In 2009 benoemd tot ‘kwakzalver Henk Mutsaers’, … wat een eer !!

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Een telefoontje bracht mij op de hoogte van het feit dat ik nu officieel een vermelding heb gekregen op de website tegen kwakzalverij. En niet zomaar een vermelding want de conclusie is namelijk: 

“Als men daarenboven aantoonbaar wist dat de lelijke dingen die men over iemand vertelt niet waar zijn, heet het misdrijf laster (art. 262), dat is nog erger, daar staat maximaal twee jaar cel op”.

Een vermelding als kwakzalver, … dat zat er natuurlijk aan te komen. 

Dat ik mensen op mijn website en in mijn dagelijkse communicatie na laat denken over gezondheid en het kiezen van een dokter is zeer zeker de waarheid. In een industrie waar men spreekt van 30.000 jaarlijkse ‘schadegevallen’ waaronder 1700 doden volgens de officiële media cijfers lijkt het mij verstandig om hiervoor te waarschuwen. Dat doet de overheid immers ook. Bij het aantal verkeersslachtoffers (ongeveer de helft) stelt men ook; “Deze cijfers kunnen en moeten omlaag”

Hoe ik over kwakzalverij denk komt ook maar al te duidelijk naar voren in het artikel wat ik daar over geschreven heb een jaartje geleden. De conclusie in dat artikel is:

Kan een ander iemand tot kwakzalver verklaren, of geef jij ZELF aan een geneeskundige de gelegenheid om als kwakzalver op te treden?”

Nu ben ik totaal geen geneeskundige maar ben wel blij dat ik heb mogen delen in de kennis van geneeskundigen. Deze kennis draag ik graag uit met altijd een vermelding naar de bron.

De briefschrijster, I.R., lijdend aan een bekende ziekte stelde;

“Volgens hem is alles met voeding te genezen en moet ik geen medicijnen meer nemen voor mijn ziekte en dat ik de oorzaak ervan moet zien te vinden”.

Deze mening van mij, daar sta ik 100% achter alleen het woord alles moet je vervangen door zeer veel! (87% van alle medicijnen daar is de werking niet van bewezen bron: BMJ)

VtdK-bestuurslid C.P. van der Smagt antwoordde:

”Het staat vast dat met een speciale voeding geen ziekten te genezen zijn; op zijn best kan men met gezonde voeding de kans op het ontstaan van sommige ziekten verkleinen. Van voedingssupplementen is geen heil te verwachten en de enige die er beter van wordt is de verkoper”.

Hypocrates stelde; “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding“. Nog steeds legt elke arts zijn eed af in deze! Dat voeding en daarmee ook voedingssupplementen in twijfel getrokken worden voor hun geneeskrachtige werking roep bij mij de vraag op; “Wie is hier nu de kwakzalver?”

Verder lezen we; “Lieden die zieken ontraden om reguliere artsen te raadplegen of een reguliere therapie te beëindigen om over te stappen op kwakzalverij vormen een gevaar voor de volksgezondheid. Als het inderdaad waar is wat u over de heer Mutsaers vertelt dan is uw wantrouwen volkomen gerechtvaardigd”.

De beslissing om een behandeling te volgen en de keuze daarbij is ALTIJD de persoonlijke verantwoording van de persoon zelf. Dat ik de NES scan veelvuldig adviseer is omdat ik zelf deze lichaamsscan een ongelofelijk waardevolle methode vindt die inzicht geeft in je totale gezondheidstatus. Het is een test en geen behandeling!

Over Anugama, ze werkte jaren in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg en heeft daarnaast de kast vol met boeken over natuurgeneeskunde. Vooral de kennis uit het Duitsland van voor de oorlog in deze roemt zij. Verer kreeg ze in het boek van Dokter Moerman een eervolle vermelding. Tja, … en dan ben je natuurlijk ook een kwakzalver, waar je mee omgaat wordt je mee besmet natuurlijk.

En over die biogarde Yoghurt, dat is weer zo’n staaltje natuurgeneeskunde dat terug voert op de grote ontdekking van Otto Warburg en het bekende papje van Johanna Budwig. Na jaren van studie en klinische onderzoeken kon Johanna het bewijs leveren dat onverwarmde en onbewerkte lijnzaadolie het lichaam kon voorzien van essentiële vetten die het gebrek van kritische voedingsstoffen als phosphatides en lipoproteinen kon aanvullen. Stoffen die node gemist werden in de toenmalige en huidige voeding. Samen met biogarde yogurt nemen deze stoffen beter op en zijn in gevallen als geneesmiddel voor kanker toe te passen.

Yoghurt en lijnzaad worden niet door mij nog door Anugama te koop aan geboden!

Wat mij eigenlijk het meest stoort op deze pagina is de opmerking; “Met natuurartsen bedoelt Mutsaers artsen zoals in de achttiende eeuw werkzaam waren”.

Hoezo laster verkopen?

Dat ik al een aantal jaren een doorn in het oog ben van de vereniging tegen kwakzalverij is mij volkomen duidelijk. Ik steek nogal ver boven het maaiveld uit als je een protestlied maakt tegen de Codex Alimentarius en daarbij in de tekst ook mensen tot nadenken zet over zomaar voor alles een pilletje te nemen.

Goed beschouwd is mijn vermelding op de website echter een eervolle, men begint mijn mening als een bedreiging te zien.

Met vriendelijk groet van kwakzalver Henk Mutsaers

P.S. De afgelopen twee jaar heb ik contact gehad met I.R. Dit contact verliep uitsluitend via eMail. Op 06-09-2009 ontving ik een eMail van Irma waarin ze schrijft:

“Hallo Henk,
Ik weet niet of je me nog kent. Ik was het destijds helemaal niet met je eens, en deed nogal eens erg vervelend tegen je, maar dat is veranderd. Mijn oprechte excuses daarvoor.”

en verder:

“Ik ben overgestapt op heel gezond eten. Omdat we niet zoveel geld hebben proberen we zoveel mogelijk biologisch, maar alles biologisch is nog te duur. Ik heb reuma, maar wil daar niets voor innemen meer. Je had helemaal gelijk. Nogmaals mijn oprechte excuses. Is het goed dat ik je af en toe schrijf of mail? Groetjes, Irma”

Ik heb met Irma geen enkel probleem en vermoed dat dit uitsluitend is aangewend door de vereninging tegen kwakzalverij om mij in een kwaad daglicht te stellen. Het bewuste bericht van Irma staat gewoon openbaar op Internet en men had de stok gevonden waar men al lang naar op zoek was om mee te kunnen slaan. Handig als je al je verzonden eMail berichten hebt bewaard!! – HM

Een beslissing neem je ALTIJD zelf en is voor je EIGEN verantwoordelijkheidOf het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; “Wat moet ik doen”, maar, “Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te nemen”. Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet! 


Hoi Henk,
In een wereld die misdadig is, krijgt degene die stelling neemt natuurlijk al snel de titel ”held”, ”chalatan” of ”staatsgevaarlijk”. Dat is eenmaal zo. Deze wereld is zo misdadig, dat alles wat ja aanraakt in misdadigheid uiteen valt. In alles om ons heen speelt de zucht naar ego en geld. Zelfs in goedbedoelende mensen die waarschuwen tegen ongezonde producten en diensten. Ook in mij. Waar ik op wil wijzen is dat ieder van ons in de kern puur licht is. Maar het besef daarvan vaak verloren heeft. Dat bewustzijn kun je terughalen. Al is het maar voor even op een dag. En die ervaring hebben we allemaal wel eens. Al is het maar een keer in ons leven. Waar ik op wil wijzen is dat de tegenstellingen van deze duale wereld vergroten door de strijd te vergroten niet werkt. Die neiging hebben we wel, maar geweld, woordenstrijd geeft alleen maar meer strijd en afscheiding (afzondering= zondeval). Over de hele wereld zoeken we vaak onbewust naar een geweldloze uitweg uit deze TAO van lijden. Het is moeilijk. Omdat we verzuimen in te zien dat wij allemaal samen één organisme zijn. Geen individuen sec maar door en door verbonden met elkaar. Dat planten en dieren en stenen met ons verbonden zijn. Zonder hen zouden we niet kunnen functioneren. Wij als individu zijn als een cel in ons lichaam. Die cel is onmisbaar. Maar wordt wel beïnvloed door alle anderen. De enigste uitweg uit de misère is je dat te realiseren. De oplossingen in het leven zijn uiterst eenvoudig. Naarmate de complexiteit toeneemt van on oplossingen weet je bijvoorbaat dat het mis gaat.

Naarmate we daarin nog niet slagen kunnen complexere oplossingen een hulp zijn. Dus in eerste instantie kun je met niet egoïstische intentie mensen tot genezing brengen. Je kunt alles wat je niet vertrouwd ”met volledige intentie” heilig verklaren en het product is goed voor jou. Niet moeilijk doen over ongezond, maar vertrouw op de allesoverstijgende Kracht, jouw zelfgenezend vermogen. Elke angst zet je in stress en is het begin van ziekte. ALs dat nog een brug te ver is voor je, dan neem je kruiden. Kruiden zijn enorm wijs en weten in samenwerking met je lichaam (=licht zijn) de juiste weg voor je te vinden naar gezondheid. De juiste weg is niet altijd de gemakkelijkste weg. Goede voeding is groenten en fruit uit je eigen tuin. Want de energie van jouw lichaam roept de juiste samenstelling van groente en fruit naar je toe. Zo min mogelijk koken en met de juiste heilige intentie voor jezelf geplukt, bereid en vooral ook gegeten. Aandacht bij wat je doet. Als dat je ook nog niet lukt dan kun je je toevlucht zoeken tot middelen uit de winkel. En dan weet je dus dat aandacht minder aanwezig is in die producten, immers ze zijn vlug vlug verzameld en verpakt. Besef dat waar veel geld voor wordt gevraagd niet overeenstemt met de kosmische kracht. Dan is het dus belangrijk dat je zelf de juiste aandacht geeft. Je kunt dus orthomoleculaire middelen nemen, supplementen etc; je kunt ook een flesje water maken en er de juiste intentie voor jou in stoppen. 

Als dat nog een stap te ver is voor je zoek je je heil bij de producten van deze misdadige wereld. Waar ego zo aanwezig is dat het al lang niet meer om jou gaat. Waar medicijnen de naam niet verdienen. Waar mensen totaal afhankelijk worden gemaakt. En de complexiteit neemt toe. De machines worden ingewikkelder. De technieken ook. En niettemin kunnen ze nog altijd helpen. Waarom? omdat met de juiste intentie van jou of de arts, het juiste vertrouwen in de zelfgenezende kracht, jij kunt helen of slechts genezen. Maar hoe dan ook het blijft een wonder.Je kunt nog zulke kostbare oplossingen kopen, zonder de juiste intentie werkt het niet.
In Liefde 
Pieter de Meijer 
Natuurgeneeskundige-levenscoach


Beste Henk, laat je niet misleiden door de negatieve woorden ze weten niet beter ga door met je goede website. Groetjes Henk


Henk.
Wij steunen je. Zoals je al aangaf: Hypocrates stelde; ”Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”. Nog steeds legt elke arts zijn eed af in deze! Dat voeding en daarmee ook voedingssupplementen in twijfel getrokken worden voor hun geneeskrachtige werking roep bij mij de vraag op; “Wie is hier nu de kwakzalver?”, ze strijden tegen de door hun afgelegde eed als ”arts”. Wellicht dat ze ons nu ook weten te vinden.
Richard en Rian Bruijne Prevent Care


Beschrijving Oorzaken! Bekend. 
Gevolgen! Bekend. 

Maar de oplossingen worden helaas weinig bekend gemaakt. 

Al duizenden jaren worden de bezorgers van het slechte nieuws beschimpt, verkettert ja zelfs omgebracht, terwijl ze zelf niet de veroorzaker zijn van de rampspoed. Waarbij de oprechte mens zonder eigenbelangen en of belangenverstrengeling, meestal of zelfs nooit enig voordeel behalen bij de uitbraak van de rampspoed. Ze waarschuwen alleen maar!! In het belang van die ander, zijn medemens. Tot op heden is dit gedrag gehandhaafd, zij worden wederom beschimpt, uitgelachen, en verkettert als complotter. 

En dat is in deze tijd toch wel het ergste etiket wat je schijnbaar opgeplakt kunt krijgen. Als je dat hebt of bent in de ogen van de ander dan ben je rijp voor een Femakamp, of behandeling door de pseudowetenschap die psychiatrie heet, die statistisch gezien sinds hun ontstaan nog geen enige genezing op hun naam hebben kunnen schrijven. 

Ook nu heden ten dagen waarschuwen tienduizenden mensen wereldwijd via het nu nog vrije www web (de luis in de pels van de machthebbers) miljarden andere mensen voor wat hun te wachten staat als zij blijven instemmen met wat er wordt ingevoerd aan onzinnige wereld wijde regelgeving. Dat vrije wwweb wordt dan ook heel binnenkort aan banden gelegd. Ondanks de vele waarschuwingen blijft de meerderheid zwijgen. 

Wat is de oorzaak van deze reactie cq. gedrag? 
Gedrag van de kop in het zand houden, oogkleppen op houden, als ik het niet zie of weet is het er misschien ook niet, angst om te moeten veranderen als het waar blijkt te zijn. Na mij de zondvloed? Ik weet het niet. 

Stel dat het allemaal waar is. En oprecht! Ik hoop dat het niet waar is ook als wijst alles in die richting dat het wel waar is, maar stel? Wat gaat het ons allemaal kosten aan levens, gezondheid, geld etc. Als we niet in actie komen? Weet u het? Wil u het risico lopen voor uzelf en je kinderen en kleinkinderen? De waarheid wordt eerst altijd uitgelachen, dan gebagatelliseerd en vervolgens wordt er met het schaamrood op de kaken toegegeven. 

Ondanks de vele sites die ageren tegen het totalitaire wereldomvattende dictatoriale monetaire, voedsel en gezondheidsbeleid die de bekende banken, de FED, de media, de WHO, de codex en multinationals de vrijbrieven geven om ons systematisch te kunnen voorliegen, vergiftigen, indoctrineren, domineren in het belang van hun * macht en winsten. 

* ( Hun is of zijn de echte bewindvoerders die van achter de schermen op de top van HUN* piramide regeren met hun grote bedrijven en instituten als de FED, de WHO de Codex alimentarius, Illuminatie de bilderberggroep etc.)

Blijven vele maar geloven in hun oprechtheid omdat dit uit onze opvoeding of door de media ons wordt opgedrongen. Yes We Scam. 

Zo wordt ons maar weinig oplossingen geboden, want wat moet je als burger, consument, belastingslaaf met deze waarschuwende informatie? In principe kun je er niets mee, er zijn maar weinig alternatieve bekend. In je eentje is het moeilijk vechten en veranderen collectief gaat dat een stuk beter. 

We worden geprogrammeerd tot het consumeren van hun giftige troep met HUN* niet bestaand geld, valse informatie etc. De macht die wij het gewone volk, de consumenten hebben is ongelofelijk en bijna geen enkele consument beseft dit. ( tot dat de DSB is aangepakt door collectief gedrag op kleine schaal) Het is eigenlijk heel eenvoudig maar ook heel moeilijk. Het eenvoudige is, consumenten verenigd u in een echt Globale eerlijke consumentenplatform en wissel informatie uit over de oplossingen van de in stand gehouden of verzonnen problemen en de tegenwerkingen van de echte democratie of van het huidige beleid om een `gezonde en gelukkige´ bevolking te transformeren in een zieke, afhankelijke, gehypnotiseerde angstmassa en belastingslaven die alles slikken en geloven wat HUN* via de media en de apotheek ons opdringen. 

Ga eens massaal haaks staan op de richtlijnen die de bewindvoerders ons opdringen en heb geen vertrouwen meer in de informatie die u wordt aangeboden door de bewindvoerders en hun media ( Want besef dat zij maar pionnen zijn ook al weten ze het zelf niet. En weet als deze figuren een scheet laten is het hoogst waarschijnlijk al een leugen) 

Het moeilijke in deze is weer de verdeeldheid, zie maar eens hele groepen achter een idee te vergaren. Maar als we verandering willen moeten we wel collectief. Collectief in opstand komen en niet met geweld maar veel gemenere methodes, hun pakken op hun zwakste plekken dat is geld en macht. 

En ik probeer het kort en eenvoudig te houden. 
Adviezen tot tegenwerking: 

Geld : 
Weiger massaal de pinpas, eis massaal het loon weer contant uitbetaald te krijgen. Ga massaal weer over op contant geld, dwing het massaal af en dring aan op contante betalingen ook de huur, energie, en belastingen, zo creëren we meer werkgelegenheid. laat ze maar lopen voor hun geld (Als we allemaal de loon en inkomstenbelasting zelf contant zouden moeten betalen komt er besef en opstand) weiger massaal onzinnige belasting en bekeuringen te betalen. Het is voor de bewindvoeringen onmogelijk om miljoenen mensen te gelijk te dagvaarden. Het lijkt moeilijk maar als we het massaal doen pak je hun* en hun* Banken het ergst. 

Stop je spaargeld weer eens in een oude sok. Stop massaal met beleggen. Volgens de statistieken heeft nog geen enkele gewone man hier op de lange duur enige baat bij gehad. Weiger massaal de torenhoge zorgpremie, laat hun maar bezuinigen op hun overhead. En dwing ze maar eens de multinationals belasting te laten gaan betalen. ( want zo missen wij 16 miljard per jaar dat bijna de helft is die ze weer op ons burgers en het MKB gaan halen door te bezuinigen)

Telefoneer alleen als het echt noodzakelijk is. Weiger het biometrische paspoort en het massaal te laten volgen, filmen en fouilleren op vliegvelden etc. Ga gewoon niet op vakantie. Maak ze kapot door antieconsumeren. Probeer het eens zonder auto. Denk na over al je aankopen, heb ik het nodig , kan ik er nog buiten. Heb ik het echt nodig zo niet, koop het niet. Weiger je te laten indoctrineren door de reclame, als je er toch gevoelig voor bent zap ze weg of zet de TV even op stand-by. Kijk niet wat de buren hebben maar kijk eens naar wat jij echt nodig hebt. 

Verandering begint bij jezelf. 
Reclame is propaganda van de grootaandeelhouders en wie zijn dat? Zoek het maar eens op!! en zoek naar de echte top van de piramide. 

Weiger massaal de vingerafdruk op het paspoort, of afgifte van DNA, het elektronische patiënten dossier, en al die andere onzinnige Big Brother maatregelen. Alleen door de massale NEE bent u te redden van het geplande toekomst beeld die heden ten dage wordt geschapen door deze topfiguren HUN* dus, in een bevolking van gereduceerde aantallen, Genetisch bewerkt, elektromagnetisch en chemisch gemanipuleerde in onwillige belasting en consumentslaven Dit zijn allemaal oude Duitse ideeën die na 45 naar Amerika zijn geëxporteerd, door de vluchtende en beschermde top nazi’s. Wacht even dat was andersom het waren de Amerikaanse psychiaters die Adolf en nazi Duitsland op die genocide ideeën had gebracht. Ideeën en maatregelen die we na 45 niet meer wilden herhalen maar die in andere verkapte en modernere vormen maar met het zelfde doel ons steeds weer opnieuw wordt gepresenteerd en opgedrongen. Denk daar maar eens aan als u weer eens een kranslegging in actie ziet. 

Onzinnige Big Brother maatregelen bedacht om HUN* macht te behouden doordat ze u bang hebben gemaakt voor……….. de onzichtbare gecreëerde vijanden, terroristen, gecreëerde pandemieën, gezond voedsel, andere religies, andere huidskleuren. En daar heeft u nog vertrouwen in? 

Worden we nou eindelijk eens wakker of blijven we slapen in een roes van apathie, bestraling, vergiftiging, betutteling, bedrog, verslaving, misleiding en nepnieuwsberichten, waarin de onbetrouwbare volksvertegenwoordiger het vertrouwen misbruikt om u onder de duim te houden met gif, GM voedsel, groeihormonen, aspartaam, natriumglutaminaat, straling, etc. Het is wel makkelijk, betaal 90% belasting ( dat is ongeveer uw totale hedendaagse belastingdruk) en alles wordt voor je geregeld, hoef je zelf niet meer na te denken!!!! 

Discriminatie komt oorspronkelijk uit de Amerikaanse psychiatrische wetenschappelijke modellen en studies. Zoek het maar eens op !! Bijvoorbeeld, psychiatrie industrie des doods!!! 
Bijvoorbeeld de geïmplanteerde Chip is de moderne versie van de Jodenster uit 40-45. 
Laat u zich niet meevoeren door de grote angstaanjagers. Ga er tegenin. Wordt bewust!! 

Voedsel: 
Onthoud dat ziek zijn Big Business is, pak ze op hun zwakke plekken, ( Geld en Macht ) Het doel van de chemie en de medicijn lobby is ook de nog gezonde mens van de wieg tot het graf aan de medicatie te krijgen al moet het gedwongen, om dat HUN* financiële banden hebben met deze multinationals 

Wordt en blijf gezond zo ontneem je Hun* HUN macht. Als de geldstromen staken is het afgelopen met HUN* bedrog. 

Koop massaal alles heel en vers, consumeer geen verpakte en bewerkte etenswaren meer, laat Unilever, Monsanto en Nestlé ook maar omvallen door hun, hun ongezonde troep zelf maar te laten opvreten. leer te leven zonder giftige additieven, suiker, geraffineerde zouten, gemodificeerde troep, genetisch gemanipuleerde rommel en E-nummers, denk na als je boodschappen doet!!! Alle prominenten doen het ook of verbouwen HUN* eigen voedsel. Lees eens de verpakkingen en leer weer eens zelf na te denken, informeer je zelf eens welke troep er door je eten wordt gedraaid en voor welke redenen en weiger nog langer deze gifstoffen te consumeren. 

Versterk je immuunsysteem met biologische voeding of verbouw het zelf in je tuintje ( de koningin van Engeland en de vrouw van Obama doen het sinds kort ook) waarom zij het niet meer in de winkel willen kopen moge u wel duidelijk zijn. Het biologische is duurder maar als we het allemaal doen wordt het goedkoper, en bespaar eens op je andere uitgave’s in het belang van je gezondheid, is je vakantie, auto, plasma TV, belangrijker dan je gezondheid? 

Volgens de media wel en volgen jouw mening? Of heb je die niet meer? Ook dat kan, als je hersenen zijn vertroebeld door E- 621, E-951, kwik en andere gifstoffen in vaccinaties, UMTS, GSM straling H.A.A.R.P etc. kun je alleen maar herhalen wat de TV zegt. Ontgift allen!!!! En wordt en leef bewuster. En laat je niet bang maken. angst is een slechte raadgever. 

Eet veel groente, met name de rode, groene, paarse en stoom ze eens door elkaar meerdere soorten te gelijk zoals, Wortels, aubergines, courgettes, broccoli, spinazie, rode kool, knoflook, rode ui. Etc. 

Zoek naar informatie om lekker en gezond te eten. En niet bij de officiële overheid sites. In tegenstelling tot de reclame (brandnetelburger) is gezond eten wel lekker, als je het maar goed klaarmaakt en samenstelt. Experimenteer er eens mee. 

Eet wat vaker fruit en schil alles, eet niets in de schil je kan niet zien wat er aan de buitenkant zit en eet ook eens rauwe paprika ( vitamine C) en radijs (Jodium) etc. Koop natuurmeel en bak je eigen brood, zonder onnodige en giftige toevoegingen. Eet weinig vlees en kruid het met eigen kruiden, koop geen kruidenmengsels allemaal volgestopt met giftige stoffen. Gebruik eens kurkuma (geelwortel) in je kruiden, schijnt heel gezond te zijn. 

Ga op zoek naar andere en betere voedingsmiddelen. Aanvulling op voedsel: Als het nodig is om extra vitamines te nemen koop dan die vitamines die van natuurlijke oorsprong zijn, synthetische troep werkt niet en steunen alleen de winsten. 

Het beste is zelf kiemgroente te kweken daar zit al veel in. Zoek het eens op!!! 

Ontgift met chlorella algen. 
En alle vitamines werken niet als je een mineralen tekort hebt en dat heeft vrijwel iedereen. Eet als aanvulling natuurlijke mineralen zoek maar eens op lava oermineralen. Zoek eens op hoe belangrijk de mineralen zijn. En waarom ze minder in ons voedsel zitten. En zoek niet op de officiële overheid websites die ontkennen toch alles. Die beweren toch dat alles goed is wat zij zelf bedenken of wat zij van hogerhand opgedragen krijgen te propageren. 

Uitgeputte en zieke grond door over verbouwing geven zieke planten, dieren en gewassen en die geven weer zieke mensen. In mijn boek staan vele websites zo ook op mijn weblog. 

Medicijnen. 
Weiger alle vaccinaties, waarom? Zoek eens naar echte informatie over vaccineren, naar wat er achter steekt, het werkelijke doel van vaccineren etc. U zult verstelt staan. Wees alert op de medicijnen voor kinderen en zeker die gedragsverandering beogen, meestal werkt een goed dieet al voldoende. (is in Engeland op een school al bewezen) 

Zoek eens naar recepten om zelf je middeltjes te maken. Hou de parasieten uit je lijf!!! Zoals met pro-biotica EM Effectieve micro-organisme , Colloïdaal zilver, allemaal eenvoudig zelf te maken, zoek eens op Bio,- resonantie ( zapper ) Hulda Clark, De nieuwe dokters etc. 

Ga je eenmaal zoeken dan ga je ook heel veel vinden over de risico’s van zeep, schoonmaak middelen, wasmiddelen, cosmetica, tandpasta, fluoride, leidingwater etc. en als je dan beseft dat je het risico voor je zelf en je kinderen niet meer wil lopen kun je altijd veranderen. 

We Googlen toch zo graag!! 

Google eens op belangrijke zaken en verdiep je eens in een gezonder leven, wacht niet tot het te laat is want uw dokter en apotheker zijn ook niet te vertrouwen ook al weet hij het zelf niet eens. Hij of zij is ook maar gevoed met valse informatie hij of zij is met handen en voeten aan regelgeving gebonden. Wissel informatie uit over gezonder leven. En verenigt u. wil u iets oplossen leer dan zelf de oplossing te zoeken en vinden. Neem zelf de verantwoording. 

In de zoektocht naar het positieve, kan iemand mij aangeven wat onze regeringen in de afgelopen twee decennia ten gunste van de bevolking heeft bedacht en uitgevoerd? 

Succes met uw zoektocht. 
Moge u vinden wat u zoekt. En post hier uw gevonden informatie. 
United Global Health zou een goede naam zijn voor een wereldomvattende vereniging die eerlijke informatie verspreid. Wie wil het samen met mij opzetten?