Wat moet je weten over een gezond dieet ?

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Weet u wanneer een dieet gezond is, … en waarom?

Waarom de media en het voedingscentrum zwijgen als het graf, …
over dit Super Gezonde Dieet ?

Welk dieet is nu wel of niet gezond?
Bent u ook het zicht kwijt door de tegenstrijdige berichtgeving over wat nu wel of niet een gezond dieet is?

De grootste dieet studie uit de geschiedenis!

Goed Nieuws: Er kan nu voor eens en altijd afgerekend worden met de tegenstrijdige berichtgeving over wat er nu wel of niet goed is als u weet uit welke voedingsgroep een product komt in uw dieet. Door een bewuste keuze te maken voor de juiste dieet groepen die rijk in vitaminen en mineralen zijn kunnen we een uitstekende gezondheid ervaren, goede nachtrust, pijnvrij, betere stemming en vrij van ziekten en gebreken.

Ongelofelijk maar bepaalde ziektes zijn zelfs volledig omkeerbaar!
Vraag het dus niet aan je dokter, want hij heeft waarschijnlijk deze studie ook nog niet gelezen omdat de media en waarschijnlijk ook de medische vakbladen hierover zwijgen.

* Hart en vaatziekten komen slechts sporadisch of helemaal niet voor waar men zich aan dit dieet houdt.
* Diabetes type II is volledig omkeerbaar met dit dieet.
* De kans op kanker daalt dramatisch.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen die behaald kunnen worden door mensen die dit dieet gaan volgen.

20 jaar durende Gezond Dieet Studie.

Een vergelijking tussen dierlijke en plantaardige voeding toont hoe belangrijk het is uit de juiste voedingsgroepen te kiezen. Het goede nieuws is dat er voor eens en altijd afgerekend kan worden met de tegenstrijdige berichtgeving over wat er nu wel of niet goed is als u weet uit welke voedingsgroep een product komt. (voorbeeld; Zijn eieren goed of slecht) Door een bewuste keuze te maken voor de juiste dieet groepen, rijk in vitaminen en mineralen, kunnen we een uitstekende gezondheid ervaren. Mensen maken zich in grote mate bezorgt om de voeding die ze nemen met vragen als, is kip beter als vlees, wat kan ik het beste gebruiken om te braden, welk brood het beste genomen kan worden? Er is niets mis met uw streven om dit te weten te komen maar er spelen belangen mee van de sectoren die ongezonde voeding produceren en u proberen te overtuigen van het tegendeel. Deze tegenstrijdige berichtgeving maakt dat veel mensen geen zicht meer hebben op wie te geloven en wat te doen. Wat is er beter plantaardige voeding of dierlijke producten? – of – Eet ik niet te veel bewerkte voeding als suiker, chips, koekjes, etc, wat slechts delen bevatten van de originele voeding? Het antwoord is dat deze vragen veel belangrijker zijn dan de details waar we ons zovaak druk om maken. De reden waarom de vragen aangaande de hoofd voedingsgroepen zo belangrijk zijn is het verschil in voedingswaarde.

Gewichtsbeheersing en uw dieet.
Het is niet hoeveel je eet maar wat je eet.

De minst actieve mensen in het landelijke China eten 30% meer calorieën per pond lichaamsgewicht en hebben toch een 20% lagere BMI waarde vergeleken met de Amerikaanse (en Europese) bevolking. Verbazingwekkend, het lijkt alsof het lichaam zichzelf slank houdt. Wat u eet is eigenlijk belangrijker als hoeveel u eet.

Dit betoog is slechts het topje van de ijsberg, u leert nog veel meer over het tot staan brengen van ziektes of deze in bepaalde gevallen zelfs geheel om te keren zonder het gebruik van medicijnen.

Waarom de media totaal zwijgen over de meest uitgebreide voedingsstudie aller tijden? Simpel: de uitkomst verteld ons dat we bepaalde winkels minder of beter niet meer kunnen bezoeken voor onze boodschappen! Het verteld ons ook dat het een deel van de supermarkt verboden gebied wordt om te gaan winkelen als je niet ziek wilt worden. Als men dat in de krant zou zetten, hoeveel adverteerders zijn dan blij met dat artikel?

Het voedingscentrum zwijgt ook in alle talen. Logisch toch, want nu blijkt ineens dat de schijf van vijf al die jaren is gebaseerd op de verkeerde feiten of …… ?

Elke dokter, leraar of ouders zouden dit moeten lezen!


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]