Q Anons als een soort burger CIA in actie, de smerige waarheid komt steeds meer aan het licht, …

Q Anon capWe schrijven en berichten er nu een jaar over, het fenomeen Q Anon en het spoorzoeken wat deze medeburgers van de wereld allemaal aan de opervlakte weten te toveren door tijd consumerend onderzoek. Gewone burgers als jij en ik met echter een verschil, dat ze belangeloos hun tijd opofferen met onderzoeken van misstanden en dit aan de wereld rapporteren. Chapeau, hoed af voor deze mensen wat ze allemaal aan misstanden aan beerputten openbaren.


Ik schreef deze week een artikel hoe je het nep nieuws van de waarheid kan leren onderscheiden. Dat kan alleen maar door het verwerven van kennis. Dan gaat de wereld pas echt voor je open hoeveel er DAGELIJKS gelogen wordt in de krant, de magazines, de radio en de televisie.

Vandaag 22-11-’18 werd ik aan de hand genomen door een van deze Anons luisterend naar de naam #NeonRevolt (Neon is Grieks voor nieuw) Nieuwe opstand dus.


Tweede Amerikaanse Revolutie


We vertelden je al dat de tweede Amerikaanse revolutie een feit is maar die speelt zich wel af in de Q Anon wereld, nog maar al te vaak totaal onbekend voor de massa en als hoop porno afgedaan door anderen. Het beste, en meest overtuigende, is je bij de hand te laten nemen door de reis die zij afleggen bij hun ontdekkingen.

Alleen het vlug door scannen van dit document duurde al twee uurtjes laat staan hoeveel speurwerk het deze Anon heeft gekost om al deze criminele feiten aan elkaar te knopen.

Het uitwisselen van slechts een enkele onbekende naar van Franklin Leonard #FranklinLeonard zorgde voor een speurtocht en het aan elkaar knopen van mensen, bedrijven, organisaties, reeds bekende schandalen, pedofilie, kindersmokkel en de verbanden, fotografische bewijzen met hoogstaande ‘eerbare’ mede wereldburgers!!

Van die ene naam van #FranklinLeonard konden via openbare websites, personen, instellingen, LinkedIn profielen en foto’s verbanden worden gelegd met mensen, organisaties en landen als:

#GeorgeSorros
#ClintonFoundation
#BarrackObama
#Podesta
#Unicef
#NoordKorea
#ClimateWorks
#OpenSocietyFoundation
#CIA
#In-Q-Tel
#OprahWinfrey
#SavetheChildren
#WomanforWoman
#Haiti
#Afganistan
#RedCross
#InterAction
#TonyBlair
#…

Om eens wat bekendere namen en links te noemen in de #hashtag range en een wereld vol misstanden en gewoon zichtbare verbanden als je tenminste als een bloedhond duikt in de wereld van misselijk makende #Kinderhandel, …

#ShitholeCountries
#ShitholePeople
#ShitholeCompagnies
#ShitholeOrganisations

Hierbij nog een alleszeggende oude Q post:

Q-post-189
Hier de link naar het speurwerk van Anon #NeonRevolt

Hoe komen wij nog aan nieuwe bezoekers

Hoe komen wij nog aan NIEUWE bezoekers? Het antwoord is: ‘Door jou’ !!