Bescherming tegen chemotherapie – gevolgen van

Chemo-onderzoekers dragen ruimtepakken
om zichzelf te beschermen
pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

De meeste lezers van NaturalNews weten dat chemotherapie zo ongeveer het slechtste is dat je kunt doen als er ooit kanker bij je wordt geconstateerd. Natuurlijk, de medische industrie beweert dat chemo een wonderbaarlijk geneesmiddel is, maar de meeste mensen in de natuurlijke gezondheidszorg weten dat het niets meer is dan een gecamoufleerd gevaarlijk gif. Maar als je je soms afvraagt wat de waarheid is, zegt een foto vaak meer dan duizend woorden. Kijk eens naar hoe kankeronderzoekers zich kleden als ze met het spul werken. Ze lijken meer op astronauten met hun beschermende kleding dan welke andere ‘gewone’ onderzoekers doen. Dus, als chemo echt veilig is, waarom dragen zij dan in hemelsnaam die plastic beschermingsmaskers en die lichaamsbeschermende kleding?

Als je naar deze foto kijkt, moet je jezelf wel afvragen: waarom zouden die onderzoekers niet dichter in de buurt willen komen? Het antwoord, zoals zal blijken, is heel eenvoudig. Hier volgen enkele redenen:

Chemotherapie vernietigt het immuunsysteem, dat nodig is bij de bescherming tegen welke ziekte dan ook, inclusief kanker, volledig. Maar chemo veroorzaakt tevens andere ziekten en problemen. Hier volgen er een aantal:

Acute ademhalingsproblemen
Algemene pijnen
Anemie (bloedarmoede)
Angsten 
Bloedstolsels
Braken
Buikpijn
Gehoorstoornissen
Geïrriteerde of pijnlijke spieren
Gescheurde milt
Gevoelloosheid
Gewrichtspijnen
Haaruitval
Hoofdpijn en stijfheid van de nek
Huidreacties
Impotentie
Kortademigheid of moeite met ademhalen
Longproblemen
Maagzuur
Moeite met lopen en het verlies van balans
Nerveusheid
Nierproblemen
Onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen
Overlijden
Rectale bloedingen
Rillingen
Sinus problemen
Veel groter risico op infecties
Verhoogd risico op hartaanval
Verschillende soorten hartziekten en een algehele verzwakking van het hart
Vertroebeling van het bewustzijn
Zenuw- en spierschade
Zichtproblemen

Zo, en dat allemaal door een geneesmiddel? Dus, laat me je vragen: klinkt het woord ‘chemo’ meer als een geneesmiddel, of als een vergif? Er is geen arts voor nodig om te weten dat een echt geneesmiddel al die andere problemen niet zou veroorzaken. Als het, in feite, een geneesmiddel was, zou het ook al die andere bestaande problemen wegnemen.

Over de auteur:
Kim Evans is auteur en schrijfster over natuurlijke gezondheid. Haar boek, Cleaning Up! The Ultimate Body Cleanse, schetst een diepe en krachtige lichaamsreinigingsmethode om thuis te kunnen doen, om de diepere oorzaak van de meeste gezondheidsproblemen aan te pakken. Terwijl het steeds algemener bekend wordt dat de meeste mensen een extreme toxische belasting bij zich dragen en dat deze giftige stoffen kunnen leiden tot elke denkbare ziekte, weten de meeste mensen niet dat er een direct verband bestaat tussen onze geestelijke werkelijkheid en de staat van ons lichaam. De methoden in Cleaning Up! helpen mensen zowel hun gezondheid als hun spirituele verbondenheid weer terug te krijgen om te leven in een op liefde gebaseerde realiteit. 

While it’s becoming common knowledge that most people carry an extreme toxic burden and that these toxins can cause any disease imaginable, most people don’t know that there is a direct connection between our spiritual reality and the state of our bodies as well. The methods in Cleaning Up! help folks gain both their health and their spiritual connectedness back to live in a love-based reality.


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]