oplossingen eenvoudig bewerkstelligt kunnen worden met de door haar samen met haar zoon uitgevonden zapper. Een apparaatje dat handige mensen eventueel zelf zouden kunnen bouwen maar anders zeker aan te schaffen is. In haar boek komt bijvoorbeeld naar voren dat vele mensen de bron van de dagelijkse vergiftiging gewoon in hun tandvullingen hebben zitten, kwik. De enige en zeer effectieve methode om de ziekte te overwinnen is de bron te verwijderen.

In deze wereld staan we echter ook bloot aan gifstoffen waar we vooralsnog geen enkele invloed op kunnen uitoefenen. Chemtrials bijvoorbeeld, ook hier kan echter de Dr Hulda Clark zapper effectief ingezet worden om zoveel mogelijk of alle schade te voorkomen.

Download gratis The Cure for all Diseases


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]