Maximale vaccinatie graad

Baby’s slapen beter als ze in de middag 
gedrogeerd en gevaccineerd wordenOriginele Titel: Baby´s Sleep Better If They Are 
Drugged And Vaccinated In The Afternoon

Door: Christina England
Vertaling: Frank Bleeker 
Bron artikel

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

Baby´s worden nu gedrogeerd met sterke medicatie om potentiële pijn en koorts te verminderen voordat zij gevaccineerd worden met meervoudige vaccinaties. Hiervan wordt gezegd dat dit slaap bevorderd, hetgeen volgens experts de reactie op vaccines maximaliseert.

Linda Franck en haar collega’s aan de Universiteit van Californië, San Francisco (1) ontdekten dat door het drogeren en vaccineren van 8-weken oude baby´s met meervoudige vaccinaties in de middag, dit deze baby´s helpt beter te slapen. Linda Franck, de leidende auteur van de studie, die werd uitgevoerd op de universiteit, zei: “Slaap is belangrijk na het krijgen van injecties, omdat slaap een teken is van een vaccinatie reactie en het is belangrijk deze reactie te maximaliseren.” In eerste instantie bestudeerden de wetenschappers geen vaccinaties, zij bestudeerden of baby´s beter sliepen wanneer zij het medicijn Paracetamol voor vaccinaties kregen of helemaal niet. Blijkbaar is het gebruikelijk om baby´s een dosis Paracetamol voor vaccinaties om elke temperatuurverhoging te verminderen zogenaamd om het hen comfortabeler te maken.

Volgens het originele rapport dat gepubliceerd werd in het Journal of Pediatrics (Tijdschrift voor Kindergeneeskunde) (2), werden 25 van de 70 baby´s die bestudeerd werden, een dosis Paracetamol gegeven voor de vaccinaties. Echter, vanwege koorts of ongemak ontvingen vele van de andere baby´s in de studie ook de medicatie tijdens de vaccinatie of daarna. Alle baby´s werden gevaccineerd met de volgende vaccinaties: pneumokokken DPT (difterie-tetanus-kinkhoest), Haemophilus influenzae type b, poliovirus en hepatitis b vaccins.

Het is nauwelijks verbazingwekkend dat deze arme 8-weken oude baby´s zo lang sliepen in deze in mijn ogen schandalige en mishandelende studie. Niet alleen werden ze gevaccineerd met niet minder dan 7 dosis vaccins die alle chemicaliën, gifstoffen en virussen bevatten die de mens bekend is, maar ze werden daarnaast ook nog eens gedrogeerd tijdens hun lijdensweg. Deze studie is weer een voorbeeld hoe de farmaceutische industrie onschuldige kinderen als proefkonijnen gebruikt in zieke en perverse experimenten. 

De vaccins even terzijde geschoven, Paracetamol kan dodelijke bijwerkingen hebben en is niet adequaat getest op kinderen. Volgens SideEffects.com (3) adviseerden de FDA´s (U.S. Food and Drug Administration) eigen wetenschappelijke consultants de FDA om aan te bevelen om kinderen onder 6 jaar dit middel niet te geven.

SideEffect.com verklaart: Ondanks Paracetamol´s ogenschijnlijk veilige indruk, is het NIET getest met de willekeurige dubbelblinde placebogecontroleerde studies, die bekend staan als RCT´s, waarvan doktoren en wetenschappers ZEGGEN dat zij deze nodig hebben om vast te kunnen stellen of iets veilig is. Wanneer Paracetamol nu meteen op de markt gebracht zou worden als een nieuw verdovend middel zouden onderzoekers zeggen dat er gewoonweg geen bewijs is dat het veilig te gebruiken is door kinderen.

Toch beschouwen we het als vanzelfsprekend dat we het beste doen voor onze kinderen wanneer we ze Paracetamol geven als ze koorts of pijn hebben. Maar kinderen ZIJN doodgegaan door leverfalen, of op de transplantatielijst gezet, door “aanbevolen” doseringen Paracetamol. En in feite heeft de FDA het advies haar eigen wetenschappelijke consultants in 2007, om aan te bevelen dat kinderen onder 6 jaar geen Paracetamol te geven, genegeerd.

De kinderen in deze studie werd aanbevolen om deze ongeteste en onveilige medicatie 30 minuten voor de geplande vaccinaties te nemen en daarna elke 4 uur, met een TOTAAL VAN 5 DOSES. Het tijdschrift voor Kindergeneeskunde verklaart: Moeders van zuigelingen in de controlegroep ontvangen standaard zorginstructies van hun kind´s zorgleverancier en moeders van zuigelingen in de interventiegroep werd voorgedoseerde paracetamol gegeven en hen werd opgedragen om hiervan een dosis 30 minuten voor de geplande vaccinatie te geven en elke 4 uur daarna, met een totaal van 5 doses.

Ik vind dit hele experiment totaal barbaars. 

Er is bewijs om te suggereren dat kinderen ademhalingsproblemen kunnen krijgen en zelfs het plotselinge zuigelingensterfte syndroom nadat zij meervoudig gevaccineerd zijn. Als dit waar is dan kan het drogeren van kinderen met medicatie om hen te helpen slapen inderdaad zeer gevaarlijk zijn.

In 1985 ontwikkelde Dr. Scheibner en haar echtgenoot Leif Karlsson, een bio-ingenieur een type ademhalingsmonitor die zij de `Cotwatch` noemden. (4) Deze monitor produceerde computeruitdraaien van ademhalingspatronen van kinderen over een langere periode. De Cotwatch monitor was de eerste in zijn soort die een sensorplaatje onder de matras had in plaats van bevestigd aan de baby, waardoor de baby vrij kon bewegen terwijl hij werd gemonitord. 
Toen zij de grafieken bestudeerden, ontdekten Dr. Scheibner en haar echtgenoot dat baby´s die recentelijk gevaccineerd waren tekenen van door stress veroorzaakt ademhalen vertoonden in de dagen die volgden op de vaccinaties.

Dr. Scheibner zegt: COT ONDERZOEKSRESULTATEN Onze computeruitdraaien van baby ademhaling lieten non-stop uur na uur opnames zien van het ademhalen van de baby wanneer het kind in de wieg lag. Wederom, deze gebeurtenissen heten apneus (pauzes in de ademhaling) en hypopneus (een door stress veroorzaakt oppervlakkig laag-volume ademhalingspatroon). De grafieken toonden allemaal toegenomen stresspatronen na vaccinaties. Bijvoorbeeld, nadat een baby zijn derde drievoudige antgen (DPT-difterie-kinkhoest, tetanus) was gegeven veranderde het verslag van de ademhaling en produceerde pieken in de grafiek, hetgeen een indicatie is van verhoogde stressniveaus.

De meeste van de baby’s in de Cotwatch studie ontvingen alleen een drievoudig vaccin, kun je nagaan hoe gestrest deze baby’s geworden zouden zijn wanneer hen de 7 doses vaccinaties plus de medicatie Paracetamol zou zijn gegeven die de baby´s in de Franck´s studie ontvingen. Dr. Scheibner´s studies bewijzen zonder twijfel dat baby´s enorm veel stress kunnen ondervinden na vaccinaties. Wanneer de vaccinaties volledig veilig waren zoals wij allemaal worden geacht te geloven, waarom dan moet überhaupt aan kinderen uit voorzorg medicatie worden gegeven voordat zij routine vaccinaties ontvangen? Dit is voor mij bewijs dat het toedienen van meervoudige vaccinaties aan zeer jonge baby´s waarschijnlijk resulteert in koorts en ongemak. Het drogeren van een baby om hem te laten slapen na een vaccinatie is extreem gevaarlijk omdat wanneer deze een negatieve of vijandige reactie zou ondervinden deze mogelijk niet zou worden opgepikt nadat het al te laat was. 

Referenties

1. Baby´s Sleep Better Following Afternoon Vaccinations 

2. Infant Sleep After Immunization: Randomized Controlled Trial of Prophylactic Acetaminophen Linda Franck, RN, PhD,  Caryl L. Gay, PhD,  Mary Lynch, RN, MS, MPH, PNP, Kathryn A. Lee, RN, PhD

3. Side Effects.com 

4. Dr Viera Scheibner Medical Research on SIDS and Epidemics 

Christina England
Christina was born and educated in London, U.K. She left school to work in a children’s library, specializing in story telling and book buying. In 1978 Christina changed her career path to dedicate her time to caring for the elderly and was awarded the title of Care Giver of the Year for her work with the elderly in 1980.

After dedicating much of her spare time helping disabled children in a special school, she then worked in a respite unit in a leading teaching hospital.

In 1990 Christina adopted the first of two disabled boys, both with challenging behavior, complex disabilities, and medical needs. In 1999 she was accused of Munchausen by Proxy after many failed attempts to get the boys’ complex needs met. Finally, she was cleared of all accusations after an independent psychologist Lisa Blakemore-Brown gave both boys the diagnosis of Autism Spectrum Disorder and ADHD as part of a complex tapestry of disorders. During the assessments Ms Blakemore-Brown discovered through the foster care diaries that the eldest boy had reacted adversely to the MMR vaccine.

After taking A Level in Psychology and a BTEC in Learning Disabilities Ms. England then spent many years researching vaccines and adverse reactions. She went on to gain an HND in journalism and media and is currently writing for the American Chronicle, the Weekly Blitz, VacTruth and Namaste UK on immunization safety and efficacy.

England’s main areas of expertise are researching false allegations of child abuse and adverse reactions to vaccines. Her work is now read internationally and has been translated into many languages. England has been a guest on Holy Hormones Honey – The Greatest Story Never Told! on KRFC FM 88.9 in, Colorado. She has spoken at seminars worldwide and including Canada in 2011 and recently co authored the book ‘Shaken Baby Syndrome or Vaccine Induced Encephalitis – Are Parents Being Falsely Accused?’ with Dr Harold Buttram.

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]