Wat kun je doen om kanker te krijgen (satire)

Kanker Richtlijn: 
Wat moet je doen om zeker te weten dat je dood gaat aan kanker?
pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Ik hoorde eens iemand vertellen; “Je moet toch ergens aan dood gaan”. Mocht je dan een bepaalde voorkeur hebben en je KIEST voor kanker dan is hier de richtlijn die je het meeste kans geeft om de ziekte ook daadwerkelijk te krijgen en je bij de massa aan te sluiten.

Wees zo vrij om dit uit te printen en op de deur van de koelkast te plakken. 

1).  Zorg dat je wat gewicht op de weegschaal brengt. Een Body Mass Index van boven de 25 is minimaal vereist, boven de 30 verdient de voorkeur. Laat je niet verleiden door de media hype over een gezond gewicht en het schijt aan Sonja!

2). Houdt je fysieke activiteiten op een redelijk niveau, 30 minuten per dag is echt wel het absolute maximum. Gekker moet het niet worden! Beweeg alleen als het niet anders kan en dat plekje op de bank (de hele bank) is gereserveerd voor jezelf. 

3). Verspil geen tijd aan het eten van groenten of fruit, je bent immers geen konijn of ander beest. Haal je energie uit bewerkte voeding met een hoog suiker gehalte en kijk of er ruim voldoende e nummers aanwezig zijn voor je chemische balans. 

4). Eet ook minimaal 500 gram GMO vlees per week, dagelijks is natuurlijk beter en let er op of het vlees voldoende rood gekleurd is van de kleurstoffen. Het moet er natuurlijk wel lekker uitzien! 

5). De mannen onder ons zorgen voor een gezond afdakje en hebben altijd een pilsje bij de hand voor de broodnodige verfrissing. De dames moeten 2 alcoholische consumpties per dag drinken en de mannen vier, ….  minimaal! 

6). Als je dan toch gedwongen wordt om een keer fruit of groenten te eten, pas dan op voor organische voeding. Wees ervan overtuigt dat het veilig behandelt is met insecticiden en pesticiden. GMO voeding is nog beter of wellicht bestraald?. Zoals eerder gesteld, goed voor je chemische balans. 

7). Ook al is je voeding voorzien van voldoende suiker en zout, wat extra toevoegen is zeker aan te bevelen. 

8). Ben je binnen je relatie, voor de goede verstandhouding, verplicht om voedingssupplementen te nemen? Pleit dan voor de goedkope chemische variant, juist ja voor de balans en om je doelstelling niet in gevaar te brengen. 

9). Gebruik niet te veel water, bekend om zijn zuiverende werking, maar ga geheel voor de koffie, suikerdrankjes en natuurlijk dat pilsje. 

10). Mocht je kanker krijgen waarvan de dokter zegt dat het goed behandelbaar is met een chemotherapie (de naam zegt het al chemisch = balans) wijk dan zeker niet af van de hierboven genoemde punten en blijf zeker ook gewoon door roken. Als deze ervaring en je de extra aandacht plezierig gevonden hebt verander dan niets aan je leefstijl als je tenminste op het scorebord wilt blijven staan met bij je naam een grote K

P.S. Een negatieve levenshouding en een stressbaan zijn aan te bevelen.

P.P.S. Vindt u dat dit niet kan? Ik eigenlijk ook maar ik zie het wel gebeuren in het echte leven ….. elke dag.

– Henk Mutsaers (Vertaald naar een idee van Ion-life waterfilters)Ik vind het niet normaal, mensen die dat hebben daar voor is het heel erg en u zet gewoon een richt lijn op een site om kanker te krijgen !!!!! – Stefanie

Note: Dag Stefanie, Ja ik probeer inderdaad te shockeren. Ik zie namelijk veel mensen die heel hard achter een ziekte aanhollen. Als je alles wat op deze pagina staat dus NIET doet dan is de kans om gezond oud te worden LEVENS groot aanwezig. – Henk


Ja, dit bericht komt best heel stom over, vind ik ook Stefanie maar Henk heeft wel gelijk, als we zo gaan leven is de kans wel veel groter dat we kanker krijgen. Henk heeft ons alleen wakker geschud, wel goed om hier over na te denken


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]