Satanische lijnen: Bestaat dit toeval? ~ Connecting de dots

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

De term satanisme wordt in de Van Dale gebruikt als een synoniem voor duivelarij. (wikipedia)

De Church of Satan is een wereldwijde organisatie en heeft haar administratief hoofdkwartier in New York.

Sinds begin negentiger jaren wordt de wereld getroffen door een aantal rampen / aanslagen die de wereld doen sideren. De grote BP ‘ramp’ is de laatetse in het rijtje. Zitten er verbanden tussen deze aanslagen?

Connecting de dots.
Via de website van Rick Devente stuitte ik op onderstaande YouTube video. Nog nooit bij stil gestaan, nog nooit over nagedacht, nog nooit als een bedreiging gezien. De video’s van Alex Jones (info warEnd Game en bracht ook het onderwerp weer ter sprake, evenals in Invisible Empire:A New World Order Defined. Dus terug naar de website Rick en nog eens een keer kijken. 

Als je deze onderwerpen gaat bespreken met je vrienden en relatie kijken ze je met een blik van ongeloof aan. Bekijk de video en denk er het ‘jouwe’ van. Neem er echter wel kennis van evenals de bovenstaande video’s van Alex Jones en stop je hoofd niet in de grond. Wees verantwoordelijk!

Tussen de aanslagen op ‘911’ en die in Madrid zaten precies 911 dagen. Toeval?
De moord op Theo van Gogh was precies 911 dagen na die op Pim Fortuyn. Toeval?
De moord op Lady Diana was precies 666 dagen na die op Yitzchak Rabin. Toeval?
Een meer bekend priemgetal is 7, tevens een voor velen Heilig Getal. 

Na Madrid volgde de aanslag in Londen. Dat was in het jaar 2005. Opgeteld geven deze vier cijfers van dit jaartal (2+0+0+5=) het cijfer 7. De exacte datum was 7 juli, oftewel 7/7/7. Toeval?
Geloof jij nog in toeval?