Zes bewezen Methoden voor de Behandeling van Kanker

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Zes bewezen methoden voor de behandeling van kanker In contrast tot minstens 6.000 jaar ervaring in natuurgeneeskunde behandelt de westerse medicijnkunde het lichaam als een verzameling aparte onderdelen in plaats van als een synergetisch geheel. Wat betreft het behandelen van gebroken botten en andere mechanische lichaamsonderdelen zijn ze op deze manier tot werkelijk fenomenale hoogstandjes in staat met de behandelwijzen. Wanneer het echter aankomt op het behandelen van virussen, infecties, kanker en andere ziekten is deze zelfde ‘onderdeel’ gerichte aanpak van de moderne medicijnkunde de grootst mogelijk miserabele en falende aanpak.

Dit schrijft Hesh Goldstein, een ‘Health Talk’ radiocollega uit Honelulu en schrijver van vele artikelen op Natural News. 

De oorlog tegen kanker is een mislukking!

Dit schrijft: Allison Biggar (journalist). 
Veertig jaar geleden, in 1971, startte President Nixon de ‘Nationale Kanker Act’ en daarmee begon de ‘War on Cancer”, zo wilden de media ons laten weten. Deze zogenaamde oorlog is niet alleen een totale mislukking maar is eveneens uitgegroeid tot een ware leugen, bevestigd door belanghebbende bedrijven. Niet alleen gaan er meer mensen dood aan kanker dan ooit tevoren, de kans om kanker te krijgen op steeds jongere leeftijd is astronomisch gestegen.

Volgens Newsweek-schrijver Sharon Begley; “Kanker ligt op koers om 565.650 mensen te doden in de V.S dit jaar (2010), dat is meer als 1.500 per dag wat gelijkwaardig is aan het neerstorten van drie jumbojets per dag met geen enkele overlevende. Elke dag van de week 365 dagen van het jaar”. (Wie zou er dan nog durven te vliegen?)

Kanker Genezen

Als de farmaceutische industrie een genezing van kanker bekend zou maken (ontdekt zijn er al vele methoden) dan zouden ze als industrie hun eigen doodvonnis tekenen, het einde van hun bestaansrecht. De carrières van ontelbare dokters zouden ten einde zijn, ‘onderzoekers’, wetenschappers allemaal werkeloos! Het is daarom in het belang van deze industrie de mensheid onwetend te laten van de bestaande en werkzame geneeswijzen die al bewezen werkzaam zijn … duizenden jaren lang! Men heeft nu echter ook van vele therapieën het bewijs waarom ze werkzaam zijn en deze gegevens zijn eveneens op internet vindbaar. Omdat niemand een natuurlijke geneeswijze kan patenteren kan daarmee ook geen geld verdiend worden. Deze werkzame geneeswijzen worden dan ook aangevallen door en beschimpt in de media. De genezing van kanker is geen magische pil, een chemisch middeltje ontdekt in een lab maar een detox-ontgiftigingsprogramma dat het lichaam schoonmaakt en ontdoet van daar niet gewenste chemische stoffen en daarmee de natuurlijke balans herstelt en dus geneest of voorkomt dat er een ziekte ontstaat.

Het lichaam is namelijk perfect in staat zichzelf te genezen. Denk maar eens hoe snel een snij- of lichte brandwond zich herstelt in slechts een paar dagen. Het is precies hetzelfde met een ziekte! Wanneer je preventief het lichaam in staat stelt zich te helen verricht het gewoon deze taak. Wij vergiftigen ons lichaam echter elke dag met pesticiden, E-nummers, junk food zonder voedingswaarde, ongezonde dranken, chemische en giftige medicijnen en chemotherapie waardoor het lichaam een overdosis chemische stoffen binnenkrijgt en niet meer in staat is deze tijdig te verwerken en deze tot nader order opslaat in het vetweefsel. Als door de constante toevoer er nooit meer capaciteit vrijkomt om deze giftige stoffen te verwerken en de maximale opslagcapaciteit is overschreden dan word je dus langzaamaan ziek en zieker en zieker. Voed je het lichaam echter met stoffen die het nodig heeft zoals (rauwe) groenten en fruit, onbewerkte voedingsmiddelen uit de natuur, dan zal het lichaam elke ongewenste ziekte of gebrek repareren, soms zelfs zonder dat je er weet van hebt.

Miljarden worden er uitgegeven aan onder andere kankeronderzoek om meer giftige medicijnen te verkopen aan onschuldige en wanhopig zoekende patiënten die hopen en willen geloven dat die medicijnen het magische antwoord zijn op de foltering van hun eigen lichaam. Chemotherapie is niet het antwoord en heeft volgens kanker- onderzoeker Ty Bollinger voor 97% een noodlottige afloop. Alle cijfers die gepresenteerd worden door de belanghebbende farmaceutische industrie zijn slechts om de aandeelhouders gelukkig te maken. Het is in- en intriest dat de winst en carrières van de belanghebbenden ten koste gaan van goedgelovigen en slecht geïnformeerde patiënten die dit moeten bekopen met hun leven!

natuurlijke geneesmiddelen

Alternatieve geneeswijzen zijn niet iets mystieks wat we nog niet weten maar zijn biologische en gemeenschappelijke feiten. Studies toonden dit al aan, soms wel 80 jaar geleden, maar hun uitkomsten werden onderdrukt en de wetenschapper in diskrediet gebracht, voor gek versleten of gemanipuleerd en gechanteerd. Zoals David Wolfe het stelt: “Dit is de donkerste eeuw in de geschiedenis van de geneeskunde.” Het is een eindeloze stroom van leugens en het in stand houden van leugens onder toezicht van de eveneens belanghebbende instanties en onze overheid. De leugen regeert!

Er zijn vele kankerpatiënten die dagelijks genezen, zonder de tussenkomst van een dokter, of zij die de weg vonden naar eerlijke en bewezen natuurlijke methoden. Vaak via het mond-tot-mondreclamecircuit. Dokters die elke dag westerse ongeneeslijke patiënten binnenkrijgen, volgepompt met chemische stoffen, en ondanks dit het immuunsysteem weten te herstellen zodat het zelfgenezende vermogen van het lichaam hersteld wordt. Geen oorlog tegen kanker want oorlog kent altijd verliezers maar samenwerken aan het herstel van het lichaam.

Als instanties en regeringen hardnekkig de leugen blijven ondersteunen moeten we ons eigen pad kiezen en de politiek links laten liggen of onze zogenaamde leiders inruilen voor mensen die wel het algemeen belang in daden ondersteunen in plaats van huichelachtig met woorden te belijden.

– Henk Mutsaers (vertaling en aanvulling)

Cures for Cancer that the NWO doesn’t want you to know about.

Zes bewezen methoden voor de behandeling van kanker
(vertaling video)

Volgens mijn kennis, van alles wat ik gezien gehoord en gelezen heb, is kanker een van de meest natuurlijk te genezen ‘ziektes’ op deze planeet. Eveneens, volgens het systeem waarin we leven, is het een van de meest winstgevende ziektes op deze planeet.

De reden dat we chemotherapie hebben en radiotherapie is slechts voor het genereren van winst. Hier volgen zes potentiële natuurlijke behandelingen voor kanker (er zijn er meer) maar als de genezing op natuurlijke manier plaatsvindt is daar geen (groot) geld mee te verdienen.

Deze volgende zes behandelingen zijn onderdrukt omdat farmaceutische bedrijven veel meer geïnteresseerd zijn in het genereren van superwinsten dan in het helpen van anderen. Als deze kankerbehandelingen aan het grote publiek onthuld werden zou het huidige medische systeem falen en gedoemd zijn te verdwijnen. Niet alleen ten aanzien van de behandeling van kanker maar honderden andere (zogenaamde) ziektes. Wat is er dus belangrijker: de gezondheid en het welzijn van mensen of de persoonlijke winst?

Afhankelijk van het milieu waarin je leeft zou kanker een eenvoudig te voorkomen ‘ziekte’ zijn. De reden dat het echter zoveel voorkomt is ondervoeding (vitamine- en mineralengebrek, enzymen en goede vetten), gifstoffenvervuiling, electrostress en magnetrons, voedingstoevoegingen (E-nummers), te langdurig zonnen, sigaretten, alcohol, fluoride, kwik en andere zware metalen die we inademen en die zich bevinden in ongefilterd drinkwater. 
Hier zijn de 6 behandelingen voor kanker (en andere ziektes):

1). MMS – Miracle Mineral Supplement: een oplossing van sodium chloride en gedistilleerd water die verzuurde cellen aanvalt inclusief kankercellen, schimmels, parasieten, slechte bacteriën en deze vernietigt door oxidatie.

2). Kankerbehandeling kan ook met cannabisolie -ook wel hempolie genoemd- en even effectief als MMS. Inzetbaar als middel bij kanker, hoofdpijn, depressie, overgewicht en veel meer.

3). Abrikozenpitten, zaden die B17-vitamine bevatten en cyanide. Cyanide is weliswaar een giftige stof maar in samenwerking met B17 is het in staat kankercellen te vernietigen. B17 wordt eveneens in veel andere zaden aangetroffen. Abrikozenpitten zitten er echter boordevol mee.

4). Chlorella is een eencellige die boordevol chlorofyl zit, een antioxidant die capabel is om het lichaam te ontgiftigen, zelfs van zware metalen. Chlorella is geen direct antwoord op kanker maar het kan het lichaam detoxen en is daardoor als voeding inzetbaar als preventie.

5). Liposmal Encapsulated vitamine C die beter is dan enige andere vorm van vitamine C omdat het beter opgenomen wordt door het lichaam. Zeer hoge doseringen van Liposmal Encapsulated vitamine C zijn bewezen werkzaam tegen kanker en andere ziekten (eventueel samen met waterstofperoxide). Ook vitamine C is goed inzetbaar tegen zware metalendetox.

6). Of simpel een vegetarische leefstijl die zorgdraagt voor een lichaam met een neutrale alkalische pH-balans. Kanker krijgt geen voeding in een alkalisch lichaam.

Er zijn veel meer kruiden en vruchten die bijdragen aan een goede gezondheid zoals kurkuma, gember, selenium, acaibessen etc.

Als men de volgende keer langskomt met de collectebus voor een donatie om bij te dragen aan de behandeling van kanker dan is de collectant slecht geïnformeerd of misleid .. of wellicht ook op de hoogte van de leugen.

Wanneer je gezond eet en leeft zou er geen kanker moeten zijn. De genezing was er al voor dat de oorzaak er kwam.


Mijn man heeft ook kanker (eerst darmkanker uitzaaiing naar de long en 60%lever eraf gehaald),ik ben voetreflextherapeut en heb hem vanaf het begin daar mee behandeld,ontgiften en water drinken, maar ook komkommer,augurken en walnoten/kurkuma gegeven. Daarbij is het ook heel belangrijk dar positief blijft(ondanks tegenslag).Hij is nu schoon.en behandel hem nog steeds jawel puur natuurlijk is belangrijk,maar genieten v/h leven evenzo. Ik hoop dat er veel mensen leven op puur natuur en lezen zoals dit artikel is en blijft leerzaam. Zonnegroet Anneke


Voorbij wordt gegaan aan het feit dat in de voedingsketen nog eens ergens tussen de 11.000 en 15.000 additieven worden verwerkt. Geen enkele wetenschapper kan zijn handen in het vuur steken of de interactie tussen al deze stoffen wel veilig is voor dieren en daarmee ook menselijke consumptie. Wel er zijn ook een veelvoud aan additieven die overal gebruikt worden om allerlei producten te maken, rubber, plastiek, leer, isoleerstoffen, verfen .., die dan gedurende vele jaren schadelijke stoffen in de in de lucht verspreiden die wij inademen. Of nog ,via onze handen in onze mond kunnen terechtkomen. Ook hier kan geen enkele wetenschapper zijn hand in het vuur steken om de interactie onderling ervan aan te geven. Voor dat soort onderzoek kan er nooit genoeg geld zijn … het is te omvangrijk om alles te onderzoeken en de industrie verwacht dat de overheid dat maar moet bekostigen.

Mijn persoonlijke conclusie is dan :
Als je al de vraag zou stellen wat de oorzaak kan zijn van al die kankers dan zou het best ondermeer ook dit kunnen zijn. Een zeer lange,levenslange blootstelling aan een toegestane waarde van vele mogelijke schadelijke stoffen kan soms ook leiden tot ziektes. Maar ja hier is de cirkel weer rond, het is niet wetenschappelijk bewezen (de wetenschap heeft nog maar heel weinig kunnen onderzoeken) dus er is geen gevaar. – Guido