Komt (Bilderberger) Emmanuel Macron zijn “En Marche” in Frankrijk snel tot stilstand? (video)

kraak de krantenkoppenVanuit het niets verscheen hij ten tonele zo lijkt het wel haast, maar net als overal ter wereld wordt aan het politieke toneelspel niets aan het toeval over gelaten en werd deze Bilderberger marionetten pop naar voren geschoven. Zijn populariteit zakte reeds in 2018 als de bekende plumpudding in elkaar. recent werd er dan ook een typische deep state actie ondernomen om zijn blazoen een beetje op te poetsen: “Beraamde aanslag op Macron was ‘un cadeau de bienvenu’ voor de Direction centrale du Renseignement intérieur (DGSI), Nicolas Lerner die zo wat meer bekendheid moest krijgen”. — “Extreemrechts’ commando tegen Macron blijkt opgezet spel van Franse staatsveiligheid met medeweten van … Macron zelf

Gaat Macron de Europese troon overnemen van Angela Merkel die in onmin is geraakt in haar eigen land? In eigen land loopt het echter voor Macron ook niet zoals gewenst: “Het rechtse “Rassemblement National”, het voormalige Front National, is “En Marche” van de Franse president Macron voorbijgegaan in de peiling voor de Europese verkiezingen”. Marine Le Pen staat voor op Macron in peiling EU-verkiezingen.

Het grooste probleem voor Macron zijn de Fransen zelf, als er een land is in de EU waar nationalisten trots zijn op hun land dan is dat in Frankrijk, en Emmanuel Maron manifesteert zich als een Europeaan een globalist, de grenzen moeten dus open voor de instroom van vluchtelingen. Zij zijn echter een bedreiging voor de al niet rooskleurige arbeidsmarkt en dat gaat hij nooit verkopen aan “het volk”. Het volk dat zaterdag en zondag 17 en 18 november al in opstand kwam, en de Fransen kennende, dat zal niet de eerste keer zijn tegen de zittende president die stelde dat Nationalisme als verraad gezien moet worden. Oeps, die woorden gaan nog lang nagalmen in het Franse landschap.

In een recente ontmoeting met Donald Trump en de voorzet van Macron om een Europees leger op te zetten werd Amerika als een mogelijke toekomstige vijand gezien samen met China en natuurlijk Rusland. Een open verklaring dat onze vriend Donald J Trump niet in het Deep State kamp zit en Macron weet dat als geen ander. Zien we in Macron niet een leider die bij onze Marc Rutte in de keuken heeft gekeken naar zijn gladde jongens teflon recept en probeert hij sluw zijn valse politiek aan de Fransen te verkopen? Welke naam schiet mij dan gelijk te binnen, “Waterloo”. Daar kennen we al een spreekwoord van; “Iemand zijn Waterloo vinden” Wees gerust, de Fransen zijn voor Emmanuel zijn Waterloo al aan het zoeken.

Lees ook: Opstand van de ‘gele hesjes

Een selectie van alternatieve media


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]