Top 5 TOXINS die kritisch denkende burgers in gehoorzame schapen veranderen, zodat globalisten de verkiezingen kunnen controleren

Soms experimenteer ik wel eens met een artikel op gedachtenvoer.nl door het bewust niet rond te sturen via de RSS feed. Het bewuste artikel wordt dan dus niet extra onder de aandacht gebracht op sites als HoeZitHetNuEcht — AlternatiefNieuws.comAlternatief-nieuws.nl12db.nl — of wellicht heb je zelf een RSS verzamel programma wat actief is op je eigen computer zoals ik dat ook al jaren gebruik. Ik test dan als het ware of de mond tot mond reclame een beetje werkt. Nee, … dat doe je niet via de sociale media want die boycotten websites als deze totaal. Van de laatste 5000 bekeken pagina’s kwamen er 10 via de sociale media en slechts 13 procent via een zoekmachine. Al die andere bezoekers weten dus mijn website rechtsreeks te vinden of via de RSS feed. Dit is nu zo’n artikel dat ik niet deel maar waarvan ik je wel voor de verandering vertel waarom ik dat niet doe.


In de hoofden van de meeste Amerikanen gebeurt chemische oorlogvoering alleen op televisie en in films, waar kwaadaardige terroristen en sluipende dictators chemische of biologische wapens gebruiken om vijandige soldaten of onschuldige burgers te doden, allemaal in de naam van een of andere bedrieglijke ‘religie’, of om een dogmatische politieke verklaring. Misschien herinner je je ook de gaskamers van de Holocaust. Dit soort chemische oorlogsvoering is echter meestal van korte duur en wordt vervolgens vernietigd door een krachtige natie of een combinatie van rijke, elitaire politici die eenvoudigweg niet de controle over hun loyale mensen willen verdragen – dezelfde burgers die geloven dat hun leiders altijd actie ondernemen in het “beste belang” van hun eigen land. Deze goedgelovige mensen worden “sheeple” [schapen] genoemd en zij worden zelf gecontroleerd door een heel ander soort chemische oorlogsvoering, dat is veel effectiever voor mentale controle op de lange termijn. Amerikanen die onder deze chemisch geïnduceerde “spreuk” vallen, worden er zelden ooit van wakker – ze blijven zombieachtige belastingbetalers voor het leven, die stemmen voor meer straf, minder rechten en veel “gratis spullen” (dat ze misschien zelfs nooit krijgen).


Bron artikel NaturalNews: Top 5 TOXINS that turn critically thinking citizens into obedient sheeple so that globalists can control elections 
Door: S.D. Wells


Obama’s 50 miljoen gehypnotiseerde democraten denken nog steeds dat de Democratische partij normaal is en geeft om hen


Miljoenen Amerikanen, die op een bepaald moment in de afgelopen tien jaar, zich realiseerden zich dat Barrack “Insane” Obama echt Amerika haat en er alles aan deed om animositeit, haat, dissonantie en onenigheid in de gelederen te creëren. Obama hielp bij het leiden van een globalistische overname van alle sociale media, de netwerken, de kranten, Google, YouTube, de FDA, de CDC, de EPA, de USDA, terwijl het terrorisme financierde, inclusief het helpen van Iran om meer een nucleaire dreiging voor de wereld te worden.

Nu zou je je af moeten vragen hoe dit is bereikt, wanneer er tientallen miljoenen van die gehypnotiseerde kiezers, schijnbaar intelligente mensen, zijn die “verantwoordelijke” banen hebben, kinderen opvoeden en zelfs wat van hun zuurverdiende geld doneren aan de Democratische Partij ? Het is een geweldige vraag met een vrij eenvoudig antwoord – en het wordt binnenlandse chemische oorlogsvoering genoemd.


Chemisch geïnduceerde angst en verwarring leiden tot emotionele beslissingen gebaseerd op propaganda en de herhaalde boodschappen van de massamedia


Bijna elke Amerikaan die op POTUS Donald J. Trump heeft gestemd, realiseerde zich vóór de verkiezingen dat hij gelijk had dat de massamedia ‘de vijand van het volk’ zijn. Maar toch, wat Trump niet noemde, vooral omdat hij een grote zakelijke goeroe is en niet wil niet dat Big Food en Big Pharma een basisformule hebben die de media hersenspoeling in de eerste plaats mogelijk maakt. Weet je, als je de massa niet “afstompt”, zullen ze niet doorgaan met het kopen en consumeren van alle rommelwetenschap die hen gebiologeerd houdt door propaganda.

De formule is simpel: stop genoeg hersen afstompende chemicaliën in gewone voeding en de reguliere geneeskunde om Amerikanen ervan te overtuigen dat er veiligheid is in aantallen, en dan die “normen” te leveren via de televisie, persconferenties, kranten en op het wereldwijde web. << Nauwelijks een ziel die biologisch voedsel eet, natuurlijke geneeskunde gebruikt, land bezit en wapens bezit, zou ooit stemmen voor een sprekend hoofd dat gratis voedsel, gratis college en gratis gezondheidszorg “voor iedereen” belooft. >> Zoals het oude gezegde luidt, als het te mooi klinkt  om waar te zijn – dan is het dat !


Fluoride, zware metalen, psychofarmaca, canola-olie en GGO’s


Dus hoe kan de regering van de machtigste natie ter wereld het leven van 50 miljoen mensen verknoeien door hun inherente rechten en vrijheden in te schatten, terwijl ze geloven dat ze worden vertegenwoordigd door leiders die niet van plan zijn hun land in vrijheid te stellen? Een communistische woestenij onder het mom van socialisme? Nogmaals, de formule is eenvoudig. De meeste Amerikanen geloven dat het meeste voedsel dat ze in een typische supermarkt vinden fatsoenlijk genoeg is om te eten, omdat ze denken dat de FDA hen beschermt tegen het eten van chemicaliën.

Diezelfde mensen geloven dat de meeste medicijnen die artsen voorschrijven en aanbevelen, voldoende zijn om hen te beschermen tegen ziekten en behandelingsstoornissen, omdat ze denken dat de CDC ze beschermt. Toch is het in alle opzichten precies het tegenovergestelde.

Natriumfluoride is door de wetenschap bewezen om menselijk IQ te verlagen en kanker te veroorzaken, en het is op doelgerichte wijze in de meeste gemeentelijke leidingwater uit de Verenigde Staten toegevoegd door de overheid. {noot: en in de tandpasta bij ons}

De meest populaire vaccins, griepprikken, zitten vol met kwik, waarvan is bewezen dat het neurologische en hersenbeschadiging bij mensen veroorzaakt. De CDC beveelt jaarlijkse massale kwikinjecties aan voor alle zwangere vrouwen en zuigelingen van 6 maanden jong. Ooit gehoord van het gekke “mad hatter syndrome”?

Bijna elke psychologische drug die tegenwoordig op de markt is, veroorzaakt depressie, angst, verwarring, twijfel en andere fysieke en mentale omstandigheden die ervoor zorgen dat mensen minder kritisch blijven denken of helemaal niet denken.

Canola-olie is door de wetenschap bewezen om geheugenverlies, verwarring, cognitieve achteruitgang en dementie te veroorzaken. Ooit afgevraagd waarom de meeste democratische kiezers zich niet kunnen herinneren wat er net weken of maanden geleden is gebeurd? Het is net als “Ground Hog Day” (de film) elke dag voor deze mensen.

Genetisch gemodificeerd voedsel bevat pesticiden, waaronder chemische insecticiden en herbiciden, die de reinigingsorganen letterlijk afbreken en de hersenen systematisch vernietigen, waardoor kanker en dementie ontstaan. Hoe meer je eet, hoe zieker en dommer je wordt.

Mensen, dat zijn de top 5 gifstoffen die kritisch denkende burgers veranderen in gehoorzame schapen zodat globalisten de verkiezingen kunnen controleren. Welkom bij hedendaagse binnenlandse chemische oorlogsvoering. Wil je ons land redden van een globalistische overname in twee jaar? Help je gehersenspoelde vrienden, buren, collega’s en familieleden hun dieet- en medicijnkeuzes te veranderen, en misschien zullen we een kans hebben om de republiek en de grondwet te behouden. Succes.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheHealthyHomeEconomist.com

NaturalNews.com

Food.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com  

P.S. Kijk even in “onze” supermarkten wat er allemaal voor kleine chemische lettertjes staan op de “Voeding”. De eNummer oorlogsvoering is gemakkelijk te vermijden. Onthoudt deze vier woorden, Pakje, Zakje, Blikje, Potje. En, … hoe zou je dat nu eens aan kunnen gaan pakken met de promotie van een artikel als dit (of een ander artikel wat een klik heeft bij jou)? De sociale media zijn geen optie meer, een verjaardag, een terloops gesprek bij de koffie automaat, … etc, etc, …

Bezoekers, alleen jij blijft nog over

Hoe zou ik aan nieuwe bezoekers kunnen komen als Jij er niet was ?