Superhoge niveaus van toxisch aluminium gevonden in de hersenen van autistische patiënten: aluminium is aanwezig in veel vaccins

Hier vindt je de samenvatting af van een nieuwe studie: “Aluminium in hersenweefsel bij autisme.”“Aluminium in brain tissue in autism.” De publicatie is Journal of Trace Elements in Medicine and Biology. De auteurs van het onderzoek zijn verbonden aan The Birchall Centre, Lennard-Jones Laboratories, Keele University, Staffordshire, VK; Life Sciences, Keele University; en de Afdeling Klinische Neuropathologie, Kings College Hospital, Londen, VK. De bevindingen? Schrikbarend hoge niveaus van aluminium werden gevonden in deze hersenstalen. Het wordt algemeen erkend dat aluminium de hersenen kan binnendringen en de functies kan verstoren.

Natuurlijk is aluminium in veel vaccins aanwezig.


Artikel: Super-high levels of toxic aluminum found in brains of autistic patients: aluminum is present in many vaccines
Door Jon Rappoport  [Deel 2 onderaan dit artikel]


Hier is de samenvatting van de studie. Ik heb verschillende uitspraken in hoofdletters voor de nadruk gelegd:

“Autisme spectrumstoornis is een neurologische ontwikkelingsstoornis met een onbekende etiologie. Er wordt gesuggereerd om zowel genetische gevoeligheid als omgevingsfactoren te betrekken, inclusief in de laatste milieutoxines. Blootstelling van de mens aan het milieu-toxine-aluminium is, indien mogelijk, gekoppeld aan een autisme spectrumstoornis. Hierin hebben we transversaal verwarmde grafietoven atomaire absorptie spectrometrie gebruikt om voor het eerst het aluminiumgehalte van hersenweefsel van donoren met een diagnose van autisme te meten. We hebben ook een aluminium-selectieve fluor gebruikt om aluminium in hersenweefsel te identificeren met behulp van fluorescentie microscopie.

HET ALUMINIUMGEHALTE VAN HERSEN-WEEFSEL IN HET AUTISME WAS CONSTANT HOOG.

Het gemiddelde (standaard afwijking) aluminiumgehalte in alle 5 individuen voor elke lob was 3,82 (5,42), 2,30 (2,00), 2,79 (4,05) en 3,82 (5,17) μg / g droog gewicht. voor respectievelijk de occipitale, frontale, temporale en pariëtale lobben. DIT ZIJN SOMMIG VAN DE HOOGSTE WAARDEN VOOR ALUMINIUM IN MENSELIJK HERSENEN WEEFSEL DAT NOG OPGENOMEN IS EN ER MOET VRAGEN WAAROM, BIJVOORBEELD HET ALUMINIUMGEHALTE VAN DE OCCIPITALE LOBE VAN EEN 15 JAAR OUDE JONGEN 8,74 (11,59) μg / g droog gewicht zou zijn. ? Aluminium-selectieve fluorescentie microscopie werd gebruikt om aluminium in hersenweefsel te identificeren in 10 donoren [10 donoren of 5, zoals hierboven vermeld?]. Hoewel aluminium werd afgebeeld geassocieerd met neuronen, bleek het intracellulair aanwezig te zijn in microglia-achtige cellen en andere inflammatoire niet-neuronale cellen in de hersenvliezen, vasculatuur, grijze en witte materie. De superioriteit van intracellulair aluminium geassocieerd met niet-neuronale cellen was een opvallende observatie in autistisch hersenweefsel en kan aanwijzingen bieden voor zowel de oorsprong van het hersen aluminium als een vermoedelijke rol bij autisme spectrum stoornissen.”


De auteurs van het onderzoek noemen ‘aanwijzingen’. Hoe zit het met de vele aluminium bevattende kindervaccins die nu op officiële schema’s staan?


Worldmercuryproject.org schrijft

“Wat betekent dit voor de huidige generatie kinderen die 5.000 mcg aluminium in vaccins krijgen op de leeftijd van 18 maanden en maximaal 5.250 extra mcg als alle aanbevolen boosters, HPV en meningitis vaccins worden toegediend.”

Dit kan best een ‘aanwijzing’ zijn, die verwijst naar waar tenminste een deel van dat zeer giftige aluminium in autistische hersenen vandaan komt.

Omdat “de experts” deze verbinding tussen vaccin en aluminium-autisme ontkennen, zou ik willen voorstellen dat ze hun “wetenschap” ondersteunen door zelf naar voren te stappen en ALLE vaccins op het officiële schema te nemen, inclusief boosters, om hun opnamen bij te houden. Ze moeten dit doen in de beperkte tijd die wordt aanbevolen door openbare gezondheidsinstanties.

Immers, als aluminium (en andere giftige stoffen) in vaccins geen probleem zijn, wat hebben ze dan te verliezen?

Ze zijn wanhopig om de volledige lading vaccins voor elke man, vrouw en kind te verplichten, dus ze moeten bij zichzelf beginnen.

Anders kunnen ze geen claims maken.

Noch “wetenschap bloggers” die elke officiële reguliere studie omarmen alsof het manna uit de hemel is. Voor hen bied ik de volgende citaten aan van twee beroemde redacteuren van medische tijdschriften, die meer studies hebben uitgevoerd dan waar deze bloggers van hebben gedroomd.

Marcia Angell, voormalig redacteur van The New England Journal of Medicine, in de NY Review of Books, 15 januari 2009, “Geneesmiddelen bedrijven en artsen: A Story of Corruption”:

“Het is gewoon niet meer mogelijk om veel van het klinische onderzoek dat is gepubliceerd te geloven, of om te vertrouwen op het oordeel van vertrouwde artsen of gezaghebbende medische richtlijnen. Ik heb geen plezier in deze conclusie, die ik langzaam en met tegenzin bereikte over mijn twee decennia als redacteur van The New England Journal of Medicine. ”

Hier is Richard Horton (pro van een ander pro), hoofdredacteur, The Lancet, in The Lancet, 11 april 2015, Vol 385, “Offline: wat is het 5-zege van het medicijn?”:

“De zaak tegen de wetenschap is duidelijk: veel van de wetenschappelijke literatuur, misschien de helft, kan gewoon onwaar zijn. Aangetast door studies met kleine steekproef groottes, kleine effecten, ongeldige verkennende analyses en flagrante belangenconflicten, samen met een obsessie voor het volgen van modieuze trends van twijfelachtig belang, heeft de wetenschap een ommekeer gemaakt in de richting van duisternis …

“De schijnbare endemie van slecht onderzoeksgedrag is alarmerend. In hun zoektocht naar het vertellen van een meeslepend verhaal, beeldhouwen wetenschappers te vaak gegevens uit om bij hun voorkeurstheorie van de wereld te passen. Of ze passen hypotheses opnieuw aan om aan hun gegevens te voldoen. Journalisten verdienen ook behoorlijk wat kritiek. Wij helpen en ondersteunen het ergste gedrag. Onze instemming met de impactfactor voedt een ongezonde concurrentie om een ​​plaats te winnen in een select aantal tijdschriften. Onze liefde voor ‘significantie’ vervuilt de literatuur met veel een statistisch sprookje … Tijdschriften zijn niet de enige onverlaten. Universiteiten zijn in een eeuwige strijd om geld en talent … ”

Ik wil meer zien over de nieuwe studie die schokkende niveaus van aluminium vertoont bij autistische mensen. Ik wil dat er financiering wordt verstrekt aan andere onderzoekers – ONAFHANKELIJKE ONDERZOEKERS zonder banden met farmaceutische bedrijven of overheidsinstanties – zodat ze het nieuwe onderzoek kunnen opvolgen en tot hun eigen conclusies kunnen komen.

En ik wil zien dat gezond verstand wordt toegepast op aluminiumtoxiciteit.

Zoals in: waarom zou iemand kinderen willen injecteren met een bekend neurotoxine?

Zou je bereid zijn om het roulettewiel aan het leven en de toekomst en het brein van JOU kind te laten draaien?

Nou, wil je?

(Flashback: “Vaccines-aluminum-autism: but don’t worry, go back to sleep”.)


Study: Can toxic aluminum be removed from the body by drinking water containing silicon?


Ik beveel hier geen behandeling voor aluminium aan. Ik rapporteer over een zeer interessante voorstudie. Allereerst is er een wijdverbreide overeenkomst dat aluminium een neurotoxine is. Of het via vaccinatie, milieuverontreiniging, geo-engineering of een andere route het lichaam binnenkomt, het kan door de bloed-hersenbarrière passeren en grote schade aanrichten.


The study I’m quoting is, “Silicon-rich mineral water as a non-invasive test of the ‘aluminum hypothesis’ in Alzheimer’s disease.” (The citation is J Alzheimers Dis. 2013;33(2):423-30. doi: 10.3233/JAD-2012-121231. PMID 22976072)


Hier is het abstract. Ik heb belangrijke passages in caps gemarkeerd:

“ER IS EEN DUIDELIJK VERBAND TUSSEN DE BLOOTSTELLING VAN DE MENS AAN ALUMINIUM EN DE ZIEKTE VAN ALZHEIMER VOOR MEERDERE DECENNIA. Wij betogen dat de enige directe en ethisch aanvaardbare experimentele test van de ‘aluminium hypothese’, die eenduidige gegevens specifiek voor de koppeling zou opleveren, is om de nulhypothese te testen dat een vermindering van de lichaamsbelasting van aluminium tot zijn laagste praktische limiet zou hebben geen invloed op de incidentie, progressie of ernst van de ziekte van Alzheimer. Hierin testen we de hypothese dat siliciumrijk mineraalwater kan worden gebruikt als niet-invasieve methoden om de lichaamsbelasting van aluminium te verminderen bij personen met de ziekte van Alzheimer en een controlegroep bestaande uit hun verzorgers en partners. WIJ HEBBEN GETOOND DAT HET DRINKEN VAN TOT 1 L [LITER] VAN EEN SILICON-RIJK WATER ELKE DAG VOOR 12 WEKEN DE VERWIJDERING VAN ALUMINIUM via de urine in zowel patiënten- als controlegroepen zonder enig bijkomend effect op de urinaire excretie van de essentiële metalen, heeft vergemakkelijkt, ijzer en koper. WIJ HEBBEN VOORAF BEWIJS DAT MEERDER DAN 12 WEKEN SILICON-RIJKE MINERALE WATERTHERAPIE DE LICHAAMSADER VAN ALUMINIUM IN INDIVIDUALS MET DE ZIEKTE VAN ALZHEIMER, COGNITIEVE PRESTATIES WEERGEVENDE KLINISCH RELEVANTE VERBETERINGEN IN TEN MINSTE 3 VAN 15 PARTICULIEREN. Dit is een eerste stap in een hoognodige rigoureuze test van de ‘aluminium hypothese van de ziekte van Alzheimer’ en een langer durende studie met veel meer individuen is nu gerechtvaardigd. ‘

De vermindering van aluminium in het lichaam, plus verbeterd cognitief vermogen bij verschillende patiënten in deze kleine groep, is een veelbelovend begin.

Het is duidelijk dat de kosten erg laag zijn, omdat we het over water hebben.

Als dit onderzoek een medicijn had gebruikt, had je erover gelezen in de reguliere pers. Het geneesmiddelen bedrijf zou de resultaten als een potentiële doorbraak hebben verkondigd.

Maar farmaceutische bedrijven en hun medestanders in de medische wereld en de pers en de overheid hebben barrières opgeworpen tegen alle natuurlijke oplossingen …

Een historisch voorbeeld: overweeg Pellagra. In de eerste helft van de 20e eeuw waren er in de VS drie miljoen gevallen. 100.000 mensen stierven. Onderzoekers van gezondheidsinstanties drongen erop aan dat er kiem op de bodem van moest zitten. Ze keken en keken en keken.

Ondertussen ontdekten andere onderzoekers dat Pellagra hoofdzakelijk een tekort aan niacine was. Ze werden op de achtergrond geduwd. “Een stel gekken. Besteed geen aandacht aan hen. ”

Eindelijk, na 100.000 doden, waarvan de meeste onnodig waren, gaven de ‘experts’ met tegenzin toe: ‘Ja, het is niacine.’

Hoe komen wij nog aan nieuwe bezoekers

Hoe komen wij nog aan NIEUWE bezoekers? Het antwoord is: ‘Door jou’ !!