dotcom.radio aflevering 129 van 25-11-2018

dotcom.radioJaargang 20162017 — 2018 — 

Deze week in aflevering 129 EU Scientific Advice Mechanism in lockstep with US government  – One in four women say taking the contraceptive has damaged their mental health  – The Endogenous Adjuvant Squalene Can Induce a Chronic T-Cell-Mediated Arthritis in Rats – Stelling – Studenten van Comac voeren actie tegen samenwerking UGent met Monsanto – Sugar supplement used for UTIs slows tumour growth  – Smoking during pregnancy increases the likelihood of your baby becoming obese  – Autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants – Air filter that you stick up your NOSE blocks 90% of pollution particles – Sugar-sweetened beverages are harmful to health and may be addictive, researchers suggest  – People with diabetes can experience mild to severely painful muscle cramps – How pharmaceutical companies can manipulate science, especially controlled trials – Saffron can fight liver cancer, reveal UAE researchers — Bijdragen / vragen luisteraars – Mike en Henk [download de podcast]

radio. podcast

leefbewust logo

EU Scientific Advice Mechanism in lockstep with US government, GMO lobby
https://www.gmwatch.org/en/news/latest-news/18598-eu-scientific-advice-mechanism-in-lockstep-with-us-government-gmo-lobby

One in four women say taking the contraceptive has damaged their mental health
https://www.dailymail.co.uk/health/article-6418691/TV-doctor-investigates-claims-pill-linked-breast-cancer-blood-clots-depression.html?ns_mchannel=rss&ito=1490&ns_campaign=1490

The Endogenous Adjuvant Squalene Can Induce a Chronic T-Cell-Mediated Arthritis in Rats
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1850095/

Stelling
Door kritische vragen te stellen kom je verder in het leven, maar blijf je bij de veilige kudde dan sta je in feite stil….

Studenten van Comac voeren actie tegen samenwerking UGent met Monsanto
http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2018/11/22/studenten-van-comac-voeren-actie-tegen-samenwerking-ugent-met-monsanto

Sugar supplement used for UTIs slows tumour growth
https://www.dailymail.co.uk/health/article-6414657/Sugar-supplement-used-UTIs-slows-tumour-growth.html?ns_mchannel=rss&ito=1490&ns_campaign=1490

Smoking during pregnancy increases the likelihood of your baby becoming obese
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2018-11/tps-sdp112018.php

Autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23557271
https://worldmercuryproject.org/news/molecular-mimicry-understanding-the-link-between-vaccines-and-autoimmune-disease/

Air filter that you stick up your NOSE blocks 90% of pollution particles
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6409167/Air-filter-stick-NOSE-blocks-90-pollution-particles.html

Sugar-sweetened beverages are harmful to health and may be addictive, researchers suggest
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2018-11/uoc–sba112018.php

People with diabetes can experience mild to severely painful muscle cramps
https://www.express.co.uk/life-style/health/1048215/diabetes-type-2-symptoms-high-blood-sugar-signs-muscle-cramps

How pharmaceutical companies can manipulate science, especially controlled trials
https://www.youtube.com/watch?v=6fF_eb9DtRY

Saffron can fight liver cancer, reveal UAE researchers
Url: https://www.lifeextension.com/news/lefdailynews?NewsID=28946&Section=Disease

[Robert] Dank voor al het werk en inzet om nieuws te delen die niet in de MSM te zien en te horen is.

Toch begrijp ik niet uw enthousiasme voor Trump.. Ik volg tevens David Icke en hij laat keer op keer zien dat Trump gewoon de zoveelste marionet is van Zionistisch Israel en het spel verdeel en heers verder uitvoert.

Gezien de vreselijke bewust aangestoken bosbranden door energy wapens afgelopen week in Californie en de branden daarvoor, kan ik niet geloven en berijpen dat dit onder Trump gewoon gebeurd En het lijkt erop dat er meer doelwitten zijn zoals Los Angelos en meer plaatsen langs deze kust. De  Amerikaanse bevolking verzwakt.. zoals in een video op uw site wordt verteld over deze verschrikkelijke branden. Het is ook opvallen droog in Europa en ik geloof dat dit door de geoenginering bewust gecreëerd wordt. Kijk naar de chemtrails . Ook de vluchtelingen die nu onderweg zijn naar Amerika .. Trump gaat ze niet tegenhouden volgens veel Amerikanen.

Wanneer Trump een beter president zou zijn, en daadwerkelijk een verandering zou willen zien waarom gebeuren deze verschrikkelijke rampen dan? Dit is van een andere orde, veel gruwelijker dan we ooit gehad hebben. ik hoop dat u uw visie met mij wilt delen hierover Antwoord is vervat in het artikel: 

De Q Anon beweging en de twijfelaars, ….

… reactie na video DE wapens Het filmpje overtuigd mij niet dat Trump aan de goede kant staat. Hij heeft letterlijk gezegd dat mensen hun blad beter moesten harken en dat het natuur en bos management niet goed zn werk heeft gedaan. Ik heb ook vernomen dat alle mensen om hem heen uit de Zionistische hoek komen. Dat zegt toch genoeg?


[Barbara] Beste mannen, ik ben bezig met een presentatie voor onze gemeente over de nadelen van 5G. Daarbij heb ik de stichting EHS aangeschreven en kreeg onderstaande reactie. Aangezien ik Q volger ben, heb ik snel argwaan en zo ook nu. Een broodje aap verhaal..? O ja? Geef mij dan eens de reden dat 100en vogels sterven..
En dat verhaal over die Engelse woonwijk ook onzin?
Graag jullie mening hierover. Is dit een fake organisatie of worden ze gesubsidieerd doorde staat..? En Ron, ik ben lid dus ik ga nu maar eens in jouw database kijken, ik denk dat ik dan mijn tijd heel wat zinniger besteed!
Groetjes Barbara


Beste Barbara,

Iets vertellen over gezondheid vergt gedegen kennis, kijk eens bij de presentaties van de landelijke contactdag van vorig jaar, zie link. Wat het signaal van 5G betreft, dat is nog in ontwikkeling, er bestaat niet zoiets als een gedefinieerd 5G signaal. Er is dus ook geen onderzoek gedaan van de inwerking op het lichaam. Dat is nu juist het punt wat we naar voren brengen.

Feitelijke info over de vogels heb ik niet, het is waarschijnlijk een broodje aap dat er een verband is met 5G, dat geld ook voor het verhaal over Engeland.

Met vriendelijke groet,
Stichting EHS
Matthieu Schumacher.

medeplichtig


Italië gaat schepen in beslag nemen die “vluchtelingen” helpen


Tucker op TV. Waarom zijn alle Midterm hertellingen in het voordeel van de democraten?


Q Anon – X22 report Haiti cleanup 18 november


Het meest recente artikel van The Loyalist: op hert Factsforum van 19 november, de nasleep van de verkiezingen en fraude


Regering (minister Blok) dient verzamelwet Brexit in


Unicef – Child trafficing Neon revoltHoe verzamelen wij het nieuws, ik en Ron voornamelijk met een RSS feed programma zoals ik op de Mac met Vienna. Ron en ik gebruiken die RSS feed ook weer om zelf ons nieuws weer te verspreiden. Hoe belangrijk zijn onze lezers en luisteraars. HEEL BELANGRIJK om ons nieuws weer verder te verspreiden. De zoekmachines hebben onze ranking verbannen uit de top tien (slechts 21% van de bezoekers vorige week, de sociale media zijn gereduceerd tot bijna nul (minder als 10 bezoekers de laatste dagen) en de rest komt van mensen die ons rechtsreeks weten te vinden.

Bezoekers, alleen jij blijft nog over

Hoe zou ik aan nieuwe bezoekers kunnen komen als Jij er niet was ?


Opnieuw een aanwijzing dat Trump niet in het kamp zit van the bad guys. Macron heeft openlijk gesteld dat de VS samen met natuurlijk Rusland en China de vijanden van Europa zijn bij zijn promotie van het EU leger. Nog zo’n mooie statement: Nationalisme is verraad. oeps een statement als dit zal lang nagalmen in Frankrijk waar nationalisme in de genen zit.


DE WAARHEID WILLEN ZIEN: ”Soms bevinden de dingen die je tegenhouden zich alleen in je hoofd.” — Tara Brach


De video The Uncertainty Has Settled, gaat niet alleen over de moeilijkheden in het boeren bedrijf, maar ook over de tegenstellingen en belangen van het klimaat (Co2) en brengt aan het licht dat de olievoorraden onuitputtelijk zijn en qua Co2 uitstoot goed voor de wereldwijde plantengroei !!


ZeroHedge Robert MeullerThe ‘Hitlergate’ Hearings & Rescuing America From “The Brink Of Fascism”
Trump moet op elke mogelijke manier gestopt worden nu hij burgers in opvangkampen stopt het land op de rand van fascisme brengt en journalisten verband uit het Witte Huis. Wij willen geen Russische Hitler. Why bother with all these congressional hearings? Why not just go in there and kill him?


Alternatieve Kanker behandeling een financiële last, … of een ‘warm bad’ ?


leesbewust startpagina