Emile Ratelband internationale faam: 20 jaar jonger in je paspoort, of op de foto?

Emile Ratelband zijn aanvraag, een 20 jaar jongere leeftijd vermelding op het paspoort, heeft het wereldnieuws gehaald in de transgender gekte waar via ombouw operaties zelfs “mannen-meiden” de sportwereld menen rechtmatig te kunnen betreden Be-Lach-elijk !!


Emile heeft de discussie op de wereldmap gezet (Chapeau) en werkelijk alle media nemen zijn verhaal over.


Maar een jongere vermelding in je paspoort lost een klein probleem nog niet op. De bijbehorende foto mag nog niet eens getooid zijn met en gulle lach, laat staan dat er een foto-shop-je overheen geprojecteerd wordt. Oeps, … probleem.

Wat is er beter dan je-echte-leeftijd te “verdoezelen” door een gezonde leefstijl en heel trots en achteloos die echte leeftijd te vermelden en daarmee maar al te vaak de complimentjes uitlokkend, of zoals ik al vele malen mee gemaakt heb dat mensen je zelfs niet geloven.

Een van de “bijkomende” voordelen van een gezonde leefstijl is dat ook de veroudering minder rimpels, oogwallen en andere oneffenheden op je huid toont. Wat je met en huidcrime slechts een beetje kan verdoezelen gaat met een gezond eet en leefpatroon gewoon van zelf.

Als ik als koerier een pallet tegels van 500, of 1000 kilogram bij een klant handmatig aan het lossen ben krijg ik regelmatig de opmerking dat wat ik doe best zwaar is. Mijn antwoord is dan altijd; “Het valt wel mee hoor want ik ben pas 66” Altijd goed voor een positieve reactie.

Om het met de strijdkreet van Emile te zeggen; Tsjakka” Ik begin die man steeds aardiger te vinden.

Zijn artikel op NaturalNews


It begins: Trans-ageism… Man files lawsuit to lower his official age by 20 years so he can get more dates


A 69-year-old man from The Netherlands has decided that he wants to be 20 years younger than he actually is, and is now to make that “happen” legally.

Emile Ratelband says his doctor recently told him that he has the body of someone who’s 49 rather than 69, which Ratelband took as a cue to try to establish his age as such with Dutch authorities. However, when they refused to do so, Ratelband decided to adopt the LGBT approach by claiming “discrimination” and “ageism.”

Alternatieve media selectie


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]