Vitaminesupplement / Multivitamine

Onderzoek meldt besparingen door het nemen van vitaminesupplement

Heeft iedereen behoefte aan natuurlijke hoogwaardige vitamine supplementen??

Het antwoord is NEE!

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Als je immers zelf je eigen groenten verbouwd en je past geen kunstmest, geen pesticiden en geen dierlijke mest toe maar zeemineraalen of lava dan is de grond mineraalrijk waardoor vitamines goed opnemen. Alle 99,5% van de mensen die dit dus niet doen hebben een probleem. 

Onderzoek toont aan dat het dagelijks gebruik van een multivitamine bij oudere volwassenen in meer dan $1,6 biljoen aan ziekteverzekeringen over de volgende vijf jaar kan besparen. Het onderzoek van de Lewin Group -een onderzoek over de uitwerking van dagelijkse multivitamines voor oudere volwassenen- ontdekte dat de gevolgen vooral voor de gezondheid van hart en bloedvaten belangrijk waren en voor het beter functioneren van het immuunsysteem. Het onderzoek meldde dat voor oudere volwassenen het dagelijks nemen van een multivitamine een relatief goedkope maar potentieel krachtige manier is om de gezondheid teverbeteren.

Waarom heb ik een persoonlijke vitamine analyse nodig?

Wat is het verschil met andere bloedtesten? De gepatenteerde FIA bloedtest van SpectraCell identificeert hoe goed vitamines en mineralen, het antioxidanten systeem, animozuren, vetzuren en stofwisseling feitelijk werken in uw eigen witte bloedcellen. FIA voorziet de informatie die u en uw dokter nodig heeft om gebreken te identificeren en corrigeren.

Maar ik eet gezond, sport en neem dagelijks een multivitamine!

Als dit uw levensstijl beschrijft, lees verder. Veel mensen werken actief aan de verbetering van hun gezondheid toch komen regelmatig tekorten aan het licht. Waarom? 50 procent blijft tekorten houden ondanks het nemen van een multivitamine?

Onderzoek Zegt: ‘Neem Dagelijks Uw Vitamine Supplement

Een onderzoek dat in juni 2002 in het ‘Journal of the American Medical Association’ gepubliceerd werd heeft uitgewezen dat ‘Alle volwassenen elke dag multivitamines moeten nemen.’ Volgens dit artikel is deze aanbeveling gebaseerd op onderzoek dat ‘het nemen van multivitamines de kans op een aantal chronische ziekten waaronder hart- en vaatziekten, sommige soorten kanker en osteoporosis vermindert.’

Volg het advies van ‘The American Medical Association’ en neem uw multivitamines elke dag in.


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]