Eindelijk, … beginnen de seinen voor Big Farma op ROOD te staan getuige o.a. deze ‘nood’ maatregelen, …

Op TV zie je in alle landen dat de ‘nood’ klokken geluid worden rondom de vaccinatiegraad de ‘kudde’ doet niet meer wat de overheid aan hen voorschrijft. Er wordt bij vermeld in de berichtgeving dat er geen verplichte vaccinatie komt, natuurlijk niet want dan breekt de pleuris uit. Maar niet gevaccineerden worden wel persoonlijk benaderd. Lees onder druk gezet!! Nog een ander teken dat de bevolking (eindelijk) aan het wakker worden is zijn de berichten uit Spanje.


In de laatste Europese aanval op natuurlijke vormen van geneeskunde, heeft de Spaanse regering draconische plannen aangekondigd om te verbieden dat ze worden aangeboden als behandelingen in de gezondheidscentra van het land. Ter illustratie van de mate waarin de groeiende populariteit van natuurlijke therapieën de toekomst van op geneesmiddelen gebaseerde medicijnen in Europa bedreigt, zijn de voorstellen gezamenlijk gepresenteerd door minister Maria Luisa Carcedo en minister Pedro Duque. Beweren dat natuurlijke vormen van medicijnen zogenaamd “schadelijke effecten” hebben, beweerden de ministers dat er “geen wetenschappelijk bewijs” is dat ze werken.


Noot: Een gevolg van gelijke maatregelen ondervinden wij nu in de directe familie waar mijn broer is uitgeweken naar Duitsland, de behandeling mag hier niet uitgevoerd worden en komt geheel voor eigen rekening (om te beginnen 40.000 euro in te zamelen via crowdfunding)


Dr. Rath Health Foundation
Bron Artikel: Spanish Government Declares War On Natural Forms Of Medicine
Door:  Paul Anthony Taylor


Een opzettelijk rookgordijn om de feiten te verdoezelen


De aankondiging van het plan van de Spaanse regering komt slechts twee maanden nadat een groep wetenschappers een open brief heeft gestuurd naar gezondheidsminister Carcedo die actie ondernam tegen de natuurlijke gezondheidsbenaderingen.

Onder verwijzing naar een geval waarin een vrouw kennelijk stierf aan kanker na weigering van chemotherapie, beweert de brief dat beoefenaars die natuurlijke therapieën gebruiken “misleidende ernstig zieke patiënten zijn, leidend tot bedrog in de beste gevallen en tot de dood in het ergste geval.”

Het is echter veelzeggend dat noch de open brief van de wetenschappers, noch het plan van de Spaanse regering voldoende aandacht schenkt aan de vraag waarom het is dat patiënten steeds meer giftige chemische drugs afwijzen ten gunste van natuurlijke gezondheidsbenaderingen. In plaats daarvan wordt verondersteld dat het Spaanse volk gelooft dat het probleem alleen ligt bij oneerlijke beoefenaars die, louter gemotiveerd door geld en hebzucht, patiënten misleiden over de veiligheid en effectiviteit van natuurlijke therapieën.

Niet alleen is dit voorwendsel beledigend voor de intelligentie van het Spaanse volk, het fungeert ook als een opzettelijk rookgordijn om de feiten te verdoezelen. Als premier Sánchez en zijn regering echt geïnteresseerd waren in de bescherming van de gezondheid van de Spanjaarden, dan zouden ze zich in plaats daarvan richten op de bewezen gevaren van de giftige chemische geneesmiddelen die de farmaceutische industrie van een biljoen dollar per jaar produceert.


Bescherming van de belangen van de farmaceutische industrie


Zoals miljoenen mensen nu weten, is de farmaceutische benadering van de geneeskunde zo gevaarlijk dat orthodoxe artsen, ziekenhuizen en hun behandelingen de op twee na belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten zijn geworden. De in 1998 gepubliceerde studie, die ontnuchterend bewijs levert voor de gevaren van farmaceutische geneeskunde, schatte dat in 1994 ongeveer 2.216.000 gehospitaliseerde patiënten in de Verenigde Staten leden aan een ernstige bijwerking (ADR) en dat 106.000 leden leden aan een fatale ADR.

In het geval van kanker, laat onderzoek in het VK nu zien dat in sommige ziekenhuizen, binnen 30 dagen na aanvang van de behandeling, chemotherapie tot 50 procent van de patiënten doodt die het ontvangen.

Zelfs voor die patiënten die kanker overleven, is de totale bijdrage van chemotherapie aan 5-jaars overleving bij volwassenen slechts 2,3% in Australië en slechts 2,1% in de Verenigde Staten gebleken – wat dus een belangrijke aanwijzing is dat het zijn niet alleen de levensbedreigende bijwerkingen van farmaceutische medicijnen die ervoor zorgen dat Spaanse patiënten de conventionele geneeskunde de rug toekeren.

Net als hun tegenhangers in andere landen, worden de mensen in Spanje zich er steeds meer van bewust dat op geneesmiddelen gebaseerde benaderingen niet de oorzaak zijn van chronische ziekten. Hoe meer ze beseffen dat de tekortkomingen van de lange termijn micronutriënten de belangrijkste oorzaak zijn van de grootste dodelijke ziekten van onze tijd, des te meer ze toegang zoeken tot veilige, wetenschappelijk bewezen natuurlijke gezondheidszorg benaderingen zoals voedingstherapie en cellulaire geneeskunde.

In plaats van elke politicus te bedanken die volgens hen de belangen van de farmaceutische industrie behartigt, zullen miljoenen voorstanders van natuurlijke gezondheidszorg in Spanje in plaats daarvan uitkijken naar de volgende Spaanse algemene verkiezingen, die gepland zijn om niet later dan juli 2020 te worden gehouden. mogelijk al in volgend jaar plaatsvinden. Als de fragiele minderheidsregering van premier Sánchez beslist om door te gaan met zijn ongegronde oorlog tegen natuurlijke vormen van geneeskunde, zullen patiënten en voorstanders van natuurlijke gezondheid onvermijdelijk reageren door te proberen het via de stembus van hun functie te verwijderen. Leden van het Spaanse parlement en de Spaanse regering die in functie willen blijven, zouden er goed aan doen om dit in gedachten te houden.


Over de auteur Paul Anthony Taylor

Uitvoerend directeur van de Dr. Rath Health Foundation en een van de coauteurs van ons explosieve boek “The Nazi Roots of the ‘Brussels EU”, Paul is ook onze expert in de Codex Alimentarius Commissie en heeft ooggetuigen ervaring, zoals een officiële waarnemers afgevaardigde tijdens zijn vergaderingen.

Voordat hij bij de Foundation kwam, was Paul’s achtergrond in de muziekindustrie, waar hij werkte als toetsenist en programmeur met artiesten zoals Paul McCartney, Bryan Ferry, Bill Withers, the Verve, Texas en Primal Scream.

Hij raakte voor het eerst geïnteresseerd in natuurlijke gezondheid nadat hij in 1991 ziek werd door een aan het chronisch vermoeidheidssyndroom gerelateerde stoornis en vervolgens volledig herstelde door het gebruik van natuurlijke gezondheidstherapieën. Na een ontmoeting met Dr. Rath en Dr. Niedzwiecki tijdens een anti-Codex-bijeenkomst in Berlijn in 2002, werd Paul geïnspireerd om een ​​levensveranderende beslissing te nemen om de muziekindustrie te verlaten voor de Foundation en te helpen het recht van patiënten over de hele wereld te verdedigen vrije toegang tot natuurlijke gezondheidsbenaderingen.

Hoe komen wij nog aan nieuwe bezoekers

Hoe komen wij nog aan NIEUWE bezoekers? Het antwoord is: ‘Door jou’ !!