Wie zijn de ECHTE terroristen?

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Deze mail kreeg ik vandaag 18-01-2008 van Rudolf de Wit 
(natuurarts / CuraÇao)

Beste vrienden,
Ik stuur jullie deze link zodat je de film kunt bekijken die nu de wereld zal schokken. Nadat je deze film hebt gezien dan zal je begrijpen waarom ik al jaren zo fel de medische wereld en de farmaceutische bedrijven (Big Pharma) bekritiseer. Dit is een schande en het maakt je bang en bezorgd. Na het zien van deze film zal je je afvragen waarom de mensheid zo ver is gegaan om ten koste van mensenlevens de ‘gezondheidszorg’ een giftige miljarden industrie heeft gemaakt. Het antwoord zal je jezelf kunnen geven aan het einde van de film.

De vragen die bij mij opkomen zijn:
Hoeveel ‘wijs heren’ op ons eiland hebben dit geweten? Als ze dit hebben geweten maar dit jaren hebben verzwegen dan is het een schande. Als ze dit niet hebben geweten dan is mijn vraag weer “hoe kan het zijn dat ik het wel heb geweten en samen met mijn collega Kenneth van Eer sinds 1982 uitschreeuw? Zijn ze –de wijs heren – doof of gewoon puur ignorant geweest? Mijn laatste vraag is: “wat nu?” Gaan wij – dus ook alle wijs heren samen – nu eens eindelijk de – de lijdende – mensen de waarheid vertellen? Mensen hebben recht op een gezond leven!
– Rudolf de Wit


Vragen die beantwoord worden in deze film;
Worden massa’s mensen vermoord of verslaafd aan medicijnen met als doel; Super winsten, Politieke macht en / of ideologie?

Gebeurd dit in Amerika en andere landen in het ‘vrije’ westen?

Propaganda voor Winst en Angst creëren voor eigenbelang?

Iedereen weet dat er bij een oorlog bedrijven zijn die dik geld verdienen aan de wapens, de brandstof, etc, etc. Maar ook de aandelenmarkt heeft een invloed op deze ontwikkelingen. De ‘oorlog’ tegen ziektes is ook niets anders. Er worden superwinsten gedraaid over de rug en ellende van mensen zoals jij en ik.

Een wereld zonder oorlog kost dus aan sommige ‘mensen’ geld. Duidelijker gesteld; elke dag dat er geen oorlog is ‘verliezen’ zij geld!

Wie hebben er nu eigenlijk de macht, onze politici, democratisch gekozen door het volk, of de bedrijven die de verkiezingskassen spekken?

Wordt het bio-terroristische programma ontstaan in de tweede wereldoorlog in Nasi Duitsland nu voortgezet door Amerika?

Is Aids gecreëerd vijftien jaar voordat het ‘ontdekt’ werd?

Iedereen zal ZELF de keuze moeten gaan maken hoe jij je eigen gezondheid het beste kan beschermen. Wat je het beste kan doen en wie je daarbij kunt vertrouwen.

Quot uit deze film. “Dokters worden opgeleid met sophisticated psychologische training methoden die hen als het ware hersenspoelen om de gegeven resultaten uit ‘wetenschappelijke’ onderzoeken als waarheid te aanvaarden en verdedigen”.

In 1941 begon het biologische oorlogvoeringprogramma van Amerika onder leiding van G.W. Merck, juist ja het Duitse farmaceutische bedrijf. Voorafgaande werd al in 1932 geëxperimenteerd op mensen die ingespoten werden met een kanker verwekend virus. Tot op de dag van vandaag zijn er zoveel ziektes op de mensheid losgelaten – opzettelijk – dat met name de farmaceutische industrie beslist geen achterstand heeft ten opzichte van de genocide van Nazi Duitsland. In 1969 werd door President Nixon het gebruik van biologische wapens verboden. Maar, … dit bleek een grote leugen te zijn. Het budget om onderzoek te doen naar de inzetbaarheid van biologische wapens tegen de mensheid werd alleen maar vergroot. Veel ziektes worden eerst uitgevonden in het laboratorium waarna de oplossing wordt geboden in de vorm van medicijnen. De uitvinders en diegene die de oplossing bieden waren / zijn echter één en dezelfde. Sindsdien worden miljarden mensen bewust blootgesteld aan hun winstgevende machine om de wereldeconomie ‘draaiende’ te houden. Wij, dat zijn de mensen die geloven in de wonderen van de medische industrie, worden al decennia lang als menselijke testdieren misbruikt.

Het onder controle houden van de expansie van de wereldbevolking en gelijktijdig superwinsten maken is de doelstelling. Het ‘Oorlog tegen Kanker’ programma dat in 1971 startte is een van de bekendste uit de koker van biologische oorlogsvoering gevolgd door de ‘ontwikkeling’ in laboratoria van het HIV virus beter bekend als AID’s.

Als, …… de bevindingen en documenten die getoond worden in deze film ook maar een klein deel waarheid bevatten dan nog wordt het bezoek aan je huisdokter een van de grootste risico’s die je kan nemen in je leven …….. zo gauw je dokter begint met het voorstel om je een medicijn voor te schrijven.

Na deze film (Engelstalig) krijg je inzicht hoe de wereld echt in elkaar steekt. Voor sommigen zal dit onwerkelijk, ongeloofwaardig, onrealistisch overkomen als je hier voor het eerst over hoort. Toen ik voor het eerst kennis nam van deze schokkende feiten dacht ik ook; “Dat kan toch niet waar zijn”. Nu ik daar al wat langer van op de hoogte ben zie ik steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Ik weet welke keuzes ik moet en ben gaan maken. Zorg dat je deze informatie uitdraagt aan een ieder die je dierbaar is!
– Henk Mutsaers

Note: Video is verwijdert door de eigenaar / lees censuur!


Dit maakt je inderdaad bang en bezorgd. Ik doe zelf ook al jaren onderzoek naar voeding en gezondheid. ‘T begon op mijn 18e, toen ik mijn ongezonde levensstijl wilde compenseren met gezonde voeding. Tevens hoorde ik een toekomstprognose dat 1 op de 3 zou sterven aan kanker. Ik was 18 en ik dacht onze schepping is toch volmaakt zoals het is….dit klopt niet. Ik ben gaan lezen, ik ben nooit meer opgehouden. Ik werd er als het ware naar toeggetrokken. Nu begrijp ik waarom. Ik wist gewoon onbewust steeds dat er dingen niet klopten en dat leidde naar de waarheid. Gelukkig was ik niet de enige en ontpluizen er steeds meer van dit soort websites. Mercola is een hele grote die al miljoenen bezoekers heeft. Ron fonteine en deze zijn ook goede en trekken ook steeds meer bezoekers. Zelf heb ik een hyve aangemaakt http://alleskannatuurlijk.hyves.nl Er komt steeds meer vuiligheid naar de oppervlakte. Nu is het voor ons (als voorlopers op de massa) wachten op het massale wakker worden… Keep up the good work Groetjes Deborah (inmiddels 28).