Dit is misschien de beste verklaring voor de populariteit van Trump

De burgemeester van Livermore California verklaart de populariteit en het succes van Trump. 


Marshall Kamena is een geregistreerde democraat en werd gekozen tot burgemeester van Livermore, Californië. Hij koos voor het democratische ticket omdat hij wist dat een Bay Area-stad nooit zou stemmen voor een Republikein. Hij is zo conservatief als maar zijn kan. Hij schreef het volgende artikel, oorspronkelijk geschreven door Evan Sayet en zijn mening die hij uitsprak omdat columnisten voor Townhall.com de zijne waren en niet de opvattingen van Townhall.com vertegenwoordigden, die abusievelijk door mij aan Marshall Kamena werden toegeschreven.

Trumps ‘gebrek aan decorum, waardigheid en staatsmanschap “door Evan Sayet in zijn artikel” Hij vecht

Mijn linkse vrienden (en ook veel vurige #NeverTrumpers) vragen me constant of ik geen last heb van het gebrek aan decorum van Donald Trump. Ze vragen of ik denk dat zijn tweets “onder de waardigheid van het huis zijn”.


Bron artikel: The mayor of Livermore California explains Trump’s popularity and success. This is perhaps the best explanation for Trump’s popularity
Door: Julian McCall